Повезане вести
"Молила сам га само једно пре него што је ушао у Елиту": Микија Дудића раскринкала бивша девојка, ево због чега је ушао у…
Блиц пре 3 сата
Син Злате Петровић и Хасана Дудића, Мики Дудић, ушао је у ријалити програм "Елита 9", а сада се огласила његова бивша девојка. Победница "Звезда Гранда" Теодора Токовић је пред улазак Микија Дудића у Белу кућу од њега тражила… »
Није га оставила због елите Певачица открила детаље раскида са Микијем Дудићем: "Коцка је..."
Ало пре 3 сата
Тражила од њега да је спомиње њено име у ријалитију. Победница Звезда Гранда Теодора Токовић је пред улазак Микија Дудића у Белу кућу од њега тражила да је не помиње у ријалитију ни на који начин. Син Злате Петовић и Хасана… »
Микија Дудића раскринкала бивша девојка: "Није тако било, све је извучено из контекста"
Телеграф пре 4 сати
Огласила се бивша девојка Микија Дудића, која га је оставила тик пред улазак у "Елиту 9". Како је и сам рекао син Злате Петровић, његова бивша изабраница Теодора Токовић, победница "Звезде Гранда", захтевала је од њега да је не… »
Нисам га подржала, молила сам га..." Бивша девојка Микија Дудића открила шта је тражила од њега пред улазак у Елиту и није…
Курир пре 5 сати
Победница " Звезда Гранда" Теодора Токовић је пред улазак Микија Дудића у Белу кућу од њега тражила да је не помиње у ријалитију ни на који начин. Син Злате Петовић и Хасана Дудића, Мики је у суботу ушао у нову сезону… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 49 минутајош 44 повезане

Студент који је притворен након демолирања просторија СНС у Новом Саду, штрајкује глађу шест дана
Нови магазин пре 39 минутајош 12 повезаних

Ухапшена три пољопривредника, осумњичени за насилничко понашање
НовиСад.цом пре 1 сатјош 24 повезане

Израелске снаге достигле „тачку без повратка“: Шта пишу западни медији
Спутник пре 19 минутајош 34 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 39 минутајош 25 повезаних