Povezane vesti
"Molila sam ga samo jedno pre nego što je ušao u Elitu": Mikija Dudića raskrinkala bivša devojka, evo zbog čega je ušao u…
Blic pre 29 dana
Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić, ušao je u rijaliti program "Elita 9", a sada se oglasila njegova bivša devojka. Pobednica "Zvezda Granda" Teodora Toković je pred ulazak Mikija Dudića u Belu kuću od njega tražila da je ne pominje u… »
Nije ga ostavila zbog elite Pevačica otkrila detalje raskida sa Mikijem Dudićem: "Kocka je..."
Alo pre 29 dana
Tražila od njega da je spominje njeno ime u rijalitiju. Pobednica Zvezda Granda Teodora Toković je pred ulazak Mikija Dudića u Belu kuću od njega tražila da je ne pominje u rijalitiju ni na koji način. Sin Zlate Petović i Hasana Dudića, Miki je u subotu… »
Mikija Dudića raskrinkala bivša devojka: "Nije tako bilo, sve je izvučeno iz konteksta"
Telegraf pre 29 dana
Oglasila se bivša devojka Mikija Dudića, koja ga je ostavila tik pred ulazak u "Elitu 9". Kako je i sam rekao sin Zlate Petrović, njegova bivša izabranica Teodora Toković, pobednica "Zvezde Granda", zahtevala je od njega da je ne pominje u rijalitiju… »
Nisam ga podržala, molila sam ga..." Bivša devojka Mikija Dudića otkrila šta je tražila od njega pred ulazak u Elitu i nije…
Kurir pre 29 dana
Pobednica " Zvezda Granda" Teodora Toković je pred ulazak Mikija Dudića u Belu kuću od njega tražila da je ne pominje u rijalitiju ni na koji način. Sin Zlate Petović i Hasana Dudića, Miki je u subotu ušao u novu sezonu rijalitija " Elita". Tik pre nego… »
Vesti dana »

Od početka oktobra u Srbiji poginulo sedam pešaka: Od danas pojačana kontrola policije
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Tramp: Hamas traži tela preostalih preminulih talaca u Pojasu Gaze
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: Zelenski će tražiti da pređe u ofanzivu protiv Rusije
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih