Povezane vesti
Baka Prase dočekao rođendan sa nula gledalaca: Jutjuber svojom objavom šokirao publiku na društvenim mrežama..
Kurir pre 21 dana
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase danas slavi svoj 29 rođendan, pa se povodom toga oglasio na svom Instagram profilu i otkrio kako će ga proslaviti. Naime, Baka je na svom instagram storiju otkrio kako će i sa kim proslaviti svoj rođendan. -… »
"Rođendan sam dočekao sa 0 gledalaca": Baka Prase nakon skandala sa Anjom Bla otkrio kako sad živi, pomenuo i novu devojku
Blic pre 21 dana
Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase danas slavi 29. rođendan, a tim povodom je otkrio kako će provesti dan. Baka Prase je u poslednje vreme skrenuo pažnju na sebe nakon što je raskinuo sa Anjom Bla, a onda su međusobno krenuli da iznose prljav… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 54 minutajoš 63 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 9 minutajoš 53 povezane

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava; Vanredna situacija u još tri opštine
B92 pre 8 satijoš 13 povezanih

7. Oktobar – godišnjica napada hamasa - Dve godine od mračnog dana za Izrael i početak mračnog vremena za Gazu
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih