Povezane vesti
Povećan iznos za novogodišnje vaučere za svu decu Beograda: Evo koliko sada iznosi, cifra značajno porasla
Kurir pre 29 dana
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. - Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
Šapić: Novogodišnji vaučeri će ove godine iznositi 10.000 dinara po detetu
N1 Info pre 29 dana
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. "Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
Šapić najavio: Koliko će iznostiti novogodišnji vaučeri za decu u Beogradu?
Danas pre 29 dana
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. „Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
Šapić: Novogodišnji vaučeri će ove godine iznositi 10.000 dinara po detetu
Nova pre 29 dana
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. „Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
Šapić: Ove godine povećanje iznosa vaučera na 10.000 dinara za decu i zaposlene u školama i vrtićima
Nedeljnik pre 29 dana
Grad Beograd će ove godine obezbediti vaučere u iznosu od 10.000 dinara za decu do 18. godina, odnosno do završetka srednje škole, kao i za zaposlene koji rade sa decom, najavio je danas gradonačelnik Aleksandar Šapić. „Svake godine dajemo te vaučere i… »
"Sredinom decembra stižu za đake i nastavnike": Novogodišnji vaučeri za svu decu Beograda povećani na 10.000 dinara
Mondo pre 29 dana
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. "Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
Vesti dana »

"Ne znam koliko ću još biti trener Zvezde" Vladan Milojević otvorio dušu: Želja mi je da budem selektor!
Kurir pre 11 minutajoš 15 povezanih

Od početka oktobra u Srbiji poginulo sedam pešaka: Od danas pojačana kontrola policije
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih

Hamas predao tela dva taoca, poručio da treba vremena da se iz ruševina izvuče još tela
NIN pre 36 minutajoš 9 povezanih

Uživo sve odjekuje na frontu, ukrajina gori! Masovna evakuacija u toku! (foto/video)
Alo pre 1 satjoš 10 povezanih