Повезане вести
Повећан износ за новогодишње ваучере за сву децу Београда: Ево колико сада износи, цифра значајно порасла
Курир пре 1 сат
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. - Знате да ми већ пар година, сваке… »
Шапић: Новогодишњи ваучери ће ове године износити 10.000 динара по детету
Н1 Инфо пре 4 сати
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. "Знате да ми већ пар година, сваке… »
Шапић најавио: Колико ће изностити новогодишњи ваучери за децу у Београду?
Данас пре 3 сата
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. „Знате да ми већ пар година, сваке… »
Шапић: Новогодишњи ваучери ће ове године износити 10.000 динара по детету
Нова пре 4 сати
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. „Знате да ми већ пар година, сваке… »
Шапић: Ове године повећање износа ваучера на 10.000 динара за децу и запослене у школама и вртићима
Недељник пре 3 сата
Град Београд ће ове године обезбедити ваучере у износу од 10.000 динара за децу до 18. година, односно до завршетка средње школе, као и за запослене који раде са децом, најавио је данас градоначелник Александар Шапић. „Сваке… »
"Средином децембра стижу за ђаке и наставнике": Новогодишњи ваучери за сву децу Београда повећани на 10.000 динара
Мондо пре 3 сата
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. "Знате да ми већ пар година, сваке… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 1 сатјош 45 повезаних

Новосадски студент штрајкује глађу због продужетка притвора: Ово је његово потресно писмо
Луфтика пре 1 сатјош 13 повезаних

Биографија Роберта Редфорда: Великан који се одрекао Холивуда говорио је да у слави почива мрак
Курир пре 30 минутајош 37 повезаних

МУП о инциденту на протесту пољопривредника: Четворица ухапшена због насилничког понашања
Мој Нови Сад пре 1 минутјош 26 повезаних

Израелске снаге достигле „тачку без повратка“: Шта пишу западни медији
Спутник пре 1 сатјош 35 повезаних