Повезане вести

Повећан износ за новогодишње ваучере за сву децу Београда: Ево колико сада износи, цифра значајно порасла

Повећан износ за новогодишње ваучере за сву децу Београда: Ево колико сада износи, цифра значајно порасла

Курир пре 1 сат
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. - Знате да ми већ пар година, сваке… »
Шапић: Новогодишњи ваучери ће ове године износити 10.000 динара по детету

Н1 Инфо пре 4 сати
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. "Знате да ми већ пар година, сваке… »
Шапић најавио: Колико ће изностити новогодишњи ваучери за децу у Београду?

Шапић најавио: Колико ће изностити новогодишњи ваучери за децу у Београду?

Данас пре 3 сата
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. „Знате да ми већ пар година, сваке… »

Нова пре 4 сати
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. „Знате да ми већ пар година, сваке… »
Шапић: Ове године повећање износа ваучера на 10.000 динара за децу и запослене у школама и вртићима

Шапић: Ове године повећање износа ваучера на 10.000 динара за децу и запослене у школама и вртићима

Недељник пре 3 сата
Град Београд ће ове године обезбедити ваучере у износу од 10.000 динара за децу до 18. година, односно до завршетка средње школе, као и за запослене који раде са децом, најавио је данас градоначелник Александар Шапић. „Сваке… »
"Средином децембра стижу за ђаке и наставнике": Новогодишњи ваучери за сву децу Београда повећани на 10.000 динара

"Средином децембра стижу за ђаке и наставнике": Новогодишњи ваучери за сву децу Београда повећани на 10.000 динара

Мондо пре 3 сата
Новогодишњи ваучери за сву децу до навршеног пунолества у Београду ће ове године износити 10.000 динара, уместо досадашњх 6.000 динара, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић. "Знате да ми већ пар година, сваке… »

Вести дана »