Povezane vesti
Povećan iznos za novogodišnje vaučere za svu decu Beograda: Evo koliko sada iznosi, cifra značajno porasla
Kurir 16.09.2025
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. - Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
Šapić: Novogodišnji vaučeri će ove godine iznositi 10.000 dinara po detetu
N1 Info 16.09.2025
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. "Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
Šapić: Ove godine povećanje iznosa vaučera na 10.000 dinara za decu i zaposlene u školama i vrtićima
Nedeljnik 16.09.2025
Grad Beograd će ove godine obezbediti vaučere u iznosu od 10.000 dinara za decu do 18. godina, odnosno do završetka srednje škole, kao i za zaposlene koji rade sa decom, najavio je danas gradonačelnik Aleksandar Šapić. „Svake godine dajemo te vaučere i… »
Šapić najavio: Koliko će iznostiti novogodišnji vaučeri za decu u Beogradu?
Danas 16.09.2025
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. „Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
Šapić: Novogodišnji vaučeri će ove godine iznositi 10.000 dinara po detetu
Nova 16.09.2025
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. „Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
"Sredinom decembra stižu za đake i nastavnike": Novogodišnji vaučeri za svu decu Beograda povećani na 10.000 dinara
Mondo 16.09.2025
Novogodišnji vaučeri za svu decu do navršenog punolestva u Beogradu će ove godine iznositi 10.000 dinara, umesto dosadašnjh 6.000 dinara, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. "Znate da mi već par godina, svake godine, dajemo svoj deci u… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 53 povezane
Objavljen Statut UG „Studentska lista“: Detaljno o njenim ciljevima, načinu rada, učlanjivanja…
Glas Šumadije pre 2 satajoš 17 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 40 povezanih
Krećete na put? Ovo su najnovije informacije sa granica! AMSS objavio gde su gužve, evo koliko se čeka na izlazu i ulazu u Srbiju tokom večeri
Kurir pre 30 minutajoš 40 povezanih
Situacija sa Dunavom izuzetno kompleksna, ali snabdevanje strujom za sada stabilno
Politika pre 1 satjoš 24 povezane