Povezane vesti
Dečak (4) sam napustio vrtić u Vranju Niko nije primetio njegov odlazak zaposleni rekli da su sva deca na broju
Dnevnik pre 22 dana
Četvorogodišnji dečak danas je sam napustio vrtić u Vranju, a niko od zaposlenih nije primetio da ga nema. Dete je, srećom, pronašla jedna žena kod benzinske pumpe, ali je i odgovor zaposlenih zabrinuo sve. Žena je primetila dete u blizini benzinske… »
Dete (4) samo išetalo iz vrtića: Vaspitačice nisu primetile
Pravda pre 21 dana
Četvorogodišnji dečak danas je sam napustio vrtić u Vranju, a niko od zaposlenih nije primetio da ga nema. Dete je u blizini benzinske pumpe primetila žena, koja je najpre pitala u vrtiću "Sunce" ali su joj rekli da su "sva deca na broju" da bi se… »
Dečak (4) izašao iz vrtića u Vranju, niko nije primetio da ga nema: Pronašla ga žena kod benzinske pumpe
Nova pre 21 dana
Četvorogodišnji dečak danas je sam napustio vrtić u Vranju, a niko od zaposlenih nije primetio da ga nema. Dete je u blizini benzinske pumpe primetila žena, koja je najpre pitala u vrtiću „Sunce“ ali su joj rekli da su „sva deca na broju“ da bi se… »
Petogodišnji dečak sam otišao iz vrtića u Vranju: Pronađen na benzinskoj pumpi!?
Jug press pre 21 dana
VRANJE Vranjem je u utorak 16. septembra prostrujala vest da je dečak star pet godina sam napustio jedan od vrtića u Predškolskoj ustanovi „Naše dete“, dečju vrtić „Sunce“, a vest o tome preneli su beogradski mediji. Dečak je bez nadzora obuo patike i… »
Dečak (4) obuo patike i išetao iz vrtića: Zaposleni prvo rekli da su sva deca na broju, detalji drame u Vranju
Mondo pre 21 dana
Četvorogodišnji dečak danas je sam napustio vrtić u Vranju, a niko od zaposlenih nije primetio da ga nema. Dete je u blizini benzinske pumpe primetila žena, koja je najpre pitala u vrtiću ali su joj rekli da su "sva deca na broju" da bi se kasnije… »
Dečak (4) sam napustio vrtić u Vranju, niko nije primetio da ga nema
OK radio pre 21 dana
Ozbiljan propust u radu jedne predškolske ustanove u Vranju uznemirio je danas javnost nakon što je četvorogodišnji dečak sam napustio vrtić, a da to niko od zaposlenih nije primetio. Prema nezvaničnim informacijama, dete je neprimećeno napustilo vrtić… »
Dečak (4) sam izašao iz vrtića, vaspitačice nisu primetile da ga nema
Stav.life pre 21 dana
Prema nezvaničnim informacijama, dete je neprimećeno napustilo vrtić „Sunce“ u Vranju i udaljilo se ka prometnoj saobraćajnici u naselju Ledena stena. OK radio piše da je dečaka u blizini benzinske pumpe spazila prodavačica koja je, zatečena prizorom… »
Dete od 4 godine samo išetalo iz vrtića u Vranju? Vaspitačice ga nisu primetile, mališu pronašla prodavačica
Telegraf pre 21 dana
Četvorogodišnji dečak danas je sam napustio vrtić u Vranju, a niko od zaposlenih nije primetio da ga nema. Dete je u blizini benzinske pumpe primetila žena, koja je najpre pitala u vrtiću „Sunce“ ali su joj rekli da su „sva deca na broju“ da bi se… »
Dečak( 5) obuo patike i išetao iz vrtića: Zaposleni ga nisu primetili: Žena ga pronašla na benzinskoj pumpi u Vranju
Blic pre 21 dana
Četvorogodišnji dečak danas je sam napustio vrtić u Vranju, a niko od zaposlenih nije primetio da ga nema. Dete je u blizini benzinske pumpe primetila žena, koja je najpre pitala u vrtiću "Sunce" ali su joj rekli da su "sva deca na broju" da bi se… »
Četvorogodišnji dečak sam izašao iz vrtića u Vranju: Niko nije primetio da ga nema, prolaznica ga videla kod pumpe
Mondo pre 21 dana
Četvorogodišnji dečak danas je sam napustio vrtić u Vranju, a niko od zaposlenih nije primetio da ga nema. Dete je u blizini benzinske pumpe primetila žena, koja je najpre pitala u obližnjem vrtiću, ali su joj rekli da su "sva deca na broju" da bi se… »
Vesti dana »

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 1 povezana

Tužna istina o sašinoj udovici! Evo zašto Suzana Jovanović nije mogla da dođe na bitan događaj
Alo pre 55 minutajoš 1 povezana

(Foto): Đurić priredio diplomatskom koru posetu i obilazak Topole i Oplenca
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana