Повезане вести

Дечак (4) изашао из вртића у Врању, нико није приметио да га нема: Пронашла га жена код бензинске пумпе

Дечак (4) изашао из вртића у Врању, нико није приметио да га нема: Пронашла га жена код бензинске пумпе

Нова пре 2 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у вртићу „Сунце“ али су јој рекли да су „сва деца… »
Петогодишњи дечак сам отишао из вртића у Врању: Пронађен на бензинској пумпи!?

Петогодишњи дечак сам отишао из вртића у Врању: Пронађен на бензинској пумпи!?

Југ пресс пре 1 сат
ВРАЊЕ Врањем је у уторак 16. септембра прострујала вест да је дечак стар пет година сам напустио један од вртића у Предшколској установи „Наше дете“, дечју вртић „Сунце“, а вест о томе пренели су београдски медији. Дечак је без… »
Дечак (4) обуо патике и ишетао из вртића: Запослени прво рекли да су сва деца на броју, детаљи драме у Врању

Дечак (4) обуо патике и ишетао из вртића: Запослени прво рекли да су сва деца на броју, детаљи драме у Врању

Мондо пре 2 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у вртићу али су јој рекли да су "сва деца на… »
Дечак (4) сам напустио вртић у Врању, нико није приметио да га нема

Дечак (4) сам напустио вртић у Врању, нико није приметио да га нема

ОК радио пре 3 сата
Озбиљан пропуст у раду једне предшколске установе у Врању узнемирио је данас јавност након што је четворогодишњи дечак сам напустио вртић, а да то нико од запослених није приметио. Према незваничним информацијама, дете је… »
Дечак (4) сам изашао из вртића, васпитачице нису приметиле да га нема

Дечак (4) сам изашао из вртића, васпитачице нису приметиле да га нема

Став.лифе пре 2 сата
Према незваничним информацијама, дете је непримећено напустило вртић „Сунце“ у Врању и удаљило се ка прометној саобраћајници у насељу Ледена стена. ОК радио пише да је дечака у близини бензинске пумпе спазила продавачица која… »
Дечак (4) сам напустио вртић Нико није приметио његов одлазак запослени рекли да су сва деца на броју

Дечак (4) сам напустио вртић Нико није приметио његов одлазак запослени рекли да су сва деца на броју

Дневник пре 3 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је, срећом, пронашла једна жена код бензинске пумпе, али је и одговор запослених забринуо све. Жена је приметила дете… »
Дете од 4 године само ишетало из вртића у Врању? Васпитачице га нису приметиле, малишу пронашла продавачица

Дете од 4 године само ишетало из вртића у Врању? Васпитачице га нису приметиле, малишу пронашла продавачица

Телеграф пре 3 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у вртићу „Сунце“ али су јој рекли да су „сва деца… »
Дечак( 5) обуо патике и ишетао из вртића: Запослени га нису приметили: Жена га пронашла на бензинској пумпи у Врању

Дечак( 5) обуо патике и ишетао из вртића: Запослени га нису приметили: Жена га пронашла на бензинској пумпи у Врању

Блиц пре 3 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у вртићу "Сунце" али су јој рекли да су "сва деца… »
Четворогодишњи дечак сам изашао из вртића у Врању: Нико није приметио да га нема, пролазница га видела код пумпе

Четворогодишњи дечак сам изашао из вртића у Врању: Нико није приметио да га нема, пролазница га видела код пумпе

Мондо пре 3 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у оближњем вртићу, али су јој рекли да су "сва… »

Вести дана »