Повезане вести
Дечак (4) изашао из вртића у Врању, нико није приметио да га нема: Пронашла га жена код бензинске пумпе
Нова пре 2 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у вртићу „Сунце“ али су јој рекли да су „сва деца… »
Петогодишњи дечак сам отишао из вртића у Врању: Пронађен на бензинској пумпи!?
Југ пресс пре 1 сат
ВРАЊЕ Врањем је у уторак 16. септембра прострујала вест да је дечак стар пет година сам напустио један од вртића у Предшколској установи „Наше дете“, дечју вртић „Сунце“, а вест о томе пренели су београдски медији. Дечак је без… »
Дечак (4) обуо патике и ишетао из вртића: Запослени прво рекли да су сва деца на броју, детаљи драме у Врању
Мондо пре 2 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у вртићу али су јој рекли да су "сва деца на… »
Дечак (4) сам напустио вртић у Врању, нико није приметио да га нема
ОК радио пре 3 сата
Озбиљан пропуст у раду једне предшколске установе у Врању узнемирио је данас јавност након што је четворогодишњи дечак сам напустио вртић, а да то нико од запослених није приметио. Према незваничним информацијама, дете је… »
Дечак (4) сам изашао из вртића, васпитачице нису приметиле да га нема
Став.лифе пре 2 сата
Према незваничним информацијама, дете је непримећено напустило вртић „Сунце“ у Врању и удаљило се ка прометној саобраћајници у насељу Ледена стена. ОК радио пише да је дечака у близини бензинске пумпе спазила продавачица која… »
Дечак (4) сам напустио вртић Нико није приметио његов одлазак запослени рекли да су сва деца на броју
Дневник пре 3 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је, срећом, пронашла једна жена код бензинске пумпе, али је и одговор запослених забринуо све. Жена је приметила дете… »
Дете од 4 године само ишетало из вртића у Врању? Васпитачице га нису приметиле, малишу пронашла продавачица
Телеграф пре 3 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у вртићу „Сунце“ али су јој рекли да су „сва деца… »
Дечак( 5) обуо патике и ишетао из вртића: Запослени га нису приметили: Жена га пронашла на бензинској пумпи у Врању
Блиц пре 3 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у вртићу "Сунце" али су јој рекли да су "сва деца… »
Четворогодишњи дечак сам изашао из вртића у Врању: Нико није приметио да га нема, пролазница га видела код пумпе
Мондо пре 3 сата
Четворогодишњи дечак данас је сам напустио вртић у Врању, а нико од запослених није приметио да га нема. Дете је у близини бензинске пумпе приметила жена, која је најпре питала у оближњем вртићу, али су јој рекли да су "сва… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 1 сатјош 45 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 29 минутајош 27 повезаних

Израелске снаге достигле „тачку без повратка“: Шта пишу западни медији
Спутник пре 1 сатјош 35 повезаних