Повезане вести

Левандовски: Ривалство са Месијем и Надалом као Новаково са Надалом и Федерером

Левандовски: Ривалство са Месијем и Надалом као Новаково са Надалом и Федерером

Спутник пре 1 сат
Роберт Левандовски, прослављени пољски фудбалер, упоредио је своје ривалство са Лионелом Месијем и Кристијаном Роналдом са ривалством које је Новак Ђоковиц́ имао са Рафаелом Надалом и Роџером Федерером. Познато је да Новак… »
„Новак гледа на Федерера и Надала као ја на Роналда и Месија“: Легендарни фудбалер открио разговор са Ђоковићем

„Новак гледа на Федерера и Надала као ја на Роналда и Месија“: Легендарни фудбалер открио разговор са Ђоковићем

Нова пре 8 сати
Роберт Левандовски, прослављени пољски фудбалер, открио је детаље једног разговора који је водио са пријатељем Новаком Ђоковићем. Пољак блиста у дресу Барселоне, а у ветеранским годинама и даље игра сјајно. Левандовски и… »
Левандовски проговорио о свом пријатељству са Новаком Ђоковићем! Његове речи ће вас изненадити! Причао о Србину, па се…

Левандовски проговорио о свом пријатељству са Новаком Ђоковићем! Његове речи ће вас изненадити! Причао о Србину, па се…

Курир пре 8 сати
Његов осећај за гол и даље је беспрекоран, а статус једног од најбољих нападача света не јењава и даље... У опширном интервјуу за Тхе Тимес, пољски репрезентативац говорио је о многим темама, а посебно је пажњу привукло… »
Признање левандовског: Тежина коју носимо Новак и ја су исте!

Признање левандовског: Тежина коју носимо Новак и ја су исте!

Хот спорт пре 9 сати
Левандовски искрено о Нолету. Пољски фудбалер Роберт Левандовски и даље бриљира у дресу Барселоне, упркос годинама које би многи у фудбалу сматрали “напредним” за нападача. Ипак, то га не спречава да редовно погађа мреже и да… »
"Ђоковић гледа на Федерера и Надала као ја на Месија и Роналда"

"Ђоковић гледа на Федерера и Надала као ја на Месија и Роналда"

Б92 пре 10 сати
Роберт Левандовски се дотакао пријатељства са Новаком Ђоковићем. Пољски нападач игра сјајно у дресу Барселоне, иако се налази у позним годинама што се тиче фудбала. Ипак, то Левандовског не спречава да редовно тресе мреже и… »

Вести дана »