Povezane vesti

Levandovski: Rivalstvo sa Mesijem i Ronaldom kao Novakovo sa Nadalom i Federerom

Levandovski: Rivalstvo sa Mesijem i Ronaldom kao Novakovo sa Nadalom i Federerom

Sputnik pre 20 dana
Robert Levandovski, proslavljeni poljski fudbaler, uporedio je svoje rivalstvo sa Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom sa rivalstvom koje je Novak Đoković imao sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Poznato je da Novak Đoković prati i druge… »
„Novak gleda na Federera i Nadala kao ja na Ronalda i Mesija“: Legendarni fudbaler otkrio razgovor sa Đokovićem

„Novak gleda na Federera i Nadala kao ja na Ronalda i Mesija“: Legendarni fudbaler otkrio razgovor sa Đokovićem

Nova pre 20 dana
Robert Levandovski, proslavljeni poljski fudbaler, otkrio je detalje jednog razgovora koji je vodio sa prijateljem Novakom Đokovićem. Poljak blista u dresu Barselone, a u veteranskim godinama i dalje igra sjajno. Levandovski i dalje važi za veliku… »
Levandovski progovorio o svom prijateljstvu sa Novakom Đokovićem! Njegove reči će vas iznenaditi! Pričao o Srbinu, pa se…

Levandovski progovorio o svom prijateljstvu sa Novakom Đokovićem! Njegove reči će vas iznenaditi! Pričao o Srbinu, pa se…

Kurir pre 20 dana
Njegov osećaj za gol i dalje je besprekoran, a status jednog od najboljih napadača sveta ne jenjava i dalje... U opširnom intervjuu za The Times, poljski reprezentativac govorio je o mnogim temama, a posebno je pažnju privuklo njegovo prijateljstvo sa… »
Priznanje levandovskog: Težina koju nosimo Novak i ja su iste!

Priznanje levandovskog: Težina koju nosimo Novak i ja su iste!

Hot sport pre 20 dana
Levandovski iskreno o Noletu. Poljski fudbaler Robert Levandovski i dalje briljira u dresu Barselone, uprkos godinama koje bi mnogi u fudbalu smatrali “naprednim” za napadača. Ipak, to ga ne sprečava da redovno pogađa mreže i da bude jedan od najboljih… »
"Đoković gleda na Federera i Nadala kao ja na Mesija i Ronalda"

"Đoković gleda na Federera i Nadala kao ja na Mesija i Ronalda"

B92 pre 20 dana
Robert Levandovski se dotakao prijateljstva sa Novakom Đokovićem. Poljski napadač igra sjajno u dresu Barselone, iako se nalazi u poznim godinama što se tiče fudbala. Ipak, to Levandovskog ne sprečava da redovno trese mreže i bude i dalje jedan od… »

Vesti dana »