Povezane vesti
Srđanu stigao uznemirujući snimak, a onda krenuo u krvavi pohod: Meštani o stravičnom ubistvu kod Obrenovca
Mondo pre 20 dana
Srđan P. pre dva dana ubio je Igora J. u okolini Obrenovca, a kobnog jutra Srđan je sedeo u kafani kada mu je na telefon stigao uznemirujući snimak. Njegova partnerka navodno je tvrdila da se izbola u stomak i da je on za to kriv. Nakon toga, tvrde… »
"Tukao je sve redom i zbog toga robijao": Šokantna porodična priča stoji iza krvavog sukoba u Obrenovcu
Mondo pre 20 dana
Veliko Polje kod Obrenovca potreslo je jezivo ubistvo kada je Srđan P, nakon što je po drugi put u nekoliko dana zapalio kuću Igoru J, na njega nasrnuo automobilom, a snimak njegovog umiranja objavio na društvenim mrežama. Nove jezive detalje otkrio… »
Svirepi ubica iz Obrenovca komšiji tražio vodu kao da se ništa nije desilo "Pozdravio se, keva mu natočila u flašicu" 15…
Kurir pre 20 dana
Veliko Polje kod Obrenovca zavijeno je u crno nakon svirepog ubistva Igora J. (45), koje je u ponedeljak počinio njegov komšija Srđan P. (37). Detalje zločina za emisiju " Crna hronika" i Kurir televiziju otkrili su majka ubice, rođak nastradalog, ali i… »
"Bojim se da će mi se pojaviti na vratima": Meštani Velikog Polja u strahu nakon jezivog ubistva Igora (45)
Telegraf pre 20 dana
"Plašim se da se ne pojavi" Srđan P. (37) uhapšen je juče u mestu Crvena Jabuka kod Uba, nakon što je, kako se sumnja, na brutalan način ubio Igora J. (45) u Velikom Polju kod Obrenovca. U selu vlada sablasna tišina, a meštani su i dalje u strahu i… »
Rođak ubijenog igora pre tragedije sve naslutio Upozorio ga rečima koje odzvanjaju, a sada živi u ogomnom strahu: Treba da…
Kurir pre 20 dana
Veliko polje, selo nadomak Uba i Obrenovca, juče je bilo poprište stravičnog zločina. U samo nekoliko sati, 37-godišnji muškarac počinio je niz brutalnih dela koja su ovo mirno mesto zauvek obeležila. Najpre je zapalio kuću komšije, potom pretukao… »
"Srđan je tukao redom, palio kuće, svi smo imali problema sa njim" Brat ubijenog Igora progovorio za Kurir: Sve je to zbog...
Kurir pre 20 dana
Stravičan zločin u selu nadomak Obrenovca i dalje potresa meštane, a nove jezive detalje otkrio je za Kurir Zoran J., rođak ubijenog Igora J. – Srđan je prvo pre nekih nedelju dana napao Igorovog oca Milorada, kad sam došao kod njega kući, sedeo je i… »
Ovde je uhapšen Srđan nakon jezivog ubistva u Velikom Polju: Bio go do pojasa, opkolili ga sa svih strana
Telegraf pre 20 dana
Objavio sve na mrežama. Srđan P. (37) uhapšen je juče u mestu Crvena Jabuka kod Uba, nakon što je, kako se sumnja, krvnički i bez kajanja usmrtio Igora J. (45) u Velikom Polju kod Obrenovca. On je, kako se navodi, pre nego što je počinio jezivo ubistvo… »
"Ubica od malena počeo da se bavi kriminalom": Prijatelj ubijenog Igora iz Obrenovca otkrio nove detalje: "Mene je pre sedam…
Blic pre 20 dana
"Zvala me je Igorova žena i rekla šta se desilo. Ja sam bio kod strica i strine, uzeo sam bicikl i otišao. On je već ležao tamo na putu". Ovako o stravičnom zločinu u Obrenovcu govori Goran Milovanović, prijatelj Igora J. kojeg je juče usmrtio Srđan P… »
Majka ubice iz Obrenovca u braku sa rođenim bratom žrtve! Nižu se stravični detalji o tragediji koja je potresla Srbiju
Alo pre 20 dana
Srđan, koji je pre samo pola godine izašao iz zatvora, ima dugu istoriju sukoba sa zakonom, ali komšije za tešku porodičnu situaciju krive Ivicu, čoveka koji je pre deset godina oženio Srđanovu strinu. Izveštava sa terena: Slađana Stepanović Srđan P… »
Igorov (45) rođeni brat je oženjen Srđanovom (37) majkom?! Ovo je navodno motiv ubistva kod Obrenovca
Mondo pre 21 dana
"U zatvoru je bio deset godina zbog lupanja glava, paljenja kuća, šupa. Kao ovo što je uradio. Iz zatvora je poslao pismo u kojem je najavio šta će da se desi, da će da zapali kuću ako ne dobije zemlju", reči su Zorana Bagarskog, rođaka Igora J. (45) iz… »
"Iz zatvora je poslao pismo u kom je najavio šta će da se: Desi..." Oglasili se majka ubice iz Obrenovca i rođak žrtve: "i…
Blic pre 21 dana
"U zatvoru je bio deset godina zbog lupanja glava, paljenja kuća, šupa. Kao ovo što je uradio. Iz zatvora je poslao pismo u kojem je najavio šta će da se desi, da će da zapali kuću ako ne dobije zemlju", reči su Zorana Bagarskog, rođaka Igora J. iz… »
Vesti dana »

Odbijen predlog SSP u Skupštini za stalno zaposlenje nastavnika i obavezno srednje obrazovanje
Serbian News Media pre 7 minutajoš 43 povezane

Sneg i dalje pada u nekim delovima Srbije: Ovo je najnovija najava RHMZ
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih

Dve godine bez ijedne vesti: 'Ništa ne znam o sinu', kaže majka otetog Izraelca
BBC News pre 22 minutajoš 18 povezanih

Prugom za Suboticu krenuli teretni vozovi, putnički saobraćaj od sutra u podne
Ekapija pre 2 satajoš 18 povezanih