Повезане вести

Овде је ухапшен Срђан након језивог убиства у Великом Пољу: Био го до појаса, опколили га са свих страна

Овде је ухапшен Срђан након језивог убиства у Великом Пољу: Био го до појаса, опколили га са свих страна

Телеграф пре 1 сат
Објавио све на мрежама. Срђан П. (37) ухапшен је јуче у месту Црвена Јабука код Уба, након што је, како се сумња, крвнички и без кајања усмртио Игора Ј. (45) у Великом Пољу код Обреновца. Он је, како се наводи, пре него што је… »
"Убица од малена почео да се бави криминалом": Пријатељ убијеног Игора из Обреновца открио нове детаље: "Мене је пре седам…

"Убица од малена почео да се бави криминалом": Пријатељ убијеног Игора из Обреновца открио нове детаље: "Мене је пре седам…

Блиц пре 1 сат
"Звала ме је Игорова жена и рекла шта се десило. Ја сам био код стрица и стрине, узео сам бицикл и отишао. Он је већ лежао тамо на путу". Овако о стравичном злочину у Обреновцу говори Горан Миловановић, пријатељ Игора Ј. којег… »
Мајка убице из Обреновца у браку са рођеним братом жртве! Нижу се стравични детаљи о трагедији која је потресла Србију

Мајка убице из Обреновца у браку са рођеним братом жртве! Нижу се стравични детаљи о трагедији која је потресла Србију

Ало пре 1 сат
Срђан, који је пре само пола године изашао из затвора, има дугу историју сукоба са законом, али комшије за тешку породичну ситуацију криве Ивицу, човека који је пре десет година оженио Срђанову стрину. Извештава са терена… »
Игоров (45) рођени брат је ожењен Срђановом (37) мајком?! Ово је наводно мотив убиства код Обреновца

Игоров (45) рођени брат је ожењен Срђановом (37) мајком?! Ово је наводно мотив убиства код Обреновца

Мондо пре 4 сати
"У затвору је био десет година због лупања глава, паљења кућа, шупа. Као ово што је урадио. Из затвора је послао писмо у којем је најавио шта ће да се деси, да ће да запали кућу ако не добије земљу", речи су Зорана Багарског… »
"Из затвора је послао писмо у ком је најавио шта ће да се: Деси..." Огласили се мајка убице из Обреновца и рођак жртве: "и…

"Из затвора је послао писмо у ком је најавио шта ће да се: Деси..." Огласили се мајка убице из Обреновца и рођак жртве: "и…

Блиц пре 5 сати
"У затвору је био десет година због лупања глава, паљења кућа, шупа. Као ово што је урадио. Из затвора је послао писмо у којем је најавио шта ће да се деси, да ће да запали кућу ако не добије земљу", речи су Зорана Багарског… »

Вести дана »