Повезане вести

Завела колегу па пукла тиква: Омиљена глумица из серије "Игра судбине" проговорила о емотивном статусу, ево да ли има новог…

Завела колегу па пукла тиква: Омиљена глумица из серије "Игра судбине" проговорила о емотивном статусу, ево да ли има новог…

Блиц пре 6 сати
Матеа Милосављевић први пут је у септембар закорачила без распореда снимања серије "Игра судбине", а сада глумица открива колико јој прија што је себи дала одушка, да ли је емотивно испуњена и како се осећа у својој кожи… »
Раскинуо познати пар! Глумица завела колегу, па пукло! Отворила душу: "Тренутно је овако и прија ми"

Раскинуо познати пар! Глумица завела колегу, па пукло! Отворила душу: "Тренутно је овако и прија ми"

Телеграф пре 6 сати
Матеа Милосављевић први пут је, после дуже времена, у септембар закорачила без распореда снимања серије "Игра судбине", а сада глумица открива колико јој прија што је себи дала одушка, као и да ли је емотивно испуњена и како… »
Омиљена глумица из Игре судбине проговорила о емотивном статусу: Сада ми прија овако

Омиљена глумица из Игре судбине проговорила о емотивном статусу: Сада ми прија овако

Стори пре 7 сати
Матеа Милосављевић први пут је у септембар закорачила без распореда снимања серије "Игра судбине", колико јој прија што је себи дала одушка, да ли је емотивно испуњена и како се осећа у својој кожи, глумица открива за наш… »

Вести дана »