Povezane vesti
„Gradski rudari” traže priznanje: 50.000 ljudi u Srbiji živi od sakupljanja otpada, zakon ih i dalje ignoriše
Glas juga 16.09.2025
U toku je priprema izmena i dopuna Zakona o upravljanju otpadom, a Radna grupa pozvala je sve zainteresovane da daju predloge. Yurom centar iz Niša i Republički sindikat sakupljača sekundarnih sirovina izradili su zajedničke predloge kojima traže… »
„Gradski rudari” bez statusa radnika. Oko 50.000 ljudi živi od sakupljanja sekundarnih sirovina, a problemi sve veći
Gradski portal 018 16.09.2025
U toku je izrada izmena i dopuna Zakona o upravljanju otpadom, Radna grupa za izradu Zakona pozvala je sve zainteresovane da dostave svoje predloge. Yurom centar iz Niša i Republički sindikat sakupljača sekundarnih sirovina pripremili su svoje predloge… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Zvezda se herojski vratila, Batler heroj, Majk Džejms promašio trojku za pobedu – igra se produžetak
Nova pre 27 minutajoš 40 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 3 satajoš 58 povezanih