Povezane vesti
Svedočenje koje trese Ameriku Direktor FBI započeo govor pred američkim Senatom: Od ubistva Kirka do Epstina
Alo pre 11 sati
Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaš Patel je prvi put od kada je preuzeo tu funkciju govorio pred Odborom za pravosuđe američkog Senata, zbog navodnih propusta u vođenju istrage o ubistvu prorepublikanskog patriote Čarlija Kirka i… »
Svedočenje koje trese Ameriku: Direktor FBI započeo govor pred američkim Senatom
Večernje novosti pre 11 sati
DIREKTOR američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaš Patel je prvi put od kada je preuzeo tu funkciju govorio pred Odborom za pravosuđe američkog Senata, zbog navodnih propusta u vođenju istrage o ubistvu prorepublikanskog patriote Čarlija Kirka i… »
Direktor FBI svedoči pred senatom! Patel na udaru zbog slučaja ubistva Čarlija Kirka, otkrio šta je bilo ključno za hapšenje…
Blic pre 11 sati
Direktor američkog FBI-ja Kaš Patel počeo je danas svedočenje pred Odborom za pravosuđe američkog Senata, rekavši da je objavljivanje snimaka sa nadzornih kamera od strane FBI-ja koji prikazuju osumnjičenog bilo ključno za pritvaranje Tajlera Robinsona… »
Direktor FBI svedoči pred Senatom: Saslušanje zbog slučaja ubistva Čarlija Kirka
NIN pre 12 sati
Direktor američkog FBI-ja Kaš Patel počeo je danas svedočenje pred Odborom za pravosuđe američkog Senata, rekavši da je objavljivanje snimaka sa nadzornih kamera od strane FBI-ja koji prikazuju osumnjičenog bilo ključno za pritvaranje Tajlera Robinsona… »
Direktor agencije FBI Patel započeo svedočenje pred američkim Senatom
Politika pre 11 sati
Biro primio preko 11 hiljada dojava za 24 sata posle ubistva Kirka. Direktor agencije FBI, Kaš Patel, počeo je 16. septembra svedočenje pred Odborom za pravosuđe američkog Senata, rekavši da je objavljivanje snimaka sa nadzornih kamera od strane FBI-ja… »
Vesti dana »

Tramp stigao u svoju drugu zvaničnu posetu Velikoj Britaniji na poziv svog prijatelja Kralja
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Premijer Macut sastao se sa delegacijom Kine: Najavio jačanje ekonomske i političke saradnje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ponovo se oglasio MUP: Objavio fotografije metka koji je ispaljen u Novom sadu: "Nema tragova zabranjenih supstanci"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane