Повезане вести
"Претукли су ме..." Боки 13 о језивим детаљима из затвора и операцији "Доктор је рекао да имам 20 минута..."
Телеграф пре 15 минута
Македонски шоумен Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, отворио је душу о својим затворским данима у емисији Огњена Амиџића на ТВ Пинк. Водитеља је занимао како се Боки снашао у затвору. - Данас сам отишао на гробље код… »
"Лаћа је дошао да ме посети, 10 дана касније био је мртав": Бојан на његовом гробу открио детаље разговора
Мондо пре 1 сат
Бојан Јовановски, македонски шоумен и некадашњи ријалити учесник, допутовао је данас у Београд и одмах се упутио на гроб Марине Туцаковић и њених синова. Боки 13 је донео букете цвећа за Марину и Лаћу и присетио се тренутка… »
Боки 13 открива шта му је Лаћа рекао 10 дана пре смрти! Уплакан на гробљу проговорио о Марини: Као да је желела да оде код…
Курир пре 4 сати
Македонски шоумен Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, након 10 година дошао је поново у Београд, а прво што је урадио, посетио је гроб својих великих пријатеља Марине Туцаковић и Милана Лаће Радуловића. "Седео сам у ћелији… »
(Видео) Боки 13 јеца на гробу Марине Туцаковић: Сломљен од бола открио: "Лаћа је био код мене у затвору 10 дана пред њену…
Блиц пре 5 сати
Бојан Јовановски, познатији као Боки 13 стигао је у Београд и посетио гроб Марине Туцаковић са којом је био велики пријатељ. Боки 13 на сахрану није могао да дође јер је био у затвору, а сада је кроз сузе рекао да му је најтежи… »
Јеца на гробу Марине Туцаковић! Сломљен од бола открио: "Лаћа је био код мене у затвору 10 дана пред њену смрт" (видео)
Ало пре 4 сати
На Маринину сахрану није могао да дође јер је био у затвору. Бојан Јовановски, познатији под псеудонимом Боки 13, стигао је у Београд и посетио гроб Марине Туцаковић. На Маринину сахрану није могао да дође јер је био у затвору, а… »
Боки 13 дошао у Београд па одмах посетио гроб Марине Туцаковић: Једва је задржао сузе, ово је прво урадио
Телеграф пре 4 сати
Бојан Јовановски познатији као Боки 13 после готово деценију дошао је у Београд, а прво место које је посетио када је стигао у српску престоницу јесте гроб његове велике пријатељице Марине Туцаковићи њених синова Милоша и… »
На сахрану јој није дошао јер је био у затвору: Боки 13 био је нераздвојан са Марином Туцаковић, сада први пут посетио њен…
Блиц пре 6 сати
Бојан Јовановски, познатији као Боки 13 стигао је у Београд, а при доласку у Србију посетио је и гроб Марине Туцаковић. Боки је са Марином био дугогодишњи пријатељ, а када је посетио њену вечну кућу пољубио је споменик и… »
Боки 13 после 10 година у Београду Одмах отишао да посети вечну кућу Марине Туцаковић и Лаће Радуловића: Шоумен у сузама…
Курир пре 6 сати
Бојан Јовановски познатији као Боки 13 после готово деценију дошао је у Београд, а прво место које је посетио када је стигао у српску престоницу јесте гроб његове велике пријатељице Марине Туцаковић и њених синова Милоша и… »
Вести дана »

Смедерево: Ухапшено двоје због утаје пореза и фалсификовања службених исправа
РТВ пре 15 минутајош 59 повезаних

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 8 сатијош 20 повезаних

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних

Потресни снимак: Тело преминулог Дејана Миловановића односе са терена
Телеграф пре 15 минутајош 81 повезана

Био је један од најфаталнијих холивудских даса, а њену смрт никада није прежалио: Животна прича легендарног Роберта Редфорда
Нова пре 7 сатијош 48 повезаних