Povezane vesti

"Pretukli su me..." Boki 13 o jezivim detaljima iz zatvora i operaciji "Doktor je rekao da imam 20 minuta..."

"Pretukli su me..." Boki 13 o jezivim detaljima iz zatvora i operaciji "Doktor je rekao da imam 20 minuta..."

Telegraf pre 20 dana
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, otvorio je dušu o svojim zatvorskim danima u emisiji Ognjena Amidžića na TV Pink. Voditelja je zanimao kako se Boki snašao u zatvoru. - Danas sam otišao na groblje kod Marine Tucaković... Sa njom… »
"Laća je došao da me poseti, 10 dana kasnije bio je mrtav": Bojan na njegovom grobu otkrio detalje razgovora

"Laća je došao da me poseti, 10 dana kasnije bio je mrtav": Bojan na njegovom grobu otkrio detalje razgovora

Mondo pre 20 dana
Bojan Jovanovski, makedonski šoumen i nekadašnji rijaliti učesnik, doputovao je danas u Beograd i odmah se uputio na grob Marine Tucaković i njenih sinova. Boki 13 je doneo bukete cveća za Marinu i Laću i prisetio se trenutka kada je čuo da je preminula… »
Boki 13 otkriva šta mu je Laća rekao 10 dana pre smrti! Uplakan na groblju progovorio o Marini: Kao da je želela da ode kod…

Boki 13 otkriva šta mu je Laća rekao 10 dana pre smrti! Uplakan na groblju progovorio o Marini: Kao da je želela da ode kod…

Kurir pre 20 dana
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nakon 10 godina došao je ponovo u Beograd, a prvo što je uradio, posetio je grob svojih velikih prijatelja Marine Tucaković i Milana Laće Radulovića. "Sedeo sam u ćeliji i ušao je jedan zatvorski… »
(Video) Boki 13 jeca na grobu Marine Tucaković: Slomljen od bola otkrio: "Laća je bio kod mene u zatvoru 10 dana pred njenu…

(Video) Boki 13 jeca na grobu Marine Tucaković: Slomljen od bola otkrio: "Laća je bio kod mene u zatvoru 10 dana pred njenu…

Blic pre 20 dana
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 stigao je u Beograd i posetio grob Marine Tucaković sa kojom je bio veliki prijatelj. Boki 13 na sahranu nije mogao da dođe jer je bio u zatvoru, a sada je kroz suze rekao da mu je najteži dan bio kada je ona… »
Jeca na grobu Marine Tucaković! Slomljen od bola otkrio: "Laća je bio kod mene u zatvoru 10 dana pred njenu smrt" (video)

Jeca na grobu Marine Tucaković! Slomljen od bola otkrio: "Laća je bio kod mene u zatvoru 10 dana pred njenu smrt" (video)

Alo pre 20 dana
Na Marininu sahranu nije mogao da dođe jer je bio u zatvoru. Bojan Jovanovski, poznatiji pod pseudonimom Boki 13, stigao je u Beograd i posetio grob Marine Tucaković. Na Marininu sahranu nije mogao da dođe jer je bio u zatvoru, a sada je kroz suze rekao… »
Boki 13 došao u Beograd pa odmah posetio grob Marine Tucaković: Jedva je zadržao suze, ovo je prvo uradio

Boki 13 došao u Beograd pa odmah posetio grob Marine Tucaković: Jedva je zadržao suze, ovo je prvo uradio

Telegraf pre 20 dana
Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 posle gotovo deceniju došao je u Beograd, a prvo mesto koje je posetio kada je stigao u srpsku prestonicu jeste grob njegove velike prijateljice Marine Tucakovići njenih sinova Miloša i Milana Radulovića. Makedonski… »
Na sahranu joj nije došao jer je bio u zatvoru: Boki 13 bio je nerazdvojan sa Marinom Tucaković, sada prvi put posetio njen…

Na sahranu joj nije došao jer je bio u zatvoru: Boki 13 bio je nerazdvojan sa Marinom Tucaković, sada prvi put posetio njen…

Blic pre 20 dana
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 stigao je u Beograd, a pri dolasku u Srbiju posetio je i grob Marine Tucaković. Boki je sa Marinom bio dugogodišnji prijatelj, a kada je posetio njenu večnu kuću poljubio je spomenik i zapalio sveću. Kako je Marina… »
Boki 13 posle 10 godina u Beogradu Odmah otišao da poseti večnu kuću Marine Tucaković i Laće Radulovića: Šoumen u suzama…

Boki 13 posle 10 godina u Beogradu Odmah otišao da poseti večnu kuću Marine Tucaković i Laće Radulovića: Šoumen u suzama…

Kurir pre 20 dana
Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 posle gotovo deceniju došao je u Beograd, a prvo mesto koje je posetio kada je stigao u srpsku prestonicu jeste grob njegove velike prijateljice Marine Tucaković i njenih sinova Miloša i Milana Radulovića… »

Vesti dana »