Povezane vesti

Ova Zadrugarka je priznala da je bila intimna sa Ivanom Marinkovićem van rijalitija "Stariji je 20 godina..."

Ova Zadrugarka je priznala da je bila intimna sa Ivanom Marinkovićem van rijalitija "Stariji je 20 godina..."

Telegraf pre 2 sata
Sara Stojanović poverila se Mini Vrbaški o odnosu sa Ivanom Marinkovićem, te je tom prilikom priznala da je pao poljubac između njih dvoje. Zadrugarka je priznala kako gaji simpatije prema Miljaninom bivšem još otkako ga je videla na žurci kod Bore… »
Smuvali se Ivan Marinković i Sara Stojanović: Ona može da mu bude ćerka

Smuvali se Ivan Marinković i Sara Stojanović: Ona može da mu bude ćerka

Svet & Skandal pre 3 sata
U najnovijim dešavanjima u rijaliti programu Elita 9, učesnica Sara Stojanović otvoreno je progovorila o svom odnosu sa Ivanom Marinkovićem, istakavši da je između njih već pao poljubac. Sara je u razgovoru sa Minom Vrbaški priznala da već neko vreme ima… »
Lenina vršnjakinja priznala da je bila intimna sa Ivanom Marinkovićem! Sada je brine jedno: Legla sam, plakala, ali...

Lenina vršnjakinja priznala da je bila intimna sa Ivanom Marinkovićem! Sada je brine jedno: Legla sam, plakala, ali...

Kurir pre 4 sati
Sara Stojanović poverila se Mini Vrbaški o odnosu sa Ivanom Marinkovićem, koji po godinama može tata da joj bude, te je tom prilikom priznala da je pao poljubac između njih dvoje. Naime, ona je otkrila da je imala simpatije prema njemu ima još otkako ga… »
Zadrugarka priznala da je bila intimna sa Ivanom Marinkovićem: "Stariji je od mene 20 godina, to se desilo van rijalitija"

Zadrugarka priznala da je bila intimna sa Ivanom Marinkovićem: "Stariji je od mene 20 godina, to se desilo van rijalitija"

Blic pre 4 sati
Sara Stojanović poverila se Mini Vrbaški o odnosu sa Ivanom Marinkovićem, te je tom prilikom priznala da je pao poljubac između njih dvoje. Naime, ona je otkrila da je imala simpatije prema njemu ima još otkako ga je videla na žurki Bore Santane. -… »
Pala prva tajna akcija u eliti! Učesnica nije znala da je snimaju kamere, pa sve priznala o odnosu sa 20 godina starijim…

Pala prva tajna akcija u eliti! Učesnica nije znala da je snimaju kamere, pa sve priznala o odnosu sa 20 godina starijim…

Alo pre 4 sati
Sara se poverila Mini Vrbaški o odnosu sa Ivanom. Sara Stojanović poverila se Mini Vrbaški o svom odnosu sa Ivanom Marinkovićem, otkrivši da su se njih dvoje poljubili i da joj se dopada još od žurke Bore Santane. – Stariji je od mene 20 godina. Bolje se… »

Vesti dana »