Повезане вести
"Ја добијам новац за ово што радим": Жика Јакшић о емисији "Никад није касно", открио шта се мења у новој сезони
Мондо пре 5 сати
Водитељ Жика Јакшић, који се недавно након здравственог проблема због којег је био хоспитализован, појавио на снимању емисије "Никад није касно", открио је да ли ће се нешто променити у новој 11. сезони. "Ми ништа не мењамо… »
Коначно откривена права истина! Жика Јакшић открио да ли ће бити промена у музичком такмичењу, није могао више да крије…
Ало пре 6 сати
Жика је открио да ли ће нешто променити у 11. сезони емисије. Водитељ и креатор музичког такмичења Никад није касно, Жика Јакшић, отворено је говорио о новој сезони шоуа. Жика је открио да ли ће нешто променити у 11. сезони… »
Ево да ли ће се нешто променити у "Никад није касно": Жика Јакшић открио: "Ту смо да све испратимо"
Блиц пре 6 сати
Водитељ и креатор музичког такмичења "Никад није касно", Жика Јакшић, отворено је говорио о новој сезони шоуа. Жика је открио да ли ће нешто променити у новој 11. сезони емисије " Никад није касно". - Ми ништа не мењамо… »
Жика Јакшић о новој сезони емисије "Никад није касно": Ево да ли ће бити неких промена "Ми смо ту да..."
Телеграф пре 6 сати
Водитељ и креатор музичког такмичења "Никад није касно", Жика Јакшић, отворено је говорио о новој сезони шоуа. Жика је открио да ли ће нешто променити у новој 11. сезони емисије "Никад није касно". - Ми ништа не мењамо… »
Вести дана »

Хапшење у Смедереву: Млади предузетници осумњичени за милионску утају пореза и фалсификовање службених исправа
Еуроневс пре 52 минутајош 62 повезане

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних

Потресни снимак: Тело преминулог Дејана Миловановића односе са терена
Телеграф пре 1 сатјош 83 повезане

Душан Влаховић направио чудо у Лиги шампиона: Дигао Јувентус из мртвих, стадион експлодирао у 96. минуту
Мондо пре 31 минутајош 24 повезане