Povezane vesti

"Koristio sam 5 grama heriona dnevno": Naš glumac bio u kandžama poroka, a onda se okrenuo crkvi i život mu se promenio iz…

"Koristio sam 5 grama heriona dnevno": Naš glumac bio u kandžama poroka, a onda se okrenuo crkvi i život mu se promenio iz…

Blic pre 1 minut
Poznati srpski reditelj, glumac, muzičar Nikola Pejaković Kolja danas slavi 58. rođendan, a u jednom periodu života prolazio je kroz agoniju kada je bio u kandžama poroka. Dok je bio zavisnik od droge, doživeo je isceljenje i promenio život iz korena… »
"Koristio sam 5 grama heroina dnevno": Naš glumac 20 godina bio u paklu droge: "Otac se više zabrinuo kad sam otišao u crkvu"…

"Koristio sam 5 grama heroina dnevno": Naš glumac 20 godina bio u paklu droge: "Otac se više zabrinuo kad sam otišao u crkvu"…

Kurir pre 3 sata
Glumac i muzičar Nikola Pejaković Kolja nikada nije krio da je godinama imao ozbiljnih problema sa narkoticima. Na tribini „O borbi sa pomislima“ otvoreno je govorio o svom iskustvu, prisećajući se trenutaka iz porodice koji oslikavaju koliko roditelji… »

Vesti dana »