Povezane vesti
"Koristio sam 5 grama heroina dnevno": Naš glumac bio u kandžama poroka, a onda se okrenuo crkvi i život mu se promenio iz…
Blic 16.09.2025
Poznati srpski reditelj, glumac, muzičar Nikola Pejaković Kolja danas slavi 58. rođendan, a u jednom periodu života prolazio je kroz agoniju kada je bio u kandžama poroka. Dok je bio zavisnik od droge, doživeo je isceljenje i promenio život iz korena… »
"Koristio sam 5 grama heroina dnevno": Naš glumac 20 godina bio u paklu droge: "Otac se više zabrinuo kad sam otišao u crkvu"…
Kurir 16.09.2025
Glumac i muzičar Nikola Pejaković Kolja nikada nije krio da je godinama imao ozbiljnih problema sa narkoticima. Na tribini „O borbi sa pomislima“ otvoreno je govorio o svom iskustvu, prisećajući se trenutaka iz porodice koji oslikavaju koliko roditelji… »
Vesti dana »
Mraz ili plus u ponoć? Evo kakvo nas vreme čeka u novogodišnjoj noći
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 32 povezane
Studenti u blokadi objavili rezultate akcije "Potpiši pobedu": Koliko potpisa je prikupljeno?
NIN pre 2 satajoš 66 povezanih
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 85 povezanih
Tramp: SAD napale oblast pristaništa u Venecueli gde je droga utovarena u brodove
Euronews pre 37 minutajoš 25 povezanih