Povezane vesti
"Morao sam da obučem dva para gaća da bih se odbranio od nje": Robert Redford jedva se izborio sa Barbrom Strejsend
Kurir 16.09.2025
Američki glumac Robert Redford, koji je preminuo danas u 90. godini, svojevremeno je priznao da je nosio dva para uskih gaća tokom snimanja scene seksa s Barbrom Strejsend u filmu "Devojka koju sam voleo" (u originalu "The Way We Were") kako bi se… »
Redford i tajne sa snimanja filma koji je obeležio epohu: "Nosio sam dvoje gaća da se odbranim"
B92 16.09.2025
Američki glumac Robert Redford priznao je da je nosio dva para uskih gaća tokom snimanja scene seksa s Barbrom Strajsend u filmu "The Way We Were" kako bi se "zaštitio" od glumice koja je "bila zaluđena njime", navodi Robert Hofler u knjizi. Holivudska… »
Vesti dana »
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
BBC News pre 13 minutajoš 23 povezane
Vremenska prognoza za nedelju 6. septembar 2026: Danas sunčano, vetrovito, do 32 stepena
Serbian News Media pre 43 minutajoš 20 povezanih
Odbojkašice Srbije igraju danas protiv Poljske za bronzu na Evropskom prvenstvu
Politika pre 13 minutajoš 24 povezane
Otvorena birališta u nemačkoj oblasti Saksoniji-Anhaltu, na vlast može da dođe krajnja desnica
REUC pre 23 minutajoš 15 povezanih
Vozač golfa se kretao velikom brzinom i izazvao tragediju: Detalji nesreće kod Raške, mladić (23) poginuo
Mondo pre 47 minutajoš 16 povezanih