Повезане вести
Раднички довео Партизановог ђака у Ниш
Б92 пре 6 сати
Фудбалер из Северне Македоније Стефан Ашковски нови је играч Радничког, саопштио је нишки клуб. "Искусни северномакедонски репрезентативац велико је појачање за клуб. Иза себе има богату каријеру, коју је градио, између осталог… »
Репрезентативац Северне Македоније појачао нишки Раднички
Јужне вести пре 10 сати
Нови играч Фудбалског клуба Раднички из Ниша је Стефан Ашковски, искусни репрезентативац Северне Македоније и некадашњи играч Напретка и Новог Пазара. У српски фудбал се враћа после деценије играња у Турској, Холандији… »
Репрезентативац Северне Македоније појачао Раднички
Глас југа пре 9 сати
„После једне деценије поново сам у Србији, у Радничком из Ниша и могу рећи да сам пресрећан што сам овде. Жеља руководства клуба, на челу са првим човеком Ивицом Тончевим, и пре две године била је да дођем у Раднички, ипак дошло… »
Македонац стигао у Ниш: Ашковски нови фудбалер Радничког
Курир пре 9 сати
Ђак Партизанове школе, Стефан Ашковски је у Србији већ наступао за Напредак и Нови Пазар, а последњи пут играо је у Супер лиги пре десет година. Каријеру је градио у Турској, Холандији, Пољској, Бугарској, Румунији и Грчкој, а… »
Стефан се вратио после деценије, појачао Раднички
Спортски журнал пре 10 сати
Сада је све како треба и драго ми је што ће породица бити уз мене сваког викенда. Ниш је леп град и радујем се што ћу бити део ове средине - додао је Ашковски. Македонски фудбалер Стефан Ашковски нови је играч Радничког, пренео… »
Велико појачање у Нишу: Раднички довео Партизаново ‘дете’!
Хот спорт пре 10 сати
Важан потпис за ‘Мераклије’! Стефан Ашковски нови је играч Фудбалског клуба Раднички. Искусни северномакедонски репрезентативац велико је појачање за нишки клуб. Иза себе има богату каријеру, коју је градио, између осталог, и у… »
Стефан Ашковски нови фудбалер нишког Радничког
Политика пре 10 сати
Ашковски истиче да су се поклопиле његове и клупске амбиције. Фудбалер из Северне Македоније Стефан Ашковски нови је играч Радничког, саопштио је данас нишки клуб. „Искусни северномакедонски репрезентативац велико је појачање… »
Вести дана »

Облачно, хладно, ветровито, а онда шок! Метеоролози најављују изненађење
Ало пре 13 минутајош 8 повезаних

Готово без промене: Званични средњи курс данас је 117,1764 динара за евро
Курир пре 3 минутајош 2 повезане

Вучић: Посета Јапану била веома добра и плодоносна,очекујем велике резултате
РТВ пре 3 минутајош 1 повезана