Povezane vesti
Radnički doveo Partizanovog đaka u Niš
B92 pre 21 dana
Fudbaler iz Severne Makedonije Stefan Aškovski novi je igrač Radničkog, saopštio je niški klub. "Iskusni severnomakedonski reprezentativac veliko je pojačanje za klub. Iza sebe ima bogatu karijeru, koju je gradio, između ostalog, i u Srbiji. Đak je… »
Reprezentativac Severne Makedonije pojačao niški Radnički
Južne vesti pre 21 dana
Novi igrač Fudbalskog kluba Radnički iz Niša je Stefan Aškovski, iskusni reprezentativac Severne Makedonije i nekadašnji igrač Napretka i Novog Pazara. U srpski fudbal se vraća posle decenije igranja u Turskoj, Holandiji, Poljskoj, Bugarskoj, Rumuniji i… »
Reprezentativac Severne Makedonije pojačao Radnički
Glas juga pre 21 dana
„Posle jedne decenije ponovo sam u Srbiji, u Radničkom iz Niša i mogu reći da sam presrećan što sam ovde. Želja rukovodstva kluba, na čelu sa prvim čovekom Ivicom Tončevim, i pre dve godine bila je da dođem u Radnički, ipak došlo je do problema sa… »
Makedonac stigao u Niš: Aškovski novi fudbaler Radničkog
Kurir pre 21 dana
Đak Partizanove škole, Stefan Aškovski je u Srbiji već nastupao za Napredak i Novi Pazar, a poslednji put igrao je u Super ligi pre deset godina. Karijeru je gradio u Turskoj, Holandiji, Poljskoj, Bugarskoj, Rumuniji i Grčkoj, a nastupao je i za sve… »
Stefan se vratio posle decenije, pojačao Radnički
Sportski žurnal pre 21 dana
Sada je sve kako treba i drago mi je što će porodica biti uz mene svakog vikenda. Niš je lep grad i radujem se što ću biti deo ove sredine - dodao je Aškovski. Makedonski fudbaler Stefan Aškovski novi je igrač Radničkog, preneo je niški klub. Đak… »
Veliko pojačanje u Nišu: Radnički doveo Partizanovo ‘dete’!
Hot sport pre 21 dana
Važan potpis za ‘Meraklije’! Stefan Aškovski novi je igrač Fudbalskog kluba Radnički. Iskusni severnomakedonski reprezentativac veliko je pojačanje za niški klub. Iza sebe ima bogatu karijeru, koju je gradio, između ostalog, i u Srbiji. Đak je… »
Stefan Aškovski novi fudbaler niškog Radničkog
Politika pre 21 dana
Aškovski ističe da su se poklopile njegove i klupske ambicije. Fudbaler iz Severne Makedonije Stefan Aškovski novi je igrač Radničkog, saopštio je danas niški klub. „Iskusni severnomakedonski reprezentativac veliko je pojačanje za klub. Iza sebe ima… »
Vesti dana »

Oglasio se zvaničnik Hamasa: Za danas završeni pregovori u Šarm el Šeiku: Fokus na mapama povlačenja izraelskih snaga iz Gaze i zakazivanje oslobađanja talaca
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Danas toplije, sunčano u Vojvodini, oblačno i kišovito na istoku i jugoistoku
RTV pre 42 minutajoš 1 povezana

Novak Đoković nije dao izjavu posle meča, a nije došao ni na konferenciju za medije: Ipak, obratio se fanovima preko društvenih mreža
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Predvodi je šef obaveštajne službe: Turska delegacija će učestvovati u pregovorima u Egiptu o Pojasu Gaze
Kurir pre 37 minutajoš 1 povezana