Повезане вести

Градоначелник Љубљане незадовољан одлуком Владе да забрани Додику улазак у државу

Градоначелник Љубљане незадовољан одлуком Владе да забрани Додику улазак у државу

Н1 Инфо пре 4 сати
Градоначелник Љубљане Зоран Јанковић изразио је незадовољство одлуком Владе Словеније да забрани улазак у ту државу разрешеном председнику Републике Српске Милораду Додику. "У одлуке владе се не мешам, али ја то не бих урадио… »

Нови магазин пре 5 сати
Градоначелник Љубљане Зоран Јанковић изразио је данас незадовољство одлуком Владе Словеније да забрани улазак у ту државу разрешеном председнику Републике Српске Милораду Додику. "У одлуке владе се не мешам, али ја то не бих… »
Јанковић стао на страну Додика: Градоначелник Љубљане незадовољан одлуком Словеније да забрани улазак разрешеном…

Јанковић стао на страну Додика: Градоначелник Љубљане незадовољан одлуком Словеније да забрани улазак разрешеном…

Нова пре 6 сати
Градоначелник Љубљане Зоран Јанковић изразио је данас незадовољство одлуком Владе Словеније да забрани улазак у ту државу разрешеном председнику Републике Српске Милораду Додику. „У одлуке владе се не мешам, али ја то не бих… »
Додик персона нон грата у Словенији због безбедносних разлога и веза са Путином: Словеначки новинар након санкција Словенија…

Додик персона нон грата у Словенији због безбедносних разлога и веза са Путином: Словеначки новинар након санкција Словенија…

Данас пре 12 сати
Словенија је недавно увела санкцију забране уласка у земљу бившем председнику РС-а Милораду Додику. Одлуку је према званичном саопштењу донело Министарство спољних послова те земље. Тим поводом за Федералну телевизију из… »

Вести дана »