Povezane vesti
Gradonačelnik Ljubljane nezadovoljan odlukom Vlade da zabrani Dodiku ulazak u državu
N1 Info 16.09.2025
Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković izrazio je nezadovoljstvo odlukom Vlade Slovenije da zabrani ulazak u tu državu razrešenom predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. "U odluke vlade se ne mešam, ali ja to ne bih uradio i bio bih oprezniji"… »
Gradonačelnik Ljubljane nezadovoljan odlukom Vlade da zabrani Dodiku ulazak u državu
Novi magazin 16.09.2025
Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković izrazio je danas nezadovoljstvo odlukom Vlade Slovenije da zabrani ulazak u tu državu razrešenom predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. "U odluke vlade se ne mešam, ali ja to ne bih uradio i bio bih… »
Janković stao na stranu Dodika: Gradonačelnik Ljubljane nezadovoljan odlukom Slovenije da zabrani ulazak razrešenom…
Nova 16.09.2025
Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković izrazio je danas nezadovoljstvo odlukom Vlade Slovenije da zabrani ulazak u tu državu razrešenom predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. „U odluke vlade se ne mešam, ali ja to ne bih uradio i bio bih… »
Dodik persona non grata u Sloveniji zbog bezbednosnih razloga i veza sa Putinom: Slovenački novinar nakon sankcija Slovenija…
Danas 16.09.2025
Slovenija je nedavno uvela sankciju zabrane ulaska u zemlju bivšem predsedniku RS-a Miloradu Dodiku. Odluku je prema zvaničnom saopštenju donelo Ministarstvo spoljnih poslova te zemlje. Tim povodom za Federalnu televiziju iz Ljubljane govorio je novinar… »
Vesti dana »

Zvezda ima ulogu autsajdera! Kladionice objavile kvote za meč crveno-belih i Brage: Portugalci su favoriti, ali...
Kurir pre 17 minutajoš 16 povezanih

Teška blamaža bogdanovih Klipersa na otvaranju sezone! Juta demolirala iskusni tim iz LA, Bogdanović propustio meč!
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih