Povezane vesti

Besplatni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18. do 21. septembra

Besplatni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18. do 21. septembra

N1 Info pre 22 sata
Besplatni ultrazvučni pregledi štitne žlezde i laboratorijske analize hormona štitne žlezde TSH obavljaće se u pokretnoj ambulanti na platou ispred zgrade Opštine Novi Beograd od četvrtka, 18. septembra, do nedelje, 21. septembra. Zakazivanje je na licu… »
Besplatni ultrazvučni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18 do 21. septembra

Besplatni ultrazvučni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18 do 21. septembra

Alo pre 22 sata
Pod sloganom "Moja štitna, moj štit" Gradska opština Novi Beograd i Udruženje "Heroina" organizuju besplatne ultrazvučne preglede štitne žlezde za sve generacije na platou ispred zgrade Opštine, saopšteno je danas iz Opštine Novo Beograd. Pregledi će… »
Besplatni ultrazvučni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18. do 21. septembra

Besplatni ultrazvučni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18. do 21. septembra

Politika pre 21 sat
Pregledi će biti obavljeni u pokretnoj ambulanti. Pod sloganom ”Moja štitna, moj štit” Gradska opština Novi Beograd i Udruženje ”Heroina” organizuju besplatne ultrazvučne preglede štitne žlezde za sve generacije na platou ispred zgrade Opštine, saopšteno… »

Telegraf pre 22 sata
Pod sloganom "Moja štitna, moj štit" Gradska opština Novi Beograd i Udruženje "Heroina" organizuju besplatne ultrazvučne preglede štitne žlezde za sve generacije na platou ispred zgrade Opštine, saopšteno je danas iz Opštine Novo Beograd Pregledi će biti… »
Akcija za zdravlje: Besplatni pregledi štitne žlezde ovog vikenda na Novom Beogradu

Akcija za zdravlje: Besplatni pregledi štitne žlezde ovog vikenda na Novom Beogradu

Blic pre 24 sata
Pod sloganom „Moja štitna, moj štit“ Gradska opština Novi Beograd i Udruženje „Heroina“ organizuju besplatne ultrazvučne preglede štitne žlezde za sve generacije na platou ispred zgrade Opštine, Bulevar Mihajla Pupina 167. Preglede štitne žlezde obaviće… »

Vesti dana »