Povezane vesti
Besplatni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18. do 21. septembra
N1 Info pre 22 sata
Besplatni ultrazvučni pregledi štitne žlezde i laboratorijske analize hormona štitne žlezde TSH obavljaće se u pokretnoj ambulanti na platou ispred zgrade Opštine Novi Beograd od četvrtka, 18. septembra, do nedelje, 21. septembra. Zakazivanje je na licu… »
Besplatni ultrazvučni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18 do 21. septembra
Alo pre 22 sata
Pod sloganom "Moja štitna, moj štit" Gradska opština Novi Beograd i Udruženje "Heroina" organizuju besplatne ultrazvučne preglede štitne žlezde za sve generacije na platou ispred zgrade Opštine, saopšteno je danas iz Opštine Novo Beograd. Pregledi će… »
Besplatni ultrazvučni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18. do 21. septembra
Politika pre 21 sat
Pregledi će biti obavljeni u pokretnoj ambulanti. Pod sloganom ”Moja štitna, moj štit” Gradska opština Novi Beograd i Udruženje ”Heroina” organizuju besplatne ultrazvučne preglede štitne žlezde za sve generacije na platou ispred zgrade Opštine, saopšteno… »
Besplatni ultrazvučni pregledi štitne žlezde na Novom Beogradu od 18 do 21. septembra
Telegraf pre 22 sata
Pod sloganom "Moja štitna, moj štit" Gradska opština Novi Beograd i Udruženje "Heroina" organizuju besplatne ultrazvučne preglede štitne žlezde za sve generacije na platou ispred zgrade Opštine, saopšteno je danas iz Opštine Novo Beograd Pregledi će biti… »
Akcija za zdravlje: Besplatni pregledi štitne žlezde ovog vikenda na Novom Beogradu
Blic pre 24 sata
Pod sloganom „Moja štitna, moj štit“ Gradska opština Novi Beograd i Udruženje „Heroina“ organizuju besplatne ultrazvučne preglede štitne žlezde za sve generacije na platou ispred zgrade Opštine, Bulevar Mihajla Pupina 167. Preglede štitne žlezde obaviće… »
Vesti dana »

Upadali u firme i krali sve redom! Četvoro uhapšenih zbog sedam teških krađa u Barajevu: Vrednost "ulova" pet miliona dinara!
Kurir pre 3 satajoš 46 povezanih

Student Bogdan Jovičić od popodneva u zatvorskoj bolnici u Beogradu
Beta pre 45 minutajoš 21 povezana

Muškarac iz Srbije ubio suprugu u Beču, teško ranio ćerku i njenog dečka
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih