Povezane vesti

"Žena, majka, domaćica" Naša pevačica postala mama po 4. put u 38. godini: Sada pokazala lice bez šminke

"Žena, majka, domaćica" Naša pevačica postala mama po 4. put u 38. godini: Sada pokazala lice bez šminke

Telegraf pre 21 dana
Pevačica Milena Vučić (38) nedavno se porodila i na svet donela bliznakinje. Milena je mama četvoro deca, a sada je pokazala kako izgleda nakon porođaja. Vučićeva se slikala u šortsu i beloj majici a na sebi nije imala trunke šminke. - Nova etiketa… »
"Žena, majka, domaćica": Pevačica rodila četvrto dete u 38. godini, pa objavila sliku bez trunke šminke: "Da, ta sam"

"Žena, majka, domaćica": Pevačica rodila četvrto dete u 38. godini, pa objavila sliku bez trunke šminke: "Da, ta sam"

Blic pre 21 dana
Pevačica Milena Vučić (38) nedavno se porodila i na svet donela bliznakinje. Milena Vučić je majka četvoro dece, a sada je podelila fotografiju nakon porođaja u šortsu i beloj majici, bez šminke. - Nova etiketa. Žena, majka, domaćica. Da, ta sam -… »
Višak od 23 kg je prošlost, dijeta Aleksandre Prijović topi salo posle porođaja za samo nekoliko dana

Višak od 23 kg je prošlost, dijeta Aleksandre Prijović topi salo posle porođaja za samo nekoliko dana

Hello pre 21 dana
Dijeta Aleksandre Prijović topi salo brzinski Pevačica Aleksandra Prijović 3. septembra u popodnevnim časovima na svet je donela dugo priželjkivanu ćerku kojoj su dali ime Aria. Slavilo se nekoliko dana, a sada četvoročlana porodica uživa u domu na… »

Vesti dana »