Povezane vesti
Mirotić: Nadam se da ću biti element koji je nedostajao Monaku da bi osvojio Evroligu
Sportski žurnal pre 1 dan
Mirotić je igrao za Real, Barselonu i milansku Olimpiju, ali nema osvojenu Evroligu u karijeri. Španski košarkaš Nikola Mirotić rekao je danas da se nada da će biti element koji je nedostajao Monaku da osvoji Evroligu. - Sa 34 godine i dalje želim da… »
Mirotić: Nadam se da ću biti element koji je nedostajao Monaku da bi osvojio Evroligu
RTS pre 9 sati
Košarkaš Nikola Mirotić rekao je da se nada da će biti element koji je nedostajao Monaku da osvoji Evroligu. Mirotić je letos prešao iz Olimpije Milano u Monako. "Sa 34 godine i dalje želim da pobeđujem. Nadam se da ću biti element koji je nedostajao… »
Mirotiću fali titula Evrolige: "Zato sam ovde"
B92 pre 8 sati
panski košarkaš Nikola Mirotić rekao je da se nada da će biti element koji je nedostajao Monaku da osvoji Evroligu. "Sa 34 godine i dalje želim da pobeđujem. Nadam se da ću biti element koji je nedostajao timu da bi osvojio titulu. U timu imamo dva… »
Mirotić: Nadam se da sam ja taj koji je nedostajao za titulu
Sport klub pre 9 sati
Aktuelni vicešampion Monako ponovo juri krunu Evrolige, a novi lider tima Nikola Mirotić jasno je stavio do znanja koji je krajnji cilj. „Sa 34 godine, želim da pobeđujem. Nadam se da ću biti taj element koji je nedostajao da bismo napali titulu. U timu… »
Vesti dana »

(Mape) oštar prekid leta, ali na kratko! Ovog jutra samo 8 stepeni, ali sledi preokret: Spremite se za novi tropski talas!
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Vučić: Poseta Japanu bila veoma dobra i plodonosna, očekujem velike rezultate
Telegraf pre 19 minutajoš 4 povezane

75 Dana, 9 centara za obuku: Sve o obaveznom vojnom roku: Evo ko će prvi biti pozvan, a ko će u kasarni morati da provede duplo više vremena
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Putin posetio vojne vežbe "Zapad 2025": "Cilj je uvežbavanje zaštite Rusije i Belorusije od svake agresije" (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Gotovo bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,1764 dinara za evro
Kurir pre 14 minutajoš 2 povezane