Povezane vesti

Mirotić: Nadam se da ću biti element koji je nedostajao Monaku da bi osvojio Evroligu

Mirotić: Nadam se da ću biti element koji je nedostajao Monaku da bi osvojio Evroligu

Sportski žurnal pre 1 dan
Mirotić je igrao za Real, Barselonu i milansku Olimpiju, ali nema osvojenu Evroligu u karijeri. Španski košarkaš Nikola Mirotić rekao je danas da se nada da će biti element koji je nedostajao Monaku da osvoji Evroligu. - Sa 34 godine i dalje želim da… »

RTS pre 9 sati
Košarkaš Nikola Mirotić rekao je da se nada da će biti element koji je nedostajao Monaku da osvoji Evroligu. Mirotić je letos prešao iz Olimpije Milano u Monako. "Sa 34 godine i dalje želim da pobeđujem. Nadam se da ću biti element koji je nedostajao… »
Mirotiću fali titula Evrolige: "Zato sam ovde"

Mirotiću fali titula Evrolige: "Zato sam ovde"

B92 pre 8 sati
panski košarkaš Nikola Mirotić rekao je da se nada da će biti element koji je nedostajao Monaku da osvoji Evroligu. "Sa 34 godine i dalje želim da pobeđujem. Nadam se da ću biti element koji je nedostajao timu da bi osvojio titulu. U timu imamo dva… »
Mirotić: Nadam se da sam ja taj koji je nedostajao za titulu

Mirotić: Nadam se da sam ja taj koji je nedostajao za titulu

Sport klub pre 9 sati
Aktuelni vicešampion Monako ponovo juri krunu Evrolige, a novi lider tima Nikola Mirotić jasno je stavio do znanja koji je krajnji cilj. „Sa 34 godine, želim da pobeđujem. Nadam se da ću biti taj element koji je nedostajao da bismo napali titulu. U timu… »

Vesti dana »