Повезане вести

"Рекао ми је сад нећеш изаћи из стана!" Александра Бабејић решила да открије све о односу са Кристијаном Голубовићем: Мени је…

"Рекао ми је сад нећеш изаћи из стана!" Александра Бабејић решила да открије све о односу са Кристијаном Голубовићем: Мени је…

Курир пре 9 сати
Александра Бабејић коначно је проговорила о бурним оптужбама које је прате последњих недеља, након што су је многи осудили да је она та која је "уништила" брак Кристијана и Кристине. - Ја сам га гледала као оца, мени фали та… »
"Мени је то фалило у животу": Александра Бабејић решила да открије све о односу са Кристијаном Голубовићем

"Мени је то фалило у животу": Александра Бабејић решила да открије све о односу са Кристијаном Голубовићем

Телеграф пре 10 сати
Синоћ у емисији "Претрес недеље", Милан Милошевић дао је реч Александри Бабејић, која је, подсетимо, била узрок раскида Кристијана Голубовића и Кристине Спалевић. - Како се осећаш што си уништила брак људима? - питао је… »
Више не зна шта је истина: Александра Бабејић проговорила о односу са Кристијаном Голубовић: Рекао ми је да дођем код њих и…

Више не зна шта је истина: Александра Бабејић проговорила о односу са Кристијаном Голубовић: Рекао ми је да дођем код њих и…

Курир пре 20 сати
У Емисији " Претрес недеље", Милан Милошевић је подигао Александру Бабејић, како би прокоментарисала актуелну тему развод Кристијана Голубовића И Кристине Спалевић. - Како се осећаш што си уништила брак људима? - питао је… »

Вести дана »