Povezane vesti
"Rekao mi je sad nećeš izaći iz stana!" Aleksandra Babejić rešila da otkrije sve o odnosu sa Kristijanom Golubovićem: Meni je…
Kurir 16.09.2025
Aleksandra Babejić konačno je progovorila o burnim optužbama koje je prate poslednjih nedelja, nakon što su je mnogi osudili da je ona ta koja je "uništila" brak Kristijana i Kristine. - Ja sam ga gledala kao oca, meni fali ta figura u životu. Bilo je… »
"Meni je to falilo u životu": Aleksandra Babejić rešila da otkrije sve o odnosu sa Kristijanom Golubovićem
Telegraf 16.09.2025
Sinoć u emisiji "Pretres nedelje", Milan Milošević dao je reč Aleksandri Babejić, koja je, podsetimo, bila uzrok raskida Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. - Kako se osećaš što si uništila brak ljudima? - pitao je voditelj. - Ja sam ga gledala… »
Više ne zna šta je istina: Aleksandra Babejić progovorila o odnosu sa Kristijanom Golubović: Rekao mi je da dođem kod njih i…
Kurir 16.09.2025
U Emisiji " Pretres nedelje", Milan Milošević je podigao Aleksandru Babejić, kako bi prokomentarisala aktuelnu temu razvod Kristijana Golubovića I Kristine Spalević. - Kako se osećaš što si uništila brak ljudima? - pitao je voditelj. - Ja sam ga gledala… »
Vesti dana »
Ministarka energetike: Naftne kompanije tri puta povećale uvoz derivata
Forbes pre 1 satjoš 36 povezanih
Dijana Hrka za Nedeljnik o prekidu štrajka glađu: „Dobila sam pismo od dvoje dece i razmišljala šta pametno da uradim“
Nedeljnik pre 2 satajoš 48 povezanih
Poznato kada će padati sneg: Oglasio se RHMZ, već pljušti ledena kiša, pogledajte radarske snimke (Foto)
Mondo pre 12 minutajoš 64 povezane