Povezane vesti
"Kristijan golubović je hteo da me kidnapuje i ubije" Mina Vrbaški se boji za svoj život, ovo je pravi razlog zašto je ušla u…
Kurir pre 22 dana
Početak " Elite 9" zaintrigirao je čitavu javnost. Već su se izdvojile glavne teme, a čini se da je rijaliti start zanimljiviji od svih prethodnih osam godina. Gledaocima su najinteresantniji odnosi Asmina Durdžića, ali i Aleksandre Babejić koja je… »
"Kristijan je planirao da me kidnapuje i ubije": Mina Vrbaški iznela jezive tvrdnje u prenosu uživo (Video)
Mondo pre 22 dana
Deveta sezona Pinkovog rijalitija Zadruga - Elita, izazvala je veliku pažnju javnosti i pre nego što je počela. Jedna od učesnica koja je intrigirala javnost je Aleksandra Babejić, nekadašnja učesnica Farme koja je navodno kriva za rastanak Kristine i… »
Vesti dana »

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 33 minutajoš 1 povezana

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Dogovor o gazi blizu": Oglasio se Tramp: Možda posetim Bliski Istok tokom vikenda!
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana