Povezane vesti

„Pretukli su me i pocepali mi usnu“: Boki 13 otkrio sve detalje o zatvorskim danima

„Pretukli su me i pocepali mi usnu“: Boki 13 otkrio sve detalje o zatvorskim danima

Nova pre 6 sati
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, u junu 2020. godine je osuđen na devet godina zatvora za slučaj "Reket". Zbog narušenog zdravstvenog stanja više puta je pokušao da izađe iz zatvora, a na kraju je konačno i uspeo, te je već dve godine na slobodi… »
"U zatvoru sam spavao na podu" Boki 13 otkrio detalje paklu iza rešetaka: Tamo su me tuki i udvarali mi se! Završio sam i…

"U zatvoru sam spavao na podu" Boki 13 otkrio detalje paklu iza rešetaka: Tamo su me tuki i udvarali mi se! Završio sam i…

Kurir pre 11 sati
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, koji se prvi put nakon hapšenja, posle 15 godina, došao u Srbiju. Boki 13 je ispričao kako je uspeo da se snađe u zatvoru. - Danas sam otišao na groblje kod Marine Tucaković... Sa njom sam gostovao kod tebe, ako… »
"U zatvoru sam spavao na podu" Boki 13 o najtežim danima u zatvoru: "Tukli su me, prebijen sam završio u bolnici..."

"U zatvoru sam spavao na podu" Boki 13 o najtežim danima u zatvoru: "Tukli su me, prebijen sam završio u bolnici..."

Alo pre 18 sati
Boki 13 o paklu iza rešetaka. Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, otvorio je dušu o svojim zatvorskim danima u emisiji "Ami G Show". Voditelja je zanimalo kako se Boki snašao u zatvoru? – Danas sam otišao na groblje kod Marine… »
"Pretučen sam, pocepana mi je bila usna": Boki 13 otkrio detalje iz zatvora: "Oblačio sam se svaki dan kao za grad"

"Pretučen sam, pocepana mi je bila usna": Boki 13 otkrio detalje iz zatvora: "Oblačio sam se svaki dan kao za grad"

Blic pre 20 sati
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, otvorio je dušu o svojim zatvorskim danima. Voditelja Ognjena Amidžića je zanimao kako se Boki snašao u zatvoru. - Danas sam otišao na groblje kod Marine Tucaković... Sa njom sam gostovao kod… »

Vesti dana »