Povezane vesti
Žrtva izraelskog napada pejdžerima u Libanu: 'Moje oči su nestale'
BBC News pre 5 sati
Godinu dana posle smrtonosnog napada pejdžerima koji je Izrael izveo u Libanu, BBC je sa ranjenima i ljudima iz vrha vlasti razgovarao o tome šta se dogodilo tog dana, kao i o dugoročnim posledicama napada za koji pojedini aktivisti kažu da može da se… »
Žrtva izraelskog napada pejdžerima u Libanu: ‘Moje oči su nestale’
Danas pre 5 sati
Najfe nosi naočare za sunce, ali ne da bi zaštitila oči od svetlosti, već da bi zaštitila ljude od prizora njenih očiju, odnosno udubljenja gde su nekada bile. „Beonjače, beli deo oka, nestali su“, kaže ona. „Mrežnjača i nervi koji povezuju rožnjaču sa… »
NIN pre 5 sati
Najfe nosi naočare za sunce, ali ne da bi zaštitila oči od svetlosti, već da bi zaštitila ljude od prizora njenih očiju, odnosno udubljenja gde su nekada bile. "Beonjače, beli deo oka, nestali su", kaže ona. "Mrežnjača i nervi koji povezuju rožnjaču sa… »
Žrtva izraelskog napada pejdžerima u Libanu: ‘Moje oči su nestale’
Južne vesti pre 5 sati
Supplied Najfe nosi naočare za sunce, ali ne da bi zaštitila oči od svetlosti, već da bi zaštitila ljude od prizora njenih očiju, odnosno udubljenja gde su nekada bile. „Beonjače, beli deo oka, nestali su“, kaže ona. „Mrežnjača i nervi koji povezuju… »
Radio 021 pre 5 sati
Godinu dana posle smrtonosnog napada pejdžerima koji je Izrael izveo u Libanu, BBC je sa ranjenima i ljudima iz vrha vlasti razgovarao o tome šta se dogodilo tog dana, kao i o dugoročnim posledicama napada za koji pojedini aktivisti kažu da može da se… »
Vesti dana »

Srbija: Sveže jutro, sunčan i topliji dan, porast temperature do kraja nedelje
Serbian News Media pre 2 minutajoš 26 povezanih

Odlazak Dejana Milovanovića, 'bombardera' Zvezde: „Ono što je on imao u nozi, to je bilo nemoguće"
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana

Hoće li blokada saobraćajnica postati krivično delo za koje je predviđena zatvorska kazna?
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Student Bogdan Jovičić prebačen u zatvorsku bolnicu u Beogradu, najavljen i protest
Radio 021 pre 33 minutajoš 18 povezanih

Ruska služba: ‘Evropska unija sprema ‘Majdan’ u Srbiji’; Brisel: ‘To nije tačno’
Danas pre 1 satjoš 22 povezane