Povezane vesti
Žrtva izraelskog napada pejdžerima u Libanu: 'Moje oči su nestale'
BBC News 17.09.2025
Godinu dana posle smrtonosnog napada pejdžerima koji je Izrael izveo u Libanu, BBC je sa ranjenima i ljudima iz vrha vlasti razgovarao o tome šta se dogodilo tog dana, kao i o dugoročnim posledicama napada za koji pojedini aktivisti kažu da može da se… »
Žrtva izraelskog napada pejdžerima u Libanu: ‘Moje oči su nestale’
Danas 17.09.2025
Najfe nosi naočare za sunce, ali ne da bi zaštitila oči od svetlosti, već da bi zaštitila ljude od prizora njenih očiju, odnosno udubljenja gde su nekada bile. „Beonjače, beli deo oka, nestali su“, kaže ona. „Mrežnjača i nervi koji povezuju rožnjaču sa… »
Radio 021 17.09.2025
Godinu dana posle smrtonosnog napada pejdžerima koji je Izrael izveo u Libanu, BBC je sa ranjenima i ljudima iz vrha vlasti razgovarao o tome šta se dogodilo tog dana, kao i o dugoročnim posledicama napada za koji pojedini aktivisti kažu da može da se… »
NIN 17.09.2025
Najfe nosi naočare za sunce, ali ne da bi zaštitila oči od svetlosti, već da bi zaštitila ljude od prizora njenih očiju, odnosno udubljenja gde su nekada bile. "Beonjače, beli deo oka, nestali su", kaže ona. "Mrežnjača i nervi koji povezuju rožnjaču sa… »
Žrtva izraelskog napada pejdžerima u Libanu: ‘Moje oči su nestale’
Južne vesti 17.09.2025
Supplied Najfe nosi naočare za sunce, ali ne da bi zaštitila oči od svetlosti, već da bi zaštitila ljude od prizora njenih očiju, odnosno udubljenja gde su nekada bile. „Beonjače, beli deo oka, nestali su“, kaže ona. „Mrežnjača i nervi koji povezuju… »
Vesti dana »
Brutalno iskreni Rakić! Srpski borac otvorio dušu posle velike pobede u Beogradskoj areni!
Kurir pre 4 satijoš 87 povezanih
Pronađena tela brata i sestre u stanu na Bežanijskoj kosi: Komšije osetile neprijatan miris, sumnja se na ubistvo i samoubistvo
Dnevnik pre 1 danjoš 24 povezane
Gori kuća u centru Čačka, vatrogasne ekipe na licu mesta (foto, video)
Blic pre 1 danjoš 32 povezane
Studenti u Nišu odali poštu stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Medijska kutija pre 4 satijoš 21 povezana
Prži li, prži! Novi Sad među najvrelijim gradovima: RHMZ objavio upozorenje – stiže 40 stepeni
Dnevnik pre 1 danjoš 36 povezanih