Povezane vesti

Pričalo se da se nisu voleli: Kako se Barbra Strejsend oprostila od Redforda

Pričalo se da se nisu voleli: Kako se Barbra Strejsend oprostila od Redforda

N1 Info pre 10 sati
Glumačka i muzička ikona Barbra Strejsend oprostila se od svog kolege i prijatelja Roberta Redforda, koji je preminuo u 89. godini. Njihova saradnja na kultnom filmu „Devojka koju sam voleo“ (The Way We Were) ostavila je neizbrisiv trag u istoriji… »
Holivud se oprašta od Roberta Redforda: "Njegovo nasleđe će živeti zauvek"

Holivud se oprašta od Roberta Redforda: "Njegovo nasleđe će živeti zauvek"

Euronews pre 9 sati
Poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, glume i Holivuda opraštaju se od američkog glumca Roberta Redforda koji je preminuo juče u devedesetoj godini života. Američka pevačica i glumica Barbra Strajsend odala je počast preminulom Redfordu uz ocenu da je… »
Ceo Holivud se oprašta od čuvenog Roberta Redforda; Zvezde neutešne: "Mnogo mi je značio"

Ceo Holivud se oprašta od čuvenog Roberta Redforda; Zvezde neutešne: "Mnogo mi je značio"

B92 pre 11 sati
Poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, glume i Holivuda izrazile su poštovanje, sećanje i zahvalnost kao odgovor na vest o smrti poznatog američkog glumca Roberta Redforda. Američka pevačica i glumica Barbara Strajsend odala je počast preminulom… »
Svet filma, muzike, gluma i Holivud odaju poštu Robertu Redfordu: "Svet je izgubio neverovatnog glumca..."

Svet filma, muzike, gluma i Holivud odaju poštu Robertu Redfordu: "Svet je izgubio neverovatnog glumca..."

Telegraf pre 12 sati
Poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, glume i Holivuda izrazile su poštovanje, sećanje i zahvalnost kao odgovor na vest o smrti poznatog američkog glumca Roberta Redforda. Američka pevačica i glumica Barbra Strajsend odala je počast preminulom… »
Holivud odaju poštu Redfordu

Holivud odaju poštu Redfordu

Politika pre 19 sati
–Jedan od najboljih glumaca ikada– odala je počast pevačica i glumica Barbara Strajsend. SOLT LEJK SITI – Poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, glume i Holivuda izrazile su danas poštovanje, sećanje i zahvalnost kao odgovor na vest o smrti poznatog… »

Vesti dana »