Povezane vesti
Svet filma, muzike, glume i Holivud odaju poštu Robertu Redfordu: "Svet je izgubio neverovatnog glumca..."
Telegraf 17.09.2025
Poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, glume i Holivuda izrazile su poštovanje, sećanje i zahvalnost kao odgovor na vest o smrti poznatog američkog glumca Roberta Redforda. Američka pevačica i glumica Barbra Strajsend odala je počast preminulom… »
Pričalo se da se nisu voleli: Kako se Barbra Strejsend oprostila od Redforda
N1 Info 17.09.2025
Glumačka i muzička ikona Barbra Strejsend oprostila se od svog kolege i prijatelja Roberta Redforda, koji je preminuo u 89. godini. Njihova saradnja na kultnom filmu „Devojka koju sam voleo“ (The Way We Were) ostavila je neizbrisiv trag u istoriji… »
Holivud se oprašta od Roberta Redforda: "Njegovo nasleđe će živeti zauvek"
Euronews 17.09.2025
Poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, glume i Holivuda opraštaju se od američkog glumca Roberta Redforda koji je preminuo juče u devedesetoj godini života. Američka pevačica i glumica Barbra Strajsend odala je počast preminulom Redfordu uz ocenu da je… »
Ceo Holivud se oprašta od čuvenog Roberta Redforda; Zvezde neutešne: "Mnogo mi je značio"
B92 17.09.2025
Poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, glume i Holivuda izrazile su poštovanje, sećanje i zahvalnost kao odgovor na vest o smrti poznatog američkog glumca Roberta Redforda. Američka pevačica i glumica Barbara Strajsend odala je počast preminulom… »
Holivud odaju poštu Redfordu
Politika 17.09.2025
–Jedan od najboljih glumaca ikada– odala je počast pevačica i glumica Barbara Strajsend. SOLT LEJK SITI – Poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, glume i Holivuda izrazile su danas poštovanje, sećanje i zahvalnost kao odgovor na vest o smrti poznatog… »
Vesti dana »
Baner sa Palate Albanija biće uklonjen, organizovano zbrinjavanje mladunaca bele čiope
NIN pre 15 minutajoš 25 povezanih
„Koliko god paradoksalno zvučalo, optimista sam oko Novaka“
Sport klub pre 34 minutajoš 47 povezanih
Dogovaraju mir, rakete padaju na sve strane, dok Hegset kritikuje Evropu
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 23 povezane