Povezane vesti
"Nemoj mi ti o lojalnosti..." Dea Đuđević direktno proziva, nakon vesti da ima novog dečka - ovo je poručila
Telegraf 17.09.2025
Nakon što se Mladen Mijatović, bivši konzul, vratio na televiziju Pink, pažnja javnosti je ponovo usmerena ka njegovoj bivšoj partnerki i koleginici, Dei Đurđević. Njihov raskid je bio tema o kojoj se mnogo govorilo, a sada je Dea Đurđević otkrila da je… »
"Nemoj mi ti o lojalnosti" Dea Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem našla novog dečka, sad podelila snažnu poruku…
Kurir 17.09.2025
Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a nakon toga je otkrila da je pronašla novu ljubav. Dea je sada sve zaintrigirala kada je objavila citat na svom Instagramu koji nije otkrila kome je… »
"Nemoj mi ti o lojalnosti": Dea Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem našla novog dečka, pa poslala snažnu poruku…
Blic 17.09.2025
Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a nakon toga je otkrila da je pronašla novu ljubav. Dea je sada sve zaintrigirala kada je objavila citat na svom Instagramu koji nije otkrila kome je… »
Vesti dana »
Pucnjava u Kijevu, obračun specijalaca SBU i GUR-a; Medvedev: Berlin zaslužuje udare na vojne pogone
RTS pre 8 minutajoš 27 povezanih
Iran gađao američke baze u Zalivu kao odgovor na napad na svadbu i pogibije četvoro ljudi
BBC News pre 1 satjoš 64 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
RHMZ izdao ozbiljno upozorenje: Ekstremni uslovi za požare, stiže još problema
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane
Proleteo kroz znak STOP pa se sudario sa BMW-om: Dve osobe povređene na obilaznici oko Guče
B92 pre 23 minutajoš 21 povezana