Povezane vesti
"Nemoj mi ti o lojalnosti..." Dea Đuđević direktno proziva, nakon vesti da ima novog dečka - ovo je poručila
Telegraf pre 28 dana
Nakon što se Mladen Mijatović, bivši konzul, vratio na televiziju Pink, pažnja javnosti je ponovo usmerena ka njegovoj bivšoj partnerki i koleginici, Dei Đurđević. Njihov raskid je bio tema o kojoj se mnogo govorilo, a sada je Dea Đurđević otkrila da je… »
"Nemoj mi ti o lojalnosti" Dea Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem našla novog dečka, sad podelila snažnu poruku…
Kurir pre 28 dana
Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a nakon toga je otkrila da je pronašla novu ljubav. Dea je sada sve zaintrigirala kada je objavila citat na svom Instagramu koji nije otkrila kome je… »
"Nemoj mi ti o lojalnosti": Dea Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem našla novog dečka, pa poslala snažnu poruku…
Blic pre 28 dana
Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a nakon toga je otkrila da je pronašla novu ljubav. Dea je sada sve zaintrigirala kada je objavila citat na svom Instagramu koji nije otkrila kome je… »
Vesti dana »

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Osumnjičeni za pokušaj otmice u Malom Zvečanu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 23 minutajoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vrela fotka rade Manojlović iz hotelske sobe: Haljina u boji kože nikad kraća, duge noge u prvom planu
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana