Povezane vesti
"Nemoj mi ti o lojalnosti..." Dea Đuđević direktno proziva, nakon vesti da ima novog dečka - ovo je poručila
Telegraf pre 1 sat
Nakon što se Mladen Mijatović, bivši konzul, vratio na televiziju Pink, pažnja javnosti je ponovo usmerena ka njegovoj bivšoj partnerki i koleginici, Dei Đurđević. Njihov raskid je bio tema o kojoj se mnogo govorilo, a sada je Dea Đurđević otkrila da je… »
"Nemoj mi ti o lojalnosti" Dea Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem našla novog dečka, sad podelila snažnu poruku…
Kurir pre 4 sati
Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a nakon toga je otkrila da je pronašla novu ljubav. Dea je sada sve zaintrigirala kada je objavila citat na svom Instagramu koji nije otkrila kome je… »
"Nemoj mi ti o lojalnosti": Dea Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem našla novog dečka, pa poslala snažnu poruku…
Blic pre 5 sati
Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a nakon toga je otkrila da je pronašla novu ljubav. Dea je sada sve zaintrigirala kada je objavila citat na svom Instagramu koji nije otkrila kome je… »
Vesti dana »

Ruska služba: 'Evropska unija sprema 'Majdan' u Srbiji'; Brisel: 'To nije tačno'
BBC News pre 40 minutajoš 22 povezane

Odlazak Dejana Milovanovića, 'bombardera' Zvezde: „Ono što je on imao u nozi, to je bilo nemoguće"
BBC News pre 20 minutajoš 29 povezanih

Hoće li blokada saobraćajnica postati krivično delo za koje je predviđena zatvorska kazna?
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Evropske demokrate reagovale zbog novosadskog studenta u lancima: "Oduzeto mu dostojanstvo"
Radio 021 pre 45 minutajoš 12 povezanih

Nagli pad temperature! Hladnije za skoro 10 stepeni, spremite se za ranu jesen!
Alo pre 2 satajoš 22 povezane