Povezane vesti

"Stanija mi je 24 sata u glavi, dođe mi da plačem" Asmin van sebe, zakukao za starletom: Teško mi je...

"Stanija mi je 24 sata u glavi, dođe mi da plačem" Asmin van sebe, zakukao za starletom: Teško mi je...

Kurir pre 29 dana
Asmin Durdžić bio je veliko iznenađenje kada se pojavio na ulasku u Elitu 9. Bivši partner Aneli Ahmić čvrsto je rešio da ispriča svoju stranu priče o turbulentnom odnosu sa njenom porodicom, ali ne zaboravlja svoju devojku Staniju koja pomno prati svaki… »
"Okrenem se i slikam zadnjicu... Tako sam napravila karijeru, ne uz diplomu fakulteta": Šokirala golišavim fotografijama…

"Okrenem se i slikam zadnjicu... Tako sam napravila karijeru, ne uz diplomu fakulteta": Šokirala golišavim fotografijama…

Blic pre 30 dana
Asmin Durdžić, dečko Stanije Dobrojević je ušao u "Zadrugu 9 Elitu", a mnogi se nadaju da će i starleta postati deo rijalitija. Stanija Dobrojević se više puta takmičila u rijalitijima, a jednom prilikom je otkrila kako je izgledao početak njene… »
"Brat mi je nudio pare da ne uđem u rijaliti" Stanija otkrila detalje iz porodičnog doma: Čupala sam kosu sa glave...

"Brat mi je nudio pare da ne uđem u rijaliti" Stanija otkrila detalje iz porodičnog doma: Čupala sam kosu sa glave...

Kurir pre 30 dana
Stanija Dobrojević ponovo je u žiži javnosti zbog ulaska svog partnera Asmina Durdžića u Elitu 9, koji je rešio da ispriča svoju stranu priče nakon dve godine. Publika željno iščekuje da čuje sve detalje o odnosu Aneli i Asmina, upoznavanju Durdžića sa… »

Vesti dana »