Povezane vesti
"Prodavačice nekretnina" Karleuša pred kamerama zaratila sa pevačicom: "Za tebe sam zvezda par ekselans!"
Alo 17.09.2025
Karleuša pred kamerama zaratila sa pevačicom. Pevačice Jelena Karleuša i Violeta Viki Miljković sukobile su se već u prvoj epizodi muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", a Karleuša nije štedela reči za koleginicu. Jelena Karleuša i Viki Miljković ozbiljno… »
Ori se studio zbog svađe Karleuše i Viki Miljković, izbio sukob tokom snimanja: "Prodavačice kvadrata..."
Telegraf 17.09.2025
Prve epizode muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde" već su snimljene, a uskoro će biti i emitovane na ružičastoj televiziji. Čini se da je žiri odlučio da digne prašinu već na samom početku, pa su odmah počeli sa peckanjem i svađama. Pevačice Jelena… »
"Ja sam za tebe zvezda par ekselans!": Žestoka svađa Karleuše i Viki, orio se studio Pinka
Mondo 17.09.2025
Jelena Karleuša i Viki Miljković žestoko su zaratile već tokom prve emisije “Pinkove zvezde”, a sudeći prema najavi, pravi šou i sukob mišljenja između njih dve nas tek očekuje. Pogledajte fotografije članove žirija: Kako se može čuti, svađa između JK i… »
Od žestoke svađe JK Viki i desingerice orio se studio pinkovih zvezda: Haos i uvrede u prvoj emisiji: Mi ne biramo prodavačicu…
Kurir 17.09.2025
Jelena Karleuša i Viki Miljković žestoko su zaratile već tokom prve emisije “Pinkove zvezde”, a sudeći prema najavi, pravi šou i sukob mišljenja između njih dve nas tek očekuje. Kako se može čuti, svađa između JK i Viki je nastala oko jednog kandidata. -… »
Vesti dana »
Uprkos malaksalosti, ne odustaje od štrajka glađu: Lekar stigao kod Dijane Hrke, čekaju se informacije o njenom zdravstvenom stanju
Nova pre 2 minutajoš 9 povezanih
Ankara potvrdila smrt 20 vojnika u padu teretnog vojnog aviona
Euronews pre 42 minutajoš 10 povezanih
Džabari Parker šokiran onim što je čuo posle Partizan - Monako, nije mogao da veruje: "Kako će me trejdovati?"
Telegraf pre 2 minutajoš 14 povezanih