Povezane vesti
Suzana Mančić o saobraćajki sa Halidom Bešlićem: „Samo sam želela da što pre stignemo kući“
Nova 17.09.2025
Voditeljka Suzana Mančić pre nekoliko decenija je doživela saobraćajnu nezgodu sa popularnim folkerom Halidom Bešlićem. Suzana i Halid su davne 1986. godine zajedno radili jednu proslavu u Zaječaru, a popularna voditeljka je vozila u povratku. Međutim… »
Suzana Mančić imala saobraćajnu nezgodu sa Halidom Bešlićem: Pričalo se da su bili u vezi: "Ja sam vozila"
Blic 17.09.2025
Suzana Mančić prisetila se saobraćajne nezgode koju je imala sa pevačem Halidom Bešlićem, te tom prilikom progovorila o njihovom odnosu. - Bio je kraj novembra i vraćali smo se sa jedne proslave u Zaječaru. U to vreme vozila sam dosta brzo, a Halid me je… »
Suzana Mančić doživela saobraćajnu nezgodu: Sada iznela sve detalje stravične nesreće - Ja sam vozila...
Telegraf 17.09.2025
Voditeljka Suzana Mančić prisetila se trenutka kada je za dlaku izbegla smrt. Suzana je sa Halidom Bešlićem, koji je tada bio ludo zaljubljen u nju, doživela saobraćajnu nezgodu iz koje su, srećom, izašli nepovređeni. - Bio je kraj novembra i vraćali smo… »
Vesti dana »
Srpski košarkaš Nikola Jović postigao 22 poena u pobedi Majamija protiv Denvera
NIN pre 19 minutajoš 84 povezane
Vremenska prognoza: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest
Serbian News Media pre 54 minutajoš 16 povezanih
Advokat Čedomir Stojković priveden zbog sumnje na pozivanje na nasilnu promenu ustavnog poretka, pušten na slobodu
NIN pre 1 satjoš 7 povezanih