Povezane vesti

Suzana Mančić o saobraćajki sa Halidom Bešlićem: „Samo sam želela da što pre stignemo kući“

Suzana Mančić o saobraćajki sa Halidom Bešlićem: „Samo sam želela da što pre stignemo kući“

Nova pre 5 sati
Voditeljka Suzana Mančić pre nekoliko decenija je doživela saobraćajnu nezgodu sa popularnim folkerom Halidom Bešlićem. Suzana i Halid su davne 1986. godine zajedno radili jednu proslavu u Zaječaru, a popularna voditeljka je vozila u povratku. Međutim… »
Suzana Mančić imala saobraćajnu nezgodu sa Halidom Bešlićem: Pričalo se da su bili u vezi: "Ja sam vozila"

Suzana Mančić imala saobraćajnu nezgodu sa Halidom Bešlićem: Pričalo se da su bili u vezi: "Ja sam vozila"

Blic pre 11 sati
Suzana Mančić prisetila se saobraćajne nezgode koju je imala sa pevačem Halidom Bešlićem, te tom prilikom progovorila o njihovom odnosu. - Bio je kraj novembra i vraćali smo se sa jedne proslave u Zaječaru. U to vreme vozila sam dosta brzo, a Halid me je… »
Suzana Mančić doživela saobraćajnu nezgodu: Sada iznela sve detalje stravične nesreće - Ja sam vozila...

Suzana Mančić doživela saobraćajnu nezgodu: Sada iznela sve detalje stravične nesreće - Ja sam vozila...

Telegraf pre 11 sati
Voditeljka Suzana Mančić prisetila se trenutka kada je za dlaku izbegla smrt. Suzana je sa Halidom Bešlićem, koji je tada bio ludo zaljubljen u nju, doživela saobraćajnu nezgodu iz koje su, srećom, izašli nepovređeni. - Bio je kraj novembra i vraćali smo… »

Vesti dana »