Повезане вести
Сузана Манчић о саобраћајки са Халидом Бешлићем: „Само сам желела да што пре стигнемо кући“
Нова 17.09.2025
Водитељка Сузана Манчић пре неколико деценија је доживела саобраћајну незгоду са популарним фолкером Халидом Бешлићем. Сузана и Халид су давне 1986. године заједно радили једну прославу у Зајечару, а популарна водитељка је… »
Сузана Манчић имала саобраћајну незгоду са Халидом Бешлићем: Причало се да су били у вези: "Ја сам возила"
Блиц 17.09.2025
Сузана Манчић присетила се саобраћајне незгоде коју је имала са певачем Халидом Бешлићем, те том приликом проговорила о њиховом односу. - Био је крај новембра и враћали смо се са једне прославе у Зајечару. У то време возила сам… »
Сузана Манчић доживела саобраћајну незгоду: Сада изнела све детаље стравичне несреће - Ја сам возила...
Телеграф 17.09.2025
Водитељка Сузана Манчић присетила се тренутка када је за длаку избегла смрт. Сузана је са Халидом Бешлићем, који је тада био лудо заљубљен у њу, доживела саобраћајну незгоду из које су, срећом, изашли неповређени. - Био је… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 2 сатајош 47 повезаних
Плануле улазнице за "вечити дерби": Партизан распродао Београдску арену, клуб се хитно огласио
Мондо пре 26 минутајош 67 повезаних
Каква је ситуација у нуклеарки Фукушима: Огласила се ИАЕА након земљотреса
Ало пре 1 сатјош 25 повезаних
Трамп предаје Путину "на тацни" оно што Зеленски брани од почетка рата: Америка поставила ултиматум Украјини
Мондо пре 11 минутајош 82 повезане