Povezane vesti
"Biće pokušaja da se organizuje novo nasilje": Vučević: "Nisam iznenađen da se sprema takav scenario"
Blic 17.09.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i savetnik predsednika Srbije Milos Vučević izjavio je danas da će "biti pokušaja da se organizuje novo nasilje", ali i da "nije iznenađen da se sprema takav scenario". - Mislim da je u kontekstu ovoga svega što… »
Vučević: Biće pokušaja da se organizuje novo nasilje
NIN 17.09.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i savetnik predsednika Srbije Milos Vučević izjavio je danas da će biti pokušaja da se organizuje novo nasilje, ali i da nije iznenađen takvim scenariom. "Mislim da je u kontekstu ovoga svega što rade blokaderi -… »
Vučević: Biće pokušaja nasilja, nisam iznenađen da se sprema takav scenario
Euronews 17.09.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i savetnik predsednika Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će biti pokušaja da se organizuje novo nasilje, ali i da nije iznenađen takvim scenariom. "Mislim da je u kontekstu ovoga svega što rade blokaderi -… »
Vučević: Biće pokušaja da se organizuje novo nasilje, nisam iznenađen takvim scenariom
RTV 17.09.2025
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i savetnik predsednika Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će biti pokušaja da se organizuje novo nasilje, ali i da nije iznenađen takvim scenariom. "Mislim da je u kontekstu ovoga svega što rade… »
Blokaderi opet najavljuju veliko nasilje, država će morati da bude spremna da ne dozvoli rušenje! Lider SNS Vučević o pokušaju…
Dnevnik 17.09.2025
Lider naprednjaka i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja Miloš Vučević gostujući na Pink govorio je o pokušaju izazivanja Majdana u Srbiji, najavama nasilja blokadera te izjavio da država neće dozvoliti rušenje sistema. -Mislim da je u… »
Vučević o pokušaju izazivanja "Majdana u Srbiji": Biće pokušaja za nasiljem
Telegraf 17.09.2025
Lider naprednjaka i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja Miloš Vučević gostujući na Pink govorio je o pokušaju izazivanja "Majdana u Srbiji", najavama nasilja blokadera te izjavio da država neće dozvoliti rušenje sistema. - Mislim da je u… »
Vesti dana »
Noć u Beogradu puna nesreća! Poginula bivša reprezentativka u udesu kod Orlovače, Hitna pomoć imala pune ruke poslana
Blic pre 20 minutajoš 39 povezanih
Danas toplije nego juče, sa sunčanim intervalima, popodne naoblačenje
Ozon pre 25 minutajoš 10 povezanih
Danas je sveti Trifun: Ovo su običaji i verovanja za današnji dan, padavine otkrivaju kakva nas godina čeka
Dnevnik pre 55 minutajoš 9 povezanih