Povezane vesti
Nepalska Generacija Z: 'Političari se bogate dok narod pati'
BBC News 17.09.2025
Pripadnici generacije Z govore za BBC o ponosu i tuzi posle ogromnih protesta. Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. „Ponosi smo, ali istovremeno nosimo teret traume… »
Nepalska Generacija Z: Političari se bogate dok mi patimo
NIN 17.09.2025
Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. "Ponosi smo, ali istovremeno nosimo teret traume, žaljenja i ljutnje", kaže Tanuja Pandej, jedna od organizatorki protesta. U… »
Južne vesti 17.09.2025
Tanuja Pandej Tanuja Pandej drži antikorupcijski transparent tokom protesta prošle nedelje Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. „Ponosi smo, ali istovremeno nosimo… »
Danas 17.09.2025
Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. „Ponosi smo, ali istovremeno nosimo teret traume, žaljenja i ljutnje“, kaže Tanuja Pandej, jedna od organizatorki protesta. U… »
Radio 021 17.09.2025
Pripadnici generacije Z govore za BBC o ponosu i tuzi posle prošlonedeljnih ogromnih protesta, Tanuja Pandej Tanuja Pandej drži antikorupcijski transparent tokom protesta prošle nedelje Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su… »
Vesti dana »
Zašto je Moskva munjevito pristala da proda NIS Srbija mora da bira kupca koji neće smetati Vašingtonu
Dnevnik pre 1 satjoš 57 povezanih
"Treba konačno da se ujedinimo": Hrka podržala Jaćimovićev predlog o blokadi Beograda
Pravda pre 4 satijoš 26 povezanih
Gvadalahara i Monterej biće domaćini interkontinentalnog baraža za Svetsko prvenstvo
Dnevnik pre 2 satajoš 39 povezanih