Povezane vesti

Nepalska Generacija Z: 'Političari se bogate dok narod pati'

Nepalska Generacija Z: 'Političari se bogate dok narod pati'

BBC News pre 4 sati
Pripadnici generacije Z govore za BBC o ponosu i tuzi posle ogromnih protesta. Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. „Ponosi smo, ali istovremeno nosimo teret traume… »
Nepalska Generacija Z: Političari se bogate dok mi patimo

Danas pre 4 sati
Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. „Ponosi smo, ali istovremeno nosimo teret traume, žaljenja i ljutnje“, kaže Tanuja Pandej, jedna od organizatorki protesta. U… »

Radio 021 pre 5 sati
Pripadnici generacije Z govore za BBC o ponosu i tuzi posle prošlonedeljnih ogromnih protesta, Tanuja Pandej Tanuja Pandej drži antikorupcijski transparent tokom protesta prošle nedelje Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su… »

Južne vesti pre 5 sati
Tanuja Pandej Tanuja Pandej drži antikorupcijski transparent tokom protesta prošle nedelje Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. „Ponosi smo, ali istovremeno nosimo… »

NIN pre 5 sati
Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. "Ponosi smo, ali istovremeno nosimo teret traume, žaljenja i ljutnje", kaže Tanuja Pandej, jedna od organizatorki protesta. U… »

Vesti dana »