Povezane vesti
Nepalska Generacija Z: 'Političari se bogate dok narod pati'
BBC News 17.09.2025
Pripadnici generacije Z govore za BBC o ponosu i tuzi posle ogromnih protesta. Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. „Ponosi smo, ali istovremeno nosimo teret traume… »
Nepalska Generacija Z: Političari se bogate dok mi patimo
Danas 17.09.2025
Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. „Ponosi smo, ali istovremeno nosimo teret traume, žaljenja i ljutnje“, kaže Tanuja Pandej, jedna od organizatorki protesta. U… »
NIN 17.09.2025
Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. "Ponosi smo, ali istovremeno nosimo teret traume, žaljenja i ljutnje", kaže Tanuja Pandej, jedna od organizatorki protesta. U… »
Južne vesti 17.09.2025
Tanuja Pandej Tanuja Pandej drži antikorupcijski transparent tokom protesta prošle nedelje Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su vladu za 48 sati, ali njihova pobeda imala je visoku cenu. „Ponosi smo, ali istovremeno nosimo… »
Radio 021 17.09.2025
Pripadnici generacije Z govore za BBC o ponosu i tuzi posle prošlonedeljnih ogromnih protesta, Tanuja Pandej Tanuja Pandej drži antikorupcijski transparent tokom protesta prošle nedelje Nepalski demonstranti, mahom pripadnici Generacije Z, srušili su… »
Vesti dana »
Uroš Medić: "Vidovdan je naša druga himna, donosim pojas kući u Srbiju"
Mondo pre 3 satajoš 87 povezanih
Gori kuća u centru Čačka, vatrogasne ekipe na licu mesta (foto, video)
Blic pre 1 danjoš 32 povezane
Tela u lokvi krvi, sveska i šest jezivih reči "Blic" otkriva: U stanu brata i sestre na Bežaniji nađena ova poruka: Ubio je mačetom, pa sebi prerezao vrat (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 24 povezane
VIDEO Dvadeset i jedan mesec od pada nadstrešnice: Komemorativna šetnja i 16 minuta tišine
Radio 021 pre 1 danjoš 21 povezana
Tropski talas u Srbiji: U 19 časova najtoplije u Zrenjaninu i Kikindi sa 36 stepeni, na Kopaoniku 20.
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 36 povezanih