Povezane vesti

OJT Vranje prikuplja obaveštenja o incidentu u vrtiću „Sunce“ u Vranju

OJT Vranje prikuplja obaveštenja o incidentu u vrtiću „Sunce“ u Vranju

Jug press pre 2 sata
VRANJE Osnovno javno tužilaštvo u Vranju naložilo je prikupljanje obaveštenja o incidentu u vrtiću „Sunce“ u Vranju, u utorak 16. septembra, kada je četvorogodišnji dečak sam napustio vrtić, potvrđeno je u OJT Vranje Regionalnoj informativnoj agenciji… »
Četvorogodišnji dečak napustio vrtić i prešao prometnu ulicu, oglasilo se Tužilaštvo

Četvorogodišnji dečak napustio vrtić i prešao prometnu ulicu, oglasilo se Tužilaštvo

Jugmedia pre 6 sati
Pravi incident dogodio se juče u vrtiću „Sunce“ u naselju Ledena stena, u Vranju kada je četvorogodišnji dečak neprimećeno napustio dvorište ustanove i krenuo ka kući, prelazeći jednu od prometnijih gradskih ulica. Mališana je primetio slučajni prolaznik… »
Dečak (4) sam napustio vrtić u Vranju i prešao prometnu ulicu, Tužilaštvo se oglasilo

Dečak (4) sam napustio vrtić u Vranju i prešao prometnu ulicu, Tužilaštvo se oglasilo

OK radio pre 7 sati
Pravi incident dogodio se danas u vrtiću „Sunce“ u naselju Ledena stena, kada je četvorogodišnji dečak D. S. neprimećeno napustio dvorište ustanove i krenuo ka kući, prelazeći jednu od prometnijih gradskih ulica. Mališana je primetio slučajni prolaznik u… »
Četvorogodišnjak sam napustio vrtić, zaposleni tvrdili da su „sva deca na broju“

Četvorogodišnjak sam napustio vrtić, zaposleni tvrdili da su „sva deca na broju“

Rešetka pre 6 sati
U naselju Ledena stena u vranju juče se odigrao incident koji je uznemirio javnost: četvorogodišnji dečak sam je napustio vrtić „Sunce“, a da to niko od zaposlenih nije primetio. Dete je primetila žena u blizini benzinske pumpe i odmah potražila… »

Vesti dana »