Povezane vesti

Poljoprivrednici ministru Glamočiću: Mi uništavamo ambroziju, država ništa ne radi

Poljoprivrednici ministru Glamočiću: Mi uništavamo ambroziju, država ništa ne radi

Danas pre 3 sata
Predstavnici poljoprivrednih udruženja Srbije izjavili su danas, povodom opomene resornog ministra Dragana Glamočića da će biti kažnjeni oni koji ne uništavaju korovsku biljku, ambroziju, da je država prva koja to ne radi. „Kraljevo je puno ambrozije… »
Poljoprivrednici ministru Glamočiću: Mi uništavamo ambroziju, ne uništava je država

Poljoprivrednici ministru Glamočiću: Mi uništavamo ambroziju, ne uništava je država

N1 Info pre 4 sati
Predstavnici poljoprivrednih udruženja Srbije izjavili su, povodom opomene resornog ministra Dragana Glamočića da će biti kažnjeni oni koji ne uništavaju korovsku biljku, ambroziju, da je država prva koja to ne radi. "Kraljevo je puno ambrozije… »

Novi magazin pre 4 sati
Predstavnici poljoprivrednih udruženja Srbije izjavili su danas, povodom opomene resornog ministra Dragana Glamočića da će biti kažnjeni oni koji ne uništavaju korovsku biljku, ambroziju, da je država prva koja to ne radi. "Kraljevo je puno ambrozije… »
MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE UPUTILO OBAVEŠTENJE LOKALNIM SAMOUPRAVAMA: Uništiti ambroziju u roku od 15 dana

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE UPUTILO OBAVEŠTENJE LOKALNIM SAMOUPRAVAMA: Uništiti ambroziju u roku od 15 dana

Pirotske vesti pre 6 sati
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije uputilo je obaveštenje svim lokalnim samoupravama o njihovim obavezama u sprovođenju Uredbe o merama za suzbijanje i uništavanje ambrozije. Ova korovska biljka predstavlja jednu od… »
Lokalne samouprave i vlasnici zemljišta hitno da unište AMBROZIJU - Ministarstvo upozorilo šta sledi za nepostupanje

Lokalne samouprave i vlasnici zemljišta hitno da unište AMBROZIJU - Ministarstvo upozorilo šta sledi za nepostupanje

InfoKG pre 7 sati
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije uputilo je svim lokalnim samoupravama obaveštenje o njihovim obavezama u sprovođenju Uredbe o merama za suzbijanje i uništavanje ambrozije. One su u obavezi da, odmah po prijemu informacije o… »
Lokalne samouprave dužne da preduzmu hitne aktivnosti protiv ambrozije

Lokalne samouprave dužne da preduzmu hitne aktivnosti protiv ambrozije

I Love Zrenjanin pre 7 sati
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uputilo je svim lokalnim samoupravama obaveštenje o njihovim obavezama u sprovođenju Uredbe o merama za suzbijanje i uništavanje korovske biljke ambrozije. “Ambrozija je jedna od najrasprostranjenijih… »
Ministarstvo: Lokalne samouprave obavezne da sprovedu mere za suzbijanje ambrozije

Ministarstvo: Lokalne samouprave obavezne da sprovedu mere za suzbijanje ambrozije

Pressek pre 8 sati
Ministarstvo poljoprivrede Srbije uputilo je danas svim lokalnim samoupravama obaveštenje o njihovim obavezama u sprovođenju Uredbe o merama za suzbijanje i uništavanje korovske biljke ambrozije, a povodom rekordne koncentarcije ambrozije u Srbiji. Kako… »
"Imate nedelju dana": Vlasnici zemljišta dužni da suzbijaju ambroziju na svojim parcelama

"Imate nedelju dana": Vlasnici zemljišta dužni da suzbijaju ambroziju na svojim parcelama

B92 pre 7 sati
U Srbiji su zabeležene rekordne koncentracije ambrozije, a ministar poljoprivrede Dragan Glamočić izjavio je da su po osnovu uredbe iz 2006. godine svi vlasnici zemljišta dužni da suzbijaju ambroziju na svojoj parceli. On je istakao da ministarstvo vrši… »
Mere protiv ambrozije: Lokalne samouprave dužne da preduzmu hitne aktivnosti

Mere protiv ambrozije: Lokalne samouprave dužne da preduzmu hitne aktivnosti

Zoom UE pre 9 sati
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije uputilo je svim lokalnim samoupravama obaveštenje o njihovim obavezama u sprovođenju Uredbe o merama za suzbijanje i uništavanje korovske biljke ambrozije (Ambrosia artemisiifolia L.)… »
Obavezno uklanjanje ambrozije u roku od 15 dana

Obavezno uklanjanje ambrozije u roku od 15 dana

Subotica.com pre 11 sati
Ministarstvo poljoprivrede podsetilo je lokalne samouprave, vlasnike i korisnike zemljišta na obavezu blagovremenog uništavanja ambrozije. Nepostupanje povlači hitnu reakciju inspekcije i novčane troškove za nesavesne vlasnike, radi zaštite zdravlja i… »

Vesti dana »