Povezane vesti
Raković Radivojević - Zahvalna sam odbornicima i građanima Užica na ogromnoj podršci meni i mom timu
Glas Zapadne Srbije 17.09.2025
poverenje, da nastavimo sa aktivnostima na jačanju našeg grada, unapređenju infrastrukture i poboljšanju životnog standarda svih naših sugrađana. Sve ono što mesecima unazad radi opozicija, pa i njihova inicijativa o mom razrešenju, zapravo nam daje… »
Raković Radivojević - Zahvalna sam odbornicima i građanima Užica na ogromnoj podršci meni i mom timu
Glas Zapadne Srbije 17.09.2025
poverenje, da nastavimo sa aktivnostima na jačanju našeg grada, unapređenju infrastrukture i poboljšanju životnog standarda svih naših sugrađana. Sve ono što mesecima unazad radi opozicija, pa i njihova inicijativa o mom razrešenju, zapravo nam daje… »
Gradonačelnica: Hvala svim odbornicima koji su podržali rad i rezultate
Zoom UE 17.09.2025
UŽICE – Gradonačelnica Užica, Jelena Raković Radivojević, nakon glasanja o razrešenju, koje su inicirali odbornici opozicije, zahvalila se svim odbornicima koji su podržali rad i rezultate njenog tima i nje. Ona je zahvalila i svim građanima koji su… »
Vesti dana »
Prve reakcije iz Denvera nisu optimistične nakon što je saigrač teško povredio Nikolu Jokića (VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 57 povezanih
Razgovarali telefonom Tramp i Putin, Kremlj kaže da je Putin obavestio Trampa o ukrajinskom napadu
Danas pre 7 satijoš 13 povezanih
Dodatni pad temperature, a zatim gotovo prolećni uslovi: Kakvo nas vreme očekuje za doček
N1 Info pre 47 minutajoš 10 povezanih