Повезане вести

Раковић Радивојевић - Захвална сам одборницима и грађанима Ужица на огромној подршци мени и мом тиму

Раковић Радивојевић - Захвална сам одборницима и грађанима Ужица на огромној подршци мени и мом тиму

Глас Западне Србије пре 9 сати
поверење, да наставимо са активностима на јачању нашег града, унапређењу инфраструктуре и побољшању животног стандарда свих наших суграђана. Све оно што месецима уназад ради опозиција, па и њихова иницијатива о мом… »
Раковић - Захвална сам одборницима и грађанима Ужица на огромној подршци мени и мом тиму

Раковић - Захвална сам одборницима и грађанима Ужица на огромној подршци мени и мом тиму

Глас Западне Србије пре 9 сати
поверење, да наставимо са активностима на јачању нашег града, унапређењу инфраструктуре и побољшању животног стандарда свих наших суграђана. Све оно што месецима уназад ради опозиција, па и њихова иницијатива о мом… »
Градоначелница: Хвала свим одборницима који су подржали рад и резултате

Градоначелница: Хвала свим одборницима који су подржали рад и резултате

Зоом УЕ пре 11 сати
УЖИЦЕ – Градоначелница Ужица, Јелена Раковић Радивојевић, након гласања о разрешењу, које су иницирали одборници опозиције, захвалила се свим одборницима који су подржали рад и резултате њеног тима и ње. Она је захвалила и… »

Вести дана »