Povezane vesti

Raković Radivojević - Zahvalna sam odbornicima i građanima Užica na ogromnoj podršci meni i mom timu

Raković Radivojević - Zahvalna sam odbornicima i građanima Užica na ogromnoj podršci meni i mom timu

Glas Zapadne Srbije pre 31 dana
poverenje, da nastavimo sa aktivnostima na jačanju našeg grada, unapređenju infrastrukture i poboljšanju životnog standarda svih naših sugrađana. Sve ono što mesecima unazad radi opozicija, pa i njihova inicijativa o mom razrešenju, zapravo nam daje… »

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
poverenje, da nastavimo sa aktivnostima na jačanju našeg grada, unapređenju infrastrukture i poboljšanju životnog standarda svih naših sugrađana. Sve ono što mesecima unazad radi opozicija, pa i njihova inicijativa o mom razrešenju, zapravo nam daje… »
Gradonačelnica: Hvala svim odbornicima koji su podržali rad i rezultate

Gradonačelnica: Hvala svim odbornicima koji su podržali rad i rezultate

Zoom UE pre 31 dana
UŽICE – Gradonačelnica Užica, Jelena Raković Radivojević, nakon glasanja o razrešenju, koje su inicirali odbornici opozicije, zahvalila se svim odbornicima koji su podržali rad i rezultate njenog tima i nje. Ona je zahvalila i svim građanima koji su… »

Vesti dana »