Повезане вести
Раковић Радивојевић - Захвална сам одборницима и грађанима Ужица на огромној подршци мени и мом тиму
Глас Западне Србије пре 9 сати
поверење, да наставимо са активностима на јачању нашег града, унапређењу инфраструктуре и побољшању животног стандарда свих наших суграђана. Све оно што месецима уназад ради опозиција, па и њихова иницијатива о мом… »
Раковић - Захвална сам одборницима и грађанима Ужица на огромној подршци мени и мом тиму
Глас Западне Србије пре 9 сати
поверење, да наставимо са активностима на јачању нашег града, унапређењу инфраструктуре и побољшању животног стандарда свих наших суграђана. Све оно што месецима уназад ради опозиција, па и њихова иницијатива о мом… »
Градоначелница: Хвала свим одборницима који су подржали рад и резултате
Зоом УЕ пре 11 сати
УЖИЦЕ – Градоначелница Ужица, Јелена Раковић Радивојевић, након гласања о разрешењу, које су иницирали одборници опозиције, захвалила се свим одборницима који су подржали рад и резултате њеног тима и ње. Она је захвалила и… »
Вести дана »

Студент ФТН-а који штрајкује глађу још није пребачен у болницу, колеге и Зборови зову на протест у четвртак испред суда у НС
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 65 повезаних

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 4 сатијош 47 повезаних

Хуманитарна криза у Гази, 400.000 људи у бекству - Нетањаху прети Хамасу
РТС пре 44 минутајош 18 повезаних

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
Јужне вести пре 2 сатајош 18 повезаних

Чубрило дао прогнозу за наредне дане: На мраз баш нисмо рачунали, а од овог датума дефинитивно прелазимо на јесењи режим
Нова пре 5 сатијош 34 повезане