Povezane vesti
Nezapamćena drama na nebu: Avion iz Pariza sat vremena kružio jer je kontrolor leta - zaspao
NIN pre 1 sat
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Er… »
Noćna mora na nebu! Avion leti u krug iznad piste, pozvana žandarmerija, pilot ovako nešto nije video u životu: "Zaspao je"
Blic pre 7 sati
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor leta je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion… »
Avion iz Pariza sat vremena kružio iznad Ajača jer je kontrolor leta zaspao
Euronews pre 6 sati
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Air… »
Avion je kružio i kružio; Pilot u šoku: Ovo nisam doživeo
B92 pre 6 sati
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Er… »
Vesti dana »

Oglasila se Uprava nakon navoda da je student prebačen u bolnicu: "I dalje je u zatvoru gde štrajkuje glađu"
NIN pre 24 minutajoš 42 povezane

Uhapšena razbojnička četvorka koja je krala po firmama u Barajevu
Radio 021 pre 1 satjoš 45 povezanih

Srbin ubio ženu i teško ranio ćerku: Horor u Beču: Policija u stanu zatekla jeziv prizor, počinalac presudio sebi u automobilu
Blic pre 50 minutajoš 25 povezanih

Marko Čubrilo najavljuje da stižu topliji dani i hladnije noći Leto na izmaku, evo kada stiže jače zahlađenje
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane

Uhapšeni student iz Novog Sada prisustvovao sahrani oca vezan lancima
Slobodna Evropa pre 30 minutajoš 14 povezanih