Povezane vesti
Nezapamćena drama na nebu: Avion iz Pariza sat vremena kružio jer je kontrolor leta - zaspao
NIN 17.09.2025
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Er… »
Noćna mora na nebu! Avion leti u krug iznad piste, pozvana žandarmerija, pilot ovako nešto nije video u životu: "Zaspao je"
Blic 17.09.2025
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor leta je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion… »
Avion iz Pariza sat vremena kružio iznad Ajača jer je kontrolor leta zaspao
Euronews 17.09.2025
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Air… »
Avion je kružio i kružio; Pilot u šoku: Ovo nisam doživeo
B92 17.09.2025
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Er… »
Vesti dana »
Vučić se obratio okupljenima u Ćacilendu: "Aco, Srbine", baklje i autobusi kojim su dovezene pristalice SNS-a
N1 Info pre 3 minutajoš 33 povezane
Studenti u blokadi organizovali prikupljanje potpisa, evo šta ova akcija predstavlja (foto)
Blic pre 38 minutajoš 56 povezanih
Izlazne ankete posle izbora na Kosovu: Samoopredeljenje osvojilo najviše glasova
BBC News pre 28 minutajoš 59 povezanih
Brižit Bardo: Odlazak plavokose lepotice koja je proslavila francuski film
BBC News pre 8 minutajoš 71 povezana