Povezane vesti

Nezapamćena drama na nebu: Avion iz Pariza sat vremena kružio jer je kontrolor leta - zaspao

Nezapamćena drama na nebu: Avion iz Pariza sat vremena kružio jer je kontrolor leta - zaspao

NIN pre 28 dana
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Er… »
Noćna mora na nebu! Avion leti u krug iznad piste, pozvana žandarmerija, pilot ovako nešto nije video u životu: "Zaspao je"

Noćna mora na nebu! Avion leti u krug iznad piste, pozvana žandarmerija, pilot ovako nešto nije video u životu: "Zaspao je"

Blic pre 28 dana
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor leta je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion… »
Avion iz Pariza sat vremena kružio iznad Ajača jer je kontrolor leta zaspao

Avion iz Pariza sat vremena kružio iznad Ajača jer je kontrolor leta zaspao

Euronews pre 28 dana
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Air… »
Avion je kružio i kružio; Pilot u šoku: Ovo nisam doživeo

Avion je kružio i kružio; Pilot u šoku: Ovo nisam doživeo

B92 pre 28 dana
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Er… »

Vesti dana »