Povezane vesti

Nezapamćena drama na nebu: Avion iz Pariza sat vremena kružio jer je kontrolor leta - zaspao

Nezapamćena drama na nebu: Avion iz Pariza sat vremena kružio jer je kontrolor leta - zaspao

NIN pre 1 sat
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Er… »
Noćna mora na nebu! Avion leti u krug iznad piste, pozvana žandarmerija, pilot ovako nešto nije video u životu: "Zaspao je"

Noćna mora na nebu! Avion leti u krug iznad piste, pozvana žandarmerija, pilot ovako nešto nije video u životu: "Zaspao je"

Blic pre 7 sati
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor leta je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion… »
Avion iz Pariza sat vremena kružio iznad Ajača jer je kontrolor leta zaspao

Avion iz Pariza sat vremena kružio iznad Ajača jer je kontrolor leta zaspao

Euronews pre 6 sati
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Air… »
Avion je kružio i kružio; Pilot u šoku: Ovo nisam doživeo

Avion je kružio i kružio; Pilot u šoku: Ovo nisam doživeo

B92 pre 6 sati
Avion koji je u ponedeljak uveče doleteo na Korziku iz Pariza kružio je čitav sat iznad aerodroma u Ajaču pošto je kontrolor leta zaspao, prenose danas francuski mediji. Kontrolor je u tom trenutku bio sam u kontrolnom tornju, navodi "Figaro". Avion "Er… »

Vesti dana »