Povezane vesti
Uroš Stanić obuo štikle, pa se sapleo i pao usred dvorišta: Skočili da mu pomažu
Blic 17.09.2025
Kontroverzni takmičar Zadruge 9 Elite, Uroš Stanić, još uvek nije uspeo da savlada hod na štiklama, te se tokom žurke sapleo i pao u dvorištu. Naime, Uroš Stanić je u Zadrugu 9 Elitu ušao u roze kostimu i visokim štiklama, a juče je cimere ponovo… »
Zadrugar se srušio, izveden da uradi "alkotest": Šok scene na imanju, polomio se, ne može da stoji
Telegraf 17.09.2025
Kontroverzni zadrugar, Uroš Stanić, koji se oblači kao žena, izaziva urnebesne reakcije, a sinoć je na žurci u "Eliti" napravio haos. Uroš Stanić se sjajno zabavljao na žurci, pio je alkohol, a onda su usledile neviđene scene! Nosio je srebrni tanga… »
Uroš Stanić izjavio ljubav Janjušu: "Ti si nešto posebno u mom srcu", on nije znao šta ga je snašlo
Blic 17.09.2025
Uroš Stanić izjavio je ljubav Marku Janjuševiću Janjušu tokom žurke u Zadruzi 9 Eliti. - Janjuše, ti si moja ljubav i moj ponos. Ti si meni sve na svetu. Ti si nešto posebno u mom srcu - rekao je Uroš. - Je*** ti mater - rekao je Janjuš. -Šta imaš? -… »
Rijaliti učesnik izjavio ljubav Janjušu o njegovoj reakciji svi pričaju!
Alo 17.09.2025
Tokom sinoćne žurke u "Eliti 9" izjavio je ljubav Marku Janjuševiću. Uroš Stanić tokom sinoćne žurke u "Eliti 9" izjavio je ljubav Marku Janjuševiću Janjušu! U vidno alkoholisanom stanju, tokom večeri je otvorio dušu Janjušu i ispričao šta mu stoji na… »
Vesti dana »
MUP o incidentima u Užicu: Pet osoba, među kojima dva policajca, lakše povređeno
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih
Uhapšen kapetan i članovi posade, broj poginulih porastao na 8! Oglasio se premijer nakon brodoloma: "Istražićemo najmanji nemar, niko neće biti pošteđen!"
Kurir pre 2 minutajoš 47 povezanih
Zvaničnik NATO protiv "jastrebova": Ne vidimo neposrednu pretnju od ruskog napada
Večernje novosti pre 52 minutajoš 39 povezanih
Od sutra saobraćaj na novoj deonici Dunavskog koridora, poslednjih šest kilometara do kraja oktobra
Serbian News Media pre 7 satijoš 34 povezane
Nepal broji žrtve: Skoro 800 mrtvih, više od 2.500 ljudi nestalo
IndeksOnline pre 2 satajoš 31 povezana