Povezane vesti

Uroš Stanić obuo štikle, pa se sapleo i pao usred dvorišta: Skočili da mu pomažu

Uroš Stanić obuo štikle, pa se sapleo i pao usred dvorišta: Skočili da mu pomažu

Blic pre 8 sati
Kontroverzni takmičar Zadruge 9 Elite, Uroš Stanić, još uvek nije uspeo da savlada hod na štiklama, te se tokom žurke sapleo i pao u dvorištu. Naime, Uroš Stanić je u Zadrugu 9 Elitu ušao u roze kostimu i visokim štiklama, a juče je cimere ponovo… »
Zadrugar se srušio, izveden da uradi "alkotest": Šok scene na imanju, polomio se, ne može da stoji

Zadrugar se srušio, izveden da uradi "alkotest": Šok scene na imanju, polomio se, ne može da stoji

Telegraf pre 10 sati
Kontroverzni zadrugar, Uroš Stanić, koji se oblači kao žena, izaziva urnebesne reakcije, a sinoć je na žurci u "Eliti" napravio haos. Uroš Stanić se sjajno zabavljao na žurci, pio je alkohol, a onda su usledile neviđene scene! Nosio je srebrni tanga… »
Uroš Stanić izjavio ljubav Janjušu: "Ti si nešto posebno u mom srcu", on nije znao šta ga je snašlo

Uroš Stanić izjavio ljubav Janjušu: "Ti si nešto posebno u mom srcu", on nije znao šta ga je snašlo

Blic pre 11 sati
Uroš Stanić izjavio je ljubav Marku Janjuševiću Janjušu tokom žurke u Zadruzi 9 Eliti. - Janjuše, ti si moja ljubav i moj ponos. Ti si meni sve na svetu. Ti si nešto posebno u mom srcu - rekao je Uroš. - Je*** ti mater - rekao je Janjuš. -Šta imaš? -… »
Rijaliti učesnik izjavio ljubav Janjušu o njegovoj reakciji svi pričaju!

Rijaliti učesnik izjavio ljubav Janjušu o njegovoj reakciji svi pričaju!

Alo pre 10 sati
Tokom sinoćne žurke u "Eliti 9" izjavio je ljubav Marku Janjuševiću. Uroš Stanić tokom sinoćne žurke u "Eliti 9" izjavio je ljubav Marku Janjuševiću Janjušu! U vidno alkoholisanom stanju, tokom večeri je otvorio dušu Janjušu i ispričao šta mu stoji na… »

Vesti dana »