Повезане вести
Хрватска певачица брутално нападнута у парку
Нова пре 6 сати
Силвија Мишановић, позната као Супер Силва, претучена је пре неколико дана, преносе регионални медији. Певачицу су у недељу увече, око 2 сата ујутро, у Новом Загребу на Карамановом прилазу непознати починитељи су брутално… »
"Тукли су ме крвнички, бејзбол палицама" Певачица пре две ноћи нападнута у парку - ово су језиви детаљи
Телеграф пре 7 сати
Силвија Мишановић (45), позната као Супер Силва, претучена је, о чему се нашироко прича. Звезду 90-их у недељу увече, са 14. на 15. септембар, око 2 сата ујутро, у Новом Загребу на Карамановом прилазу непознати починитељи су… »
"Ухватили су ме за косу и срушили на под, тукли су ме бејзбол палицама": Певачица примљена у Клинички због зверског напада, а…
Блиц пре 10 сати
Силвија Мишановић (45), позната као Супер Силва, претучена је, о чему се нашироко прича. Звезду 90-их у недељу увече, са 14. на 15. септембар, око 2 сата ујутро, у Новом Загребу на Карамановом прилазу непознати починитељи су… »
Вести дана »

Огласила се Управа након навода да је студент пребачен у болницу: "И даље је у затвору где штрајкује глађу"
НИН пре 53 минутајош 42 повезане

Ухапшена разбојничка четворка која је крала по фирмама у Барајеву
Радио 021 пре 2 сатајош 45 повезаних

Погледајте како Србин пуца на полицију у Бечу: Убио жену, ранио ћерку, отворио ватру на полицију када су дошли да га хапсе, па се убио у „мерцедесу“ ВИДЕО
Нова пре 3 сатајош 26 повезаних

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 3 сатајош 34 повезане