Povezane vesti

Hrvatska pevačica brutalno napadnuta u parku

Hrvatska pevačica brutalno napadnuta u parku

Nova 17.09.2025
Silvija Mišanović, poznata kao Super Silva, pretučena je pre nekoliko dana, prenose regionalni mediji. Pevačicu su u nedelju uveče, oko 2 sata ujutro, u Novom Zagrebu na Karamanovom prilazu nepoznati počinitelji su brutalno pretukli, što je potvrdio njen… »
"Tukli su me krvnički, bejzbol palicama" Pevačica pre dve noći napadnuta u parku - ovo su jezivi detalji

"Tukli su me krvnički, bejzbol palicama" Pevačica pre dve noći napadnuta u parku - ovo su jezivi detalji

Telegraf 17.09.2025
Silvija Mišanović (45), poznata kao Super Silva, pretučena je, o čemu se naširoko priča. Zvezdu 90-ih u nedelju uveče, sa 14. na 15. septembar, oko 2 sata ujutro, u Novom Zagrebu na Karamanovom prilazu nepoznati počinitelji su brutalno pretukli, što je… »
"Uhvatili su me za kosu i srušili na pod, tukli su me bejzbol palicama": Pevačica primljena u Klinički zbog zverskog napada, a…

"Uhvatili su me za kosu i srušili na pod, tukli su me bejzbol palicama": Pevačica primljena u Klinički zbog zverskog napada, a…

Blic 17.09.2025
Silvija Mišanović (45), poznata kao Super Silva, pretučena je, o čemu se naširoko priča. Zvezdu 90-ih u nedelju uveče, sa 14. na 15. septembar, oko 2 sata ujutro, u Novom Zagrebu na Karamanovom prilazu nepoznati počinitelji su brutalno pretukli, što je… »

Vesti dana »

Priveden sin Milomira Jaćimovića

Priveden sin Milomira Jaćimovića

Beta pre 1 satjoš 48 povezanih
Viši sud u Beogradu odredio pritvor Miši Bačulovu

Viši sud u Beogradu odredio pritvor Miši Bačulovu

Nedeljnik pre 21 minutajoš 28 povezanih
Poznati srpski meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje

Poznati srpski meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje

Ozon press pre 21 minutajoš 64 povezane