Повезане вести
Пали страствени пољупци! Миљана Кулић се бацила на њега, моли га да спавају заједно: "Заљубила сам се!"
Телеграф 17.09.2025
Током журке која се одржала синоћ у "Елити", на велелепном имању у Шимановцима, пољубили су се стари ријалити играчи Филип Ђукић и Миљана Кулић, али ту није крај. Миљана Кулић није веровала да ће са тим пољупцем бити све… »
Пао пољубац миљане Кулић и Филипа Ђукића: Шчепала га као кобац, па га молила да имају односе, ево шта се дешавало међу њима…
Блиц 17.09.2025
Миљана Кулић пре журке убеђивала је Филипа Ђукића пре журке да се пољубе, а онда га је током забаве шчепала и страствено пољубила. - Филипе, дођи да ти објасни. Осећам се као жена омаловажена након свега - говорила му је. - Ја… »
Миљана стравствено љуби овог цимера! Моли га да спавају заједно, а он јој поручио да не може да издржи: Заљубила сам се…
Курир 17.09.2025
Миљана Кулић счепала је Филипа Ђукића усред журке, где га је страствено љубила пред камерама у току журке. Миљани пољубац није био довољан па је тражила од Филипа да наставе ову авантуру, међутим, он се с тим није сложио. -… »
Вести дана »
Власотинчанин преко интернета продавао кациге па купцу послао бундеву и циглу
Став.лифе пре 51 минутајош 26 повезаних
Аутопревозник Јаћимовић открива план за блокаду Београда: Биће више од 300 камиона, чека се мој знак. Власт не зна шта им се спрема
Нова пре 2 сатајош 13 повезаних
"Хвала Додику, досадило ми је ово": Владо Ђајић је "главни лик" снимка на коме се наводно налазе наркотици: "Монтирано је, донесена је нека кеса ту, као фол дрога" (видео)
Блиц пре 3 сатајош 27 повезаних
Табаковић: Секундарне санкције према НБС значиле би обуставу свих плаћања
Нови магазин пре 2 сатајош 37 повезаних