Povezane vesti

Pali strastveni poljupci! Miljana Kulić se bacila na njega, moli ga da spavaju zajedno: "Zaljubila sam se!"

Pali strastveni poljupci! Miljana Kulić se bacila na njega, moli ga da spavaju zajedno: "Zaljubila sam se!"

Telegraf pre 28 dana
Tokom žurke koja se održala sinoć u "Eliti", na velelepnom imanju u Šimanovcima, poljubili su se stari rijaliti igrači Filip Đukić i Miljana Kulić, ali tu nije kraj. Miljana Kulić nije verovala da će sa tim poljupcem biti sve završeno, pa je poželela da… »
Pao poljubac miljane Kulić i Filipa Đukića: Ščepala ga kao kobac, pa ga molila da imaju odnose, evo šta se dešavalo među njima…

Pao poljubac miljane Kulić i Filipa Đukića: Ščepala ga kao kobac, pa ga molila da imaju odnose, evo šta se dešavalo među njima…

Blic pre 28 dana
Miljana Kulić pre žurke ubeđivala je Filipa Đukića pre žurke da se poljube, a onda ga je tokom zabave ščepala i strastveno poljubila. - Filipe, dođi da ti objasni. Osećam se kao žena omalovažena nakon svega - govorila mu je. - Ja ne mogu to da izdržim… »
Miljana stravstveno ljubi ovog cimera! Moli ga da spavaju zajedno, a on joj poručio da ne može da izdrži: Zaljubila sam se…

Miljana stravstveno ljubi ovog cimera! Moli ga da spavaju zajedno, a on joj poručio da ne može da izdrži: Zaljubila sam se…

Kurir pre 28 dana
Miljana Kulić sčepala je Filipa Đukića usred žurke, gde ga je strastveno ljubila pred kamerama u toku žurke. Miljani poljubac nije bio dovoljan pa je tražila od Filipa da nastave ovu avanturu, međutim, on se s tim nije složio. - Filipe, dođi da ti… »

Vesti dana »