Povezane vesti
Pao poljubac miljane Kulić i Filipa Đukića: Ščepala ga kao kobac, pa ga molila da imaju odnose, evo šta se dešavalo među njima…
Blic pre 6 sati
Miljana Kulić pre žurke ubeđivala je Filipa Đukića pre žurke da se poljube, a onda ga je tokom zabave ščepala i strastveno poljubila. - Filipe, dođi da ti objasni. Osećam se kao žena omalovažena nakon svega - govorila mu je. - Ja ne mogu to da izdržim… »
Miljana stravstveno ljubi ovog cimera! Moli ga da spavaju zajedno, a on joj poručio da ne može da izdrži: Zaljubila sam se…
Kurir pre 7 sati
Miljana Kulić sčepala je Filipa Đukića usred žurke, gde ga je strastveno ljubila pred kamerama u toku žurke. Miljani poljubac nije bio dovoljan pa je tražila od Filipa da nastave ovu avanturu, međutim, on se s tim nije složio. - Filipe, dođi da ti… »
Pali strastveni poljupci! Miljana Kulić se bacila na njega, pa ga moli da spavaju zajedno: "Zaljubila sam se!"
Telegraf pre 7 sati
Tokom žurke koja se održala sinoć u "Eliti", na velelepnom imanju u Šimanovcima, poljubili su se stari rijaliti igrači Filip Đukić i Miljana Kulić, ali tu nije kraj. Miljana Kulić nije verovala da će sa tim poljupcem biti sve završeno, pa je poželela da… »
Vesti dana »

Advokat studenta FTN-a: Bogdan će biti prebačen u bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu, u toku žalba na pritvor
Danas pre 3 satajoš 42 povezane

Pogledajte kako Srbin puca na policiju u Beču: Ubio ženu, ranio ćerku, otvorio vatru na policiju kada su došli da ga hapse, pa se ubio u „mercedesu“ VIDEO
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih

Studenti zovu na hitan protest za Bogdana, u međuvremenu je saopšteno gde se on nalazi
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 17 povezanih

"Pripremite se za hladne noći": Marko Čubrilo upozorava na promenu vremena
Mondo pre 3 satajoš 34 povezane