Povezane vesti
Micić iskreno nakon prvenstva: Treba da se svi okupimo i podelimo iskustva!
Hot sport pre 3 sata
„Tu sam počeo da učim o važnosti reprezentacije.“ Gostovao je Vasilije Micić u podkastu Evrolige i tom prilikom se dotakao reprezentacija i saigrača u reprezentaciji. – Meni je bilo mnogo lakše nego čak i njima (pokazao je na Divca i Kukoča), jer smo… »
Vasilije Micić: "Razgovarao sam sa Jokićem i Bogdanovićem"
Dnevnik pre 4 sati
Srpski plejmejker Vasilije Micić govorio je o značaju reprezentacije i kontinuitetu koji se decenijama gradi kroz prenošenje iskustava sa jedne generacije na drugu. On je istakao da je imao privilegiju da uči od najvećih – od legendi poput Dušana… »
Micić otkrio: "Razgovarao sam sa Jokićem i Bogdanovićem"
B92 pre 7 sati
Srpski plejmejker Vasilije Micić govorio je o značaju reprezentacije i kontinuitetu koji se decenijama gradi kroz prenošenje iskustava sa jedne generacije na drugu. On je istakao da je imao privilegiju da uči od najvećih – od legendi poput Dušana… »
„Razgovarao sam sa Jokićem i Bogdanovićem o reprezentaciji“: Micić otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u timu Srbije…
Nova pre 8 sati
Vasilije Micić je pojasnio šta znači kult reprezentacije i kako se to godinama, decenijama neguje i prenosi sa jedne na drugu generaciju. Imao je priliku da uči od legendi poput Dušana Ivkovića i Saše Đorđevića, da ima i Miloša Teodosića kao mentora kada… »
Micić otkrio! Razgovarao sam sa Jokićem i Bogdanovićem o reprezentaciji
Večernje novosti pre 9 sati
Vasilije Micić je igrao u mlađim selekcijama reprezentacije Srbije, a sada je jedan od najiskusnijih igrača u nacionalnom timu. FOTO: FIBA.Basketball Novi košarkaš Hapoela je dobijao brojne savete i uputstva od starijih igrača, a sada je na njemu da to… »
Micić otvoreno: "Razgovarao sam sa Jokićem i Bogdanovićem o budućnosti reprezentacije, dogovorili smo se"
Mondo pre 12 sati
Vasilije Micić igrao je i u mlađim selekcijama reprezentacije Srbije, a sada je sa31 godinu jedan od iskusnijih u nacionalnom timu. Plejmejeker Hapoela dobro pamti uputstva starijih igrača, pa je i sam rešio da naučeno prenese na mlađe generacije. Koliko… »
Vesti dana »

Gledajte UŽIVO N1 Direktno: Štrajk glađu studenta, dekani pod pritiskom
N1 Info pre 1 satjoš 65 povezanih

Uhapšen diler iz Inđije: Policija u njegovom stanu pronašla amfetamin i marihuanu!
Kurir pre 5 satijoš 47 povezanih

Proslava Dana Sektora za vanredne situacije, premijer i ministri u novom centru u Lapovu
Beta pre 18 minutajoš 19 povezanih

Analize pokazuju da je Navaljni otrovan u zatvoru, tvrdi njegova udovica
BBC News pre 3 satajoš 18 povezanih