Повезане вести

Мицић искрено након првенства: Треба да се сви окупимо и поделимо искуства!

Мицић искрено након првенства: Треба да се сви окупимо и поделимо искуства!

Хот спорт 17.09.2025
„Ту сам почео да учим о важности репрезентације.“ Гостовао је Василије Мицић у подкасту Евролиге и том приликом се дотакао репрезентација и саиграча у репрезентацији. – Мени је било много лакше него чак и њима (показао је на… »
Василије Мицић: "Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем"

Василије Мицић: "Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем"

Дневник 17.09.2025
Српски плејмејкер Василије Мицић говорио је о значају репрезентације и континуитету који се деценијама гради кроз преношење искустава са једне генерације на другу. Он је истакао да је имао привилегију да учи од највећих – од… »
Мицић открио: "Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем"

Мицић открио: "Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем"

Б92 17.09.2025
Српски плејмејкер Василије Мицић говорио је о значају репрезентације и континуитету који се деценијама гради кроз преношење искустава са једне генерације на другу. Он је истакао да је имао привилегију да учи од највећих – од… »
„Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем о репрезентацији“: Мицић открио шта се дешавало иза затворених врата у тиму Србије…

„Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем о репрезентацији“: Мицић открио шта се дешавало иза затворених врата у тиму Србије…

Нова 17.09.2025
Василије Мицић је појаснио шта значи култ репрезентације и како се то годинама, деценијама негује и преноси са једне на другу генерацију. Имао је прилику да учи од легенди попут Душана Ивковића и Саше Ђорђевића, да има и Милоша… »
Мицић открио! Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем о репрезентацији

Мицић открио! Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем о репрезентацији

Вечерње новости 17.09.2025
Василије Мицић је играо у млађим селекцијама репрезентације Србије, а сада је један од најискуснијих играча у националном тиму. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Нови кошаркаш Хапоела је добијао бројне савете и упутства од старијих играча, а… »
Мицић отворено: "Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем о будућности репрезентације, договорили смо се"

Мицић отворено: "Разговарао сам са Јокићем и Богдановићем о будућности репрезентације, договорили смо се"

Мондо 17.09.2025
Василије Мицић играо је и у млађим селекцијама репрезентације Србије, а сада је са31 годину један од искуснијих у националном тиму. Плејмејекер Хапоела добро памти упутства старијих играча, па је и сам решио да научено пренесе на… »

Вести дана »