Povezane vesti
"Ja sam dole kao Eva Ras" Pevačica(31) izjavila da nema odnose, kolega joj odbrusio: "Ti ženo ne možeš bez..."
Telegraf pre 29 dana
Pevačica Aleksandra Mladenović gostovala je sinoć u emisiji "Ami G šou", gde su joj bila postavljena neka škakljiva pitanja. Mladu pevačicu su pitali da li je istina da se vratila bivšem dečku Darku, što je ona oštro demantovala. - Ma, katastrofa. Ja kad… »
"Ja sam dole kao eva ras" Pevačica šokirala izjavom! Ima 31 godinu, a stavila katanac: Pitala kolegu hoće li da mu pokaže
Kurir pre 28 dana
Aleksandra Mladenović bila je gošća u emisiji "Amidži šou" gde je govorila o raznim temama, a one koje nju lično najviše prate su priče o njenom ljubavnom životu i odabiru partnera. - Ma, katastrofa. Ja kad stavljam tačku, ne stavljam zareze i ne vraćam… »
"Ženo, ne možeš bez one stvari" Pevačica u emisiji doživela šok, pa odmah uzvratila: "Hoćeš da odemo da vidiš da sam kao Eva…
Alo pre 28 dana
Boki 13 nije štedeo reči. Aleksandru Mladenović je gostovala sa Bokijem 13, te su je pitali da li je istina da se vratila bivšem dečku Darku i da planiraju svadbu. - Ma, katastrofa. Ja kad stavljam tačku, ne stavljam zareze i ne vraćam se. Nema ništa… »
"Ti, ženo, ne možeš bez: Se**a" Boki 13 napao Aleksandru Mladenović, ona mu odbrusila: "Je l' si ti normalan, šta pričaš?!"…
Blic pre 28 dana
Pevačica Aleksandra Mladenović i Boki 13 ušli su u raspravu tokom emisije. Aleksandru Mladenović je gostovala u "Amidži šou" sa Bokijem 13, te su je pitali da li je istina da se vratila bivšem dečku Darku i da planiraju svadbu. - Ma, katastrofa. Ja kad… »
Vesti dana »

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Italija zaustavila izručenje: Ukrajinski državljanin osumnjičen za napad na "Severni tok" ostaje u pritvoru
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vrela fotka rade Manojlović iz hotelske sobe: Haljina u boji kože nikad kraća, duge noge u prvom planu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana