Povezane vesti
"Ja sam dole kao eva ras" Pevačica šokirala izjavom! Ima 31 godinu, a stavila katanac: Pitala kolegu hoće li da mu pokaže
Kurir pre 3 sata
Aleksandra Mladenović bila je gošća u emisiji "Amidži šou" gde je govorila o raznim temama, a one koje nju lično najviše prate su priče o njenom ljubavnom životu i odabiru partnera. - Ma, katastrofa. Ja kad stavljam tačku, ne stavljam zareze i ne vraćam… »
"Ja sam dole kao Eva Ras" Pevačica(31) izjavila da nema odnose, kolega joj odbrusio: "Ti ženo ne možeš bez..."
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović gostovala je sinoć u emisiji "Ami G šou", gde su joj bila postavljena neka škakljiva pitanja, Mladu pevačicu su pitali da li je istina da se vratila bivšem dečku Darku, što je ona oštro demantovala. - Ma, katastrofa. Ja kad… »
"Ženo, ne možeš bez one stvari" Pevačica u emisiji doživela šok, pa odmah uzvratila: "Hoćeš da odemo da vidiš da sam kao Eva…
Alo pre 6 sati
Boki 13 nije štedeo reči. Aleksandru Mladenović je gostovala sa Bokijem 13, te su je pitali da li je istina da se vratila bivšem dečku Darku i da planiraju svadbu. - Ma, katastrofa. Ja kad stavljam tačku, ne stavljam zareze i ne vraćam se. Nema ništa… »
"Ti, ženo, ne možeš bez: Se**a" Boki 13 napao Aleksandru Mladenović, ona mu odbrusila: "Je l' si ti normalan, šta pričaš?!"…
Blic pre 6 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović i Boki 13 ušli su u raspravu tokom emisije. Aleksandru Mladenović je gostovala u "Amidži šou" sa Bokijem 13, te su je pitali da li je istina da se vratila bivšem dečku Darku i da planiraju svadbu. - Ma, katastrofa. Ja kad… »
Vesti dana »

Advokat studenta FTN-a: Bogdan će biti prebačen u bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu, u toku žalba na pritvor
Danas pre 2 satajoš 42 povezane

„Agresivno gurao druge na kordon policije“: Novo hapšenje zbog protesta ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Pravda pre 10 minutajoš 45 povezanih

Muškarac iz Srbije ubio suprugu u Beču, teško ranio ćerku i njenog dečka
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih

Ujutru mraz, a preko dana 31 stepen Lepi dani na izmaku, meteorolog otkrio kada će stići jako zahlađenje
Alo pre 2 satajoš 34 povezane

N1 Direktno u 20h: Štrajk glađu studenta, dekani pod pritiskom
N1 Info pre 44 minutajoš 14 povezanih