Povezane vesti

Dodik predlaže ukidanje zabrane ulaska slovenačkim zvaničnicama na molbu gradonačelnika Ljubljane

Dodik predlaže ukidanje zabrane ulaska slovenačkim zvaničnicama na molbu gradonačelnika Ljubljane

Serbian News Media pre 1 sat
Milorad Dodik, kome je prestao mandat predsednika Republike Srpske (RS) zbog pravosnažne sudske presude, kojom mu je zabranjeno obavljanje javne funkcije šest godina, izjavio je da će na molbu gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića tražiti od Vlade RS… »
Dodik: Na molbu Jankovića tražiću da Vlada RS ne sprovodi odluku o zabrani ulaska Pirc i Fajon

Dodik: Na molbu Jankovića tražiću da Vlada RS ne sprovodi odluku o zabrani ulaska Pirc i Fajon

Beta pre 3 sata
Milorad Dodik, kome je prestao mandat predsednika Republike Srpske (RS) zbog pravosnažne sudske presude, kojom mu je zabranjeno obavljanje javne funkcije šest godina, izjavio je da će na molbu gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića tražiti od Vlade RS… »
Dodik: Pirc Musar i Fajon mogu u RS, pošto me je zamolio Zoran Janković

Dodik: Pirc Musar i Fajon mogu u RS, pošto me je zamolio Zoran Janković

N1 Info pre 3 sata
Dodik se zahvalio gradonačelniku Ljubljane: Iskreno prijateljstvo prevazilazi granice i trenutne politike

Dodik se zahvalio gradonačelniku Ljubljane: Iskreno prijateljstvo prevazilazi granice i trenutne politike

Danas pre 3 sata
Donedavni predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zahvalio se gradonačelniku Ljubljane Zoranu Јankoviću na „otvorenoj i hrabroj podršci“. „Hvala mom prijatelju Zoranu Јankoviću na otvorenoj i hrabroj podršci, kao i protivljenju odlukama Vlade… »

Radio sto plus pre 2 sata
“Činjenica je da odnosi među vladama počivaju na reciprocitetu i zato je Vlada Republike Srpske uvela zabranu za Tanju Fajon i Natašu Pirc Musar. Ali, upravo zato što me je Zoran Janković zamolio – predložiću da se mere prema njima ukinu”, napisao je… »
„Zoran me je zamolio“: Dodik ukida mere zabrane ulaska u Srpsku za Natašu Pirc Musar i Tanju Fajon

„Zoran me je zamolio“: Dodik ukida mere zabrane ulaska u Srpsku za Natašu Pirc Musar i Tanju Fajon

Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK Milorad Dodik zahvalio se gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću na otvorenoj i hrabroj podršci. On je naveo da će na molbu Jankovića predložiti Vladi da ukine meru zabrane ulaska u Srpsku za Natašu Pirc Musar i Tanju Fajon. FOTO TANJUG/… »
Zamolio ga prijatelj: Dodik najavio ukidanje zabrane za slovenačke zvaničnike

Zamolio ga prijatelj: Dodik najavio ukidanje zabrane za slovenačke zvaničnike

Blic pre 4 sati
Milorad Dodik je najavio da će predložiti ukidanje zabrane ulaska u Republiku Srpsku za slovenačku ministarku spoljnih i evropskih poslova Tanju Fajon i predsjednicu Slovenije Natašu Pirc Musar, naglašavajući da to čini zbog molbe Zorana Jankovića… »
"Janković najbolja potvrda da EU mora biti bolja od briselskih birokrata" Dodik o izjavi gradonačelnika Ljubljane da mu ne bi…

"Janković najbolja potvrda da EU mora biti bolja od briselskih birokrata" Dodik o izjavi gradonačelnika Ljubljane da mu ne bi…

Kurir pre 4 sati
Milorad Dodik zahvalio se gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću na otvorenoj i hrabroj podršci. - Hvala mom prijatelju Zoranu Jankoviću na otvorenoj i hrabroj podršci, kao i protivljenju odlukama Vlade Slovenije, koje predstavljaju grubo miješanje u… »
Dodik zahvalio gradonačelniku Ljubljane na podršci

Dodik zahvalio gradonačelniku Ljubljane na podršci

RTV pre 4 sati
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zahvalio je gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću na otvorenoj i hrabroj podršci. "Hvala mom prijatelju Zoranu Jankoviću na otvorenoj i hrabroj podršci, kao i protivljenju odlukama Vlade… »

Sputnik pre 5 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zahvalio se gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću na otvorenoj i hrabroj podršci. On je naveo da će na molbu Jankovića predložiti Vladi da ukine meru zabrane ulaska u Srpsku za Natašu Pirc Musar i Tanju… »

Vesti dana »