Povezane vesti

Maja Ognjenović otkrila šta je moglo da bude drugačije

Maja Ognjenović otkrila šta je moglo da bude drugačije

Hello pre 4 sati
Prva izjava Maje Ognjenović posle razvoda o tome šta bi u životu menjala Juče smo saznali da su Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović rešili da stave tačku na devet dug brak i 13 godina ljubavi koje su proslavili nedavno. O razlozima razvoda akteri ove… »
"Celog života ugađam drugima": Maja se razvela od Danila Ikodinovića, a reči koje je istetovirala imaju snažnu poruku

"Celog života ugađam drugima": Maja se razvela od Danila Ikodinovića, a reči koje je istetovirala imaju snažnu poruku

Blic pre 5 sati
Proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović nakon 9 godina su se razveli, a ona je jednom prilikom progovorila o svojoj tetovaži i rečima koje je motivišu svakoga dana. - "Voleti sebe, početak je doživotne… »
"Rođena sam da celog života ugađam drugima" Maja se razvela od Danila Ikodinovića, a reči koje je istetovirala imaju snažnu…

"Rođena sam da celog života ugađam drugima" Maja se razvela od Danila Ikodinovića, a reči koje je istetovirala imaju snažnu…

Kurir pre 5 sati
Proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović na brak dug devet godina razveli, a ona je jednom prilikom progovorila o svojoj tetovaži i rečima koje je motivišu svakoga dana. - Voleti sebe, početak je doživotne… »
"Celog života ugađam drugima": Maja Ognjenović jednom rečenicom otkrila kroz šta prolazi u životu

"Celog života ugađam drugima": Maja Ognjenović jednom rečenicom otkrila kroz šta prolazi u životu

Telegraf pre 5 sati
Odbojkašica Maja Ognjenović i bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, kako smo prvi saznali, nakon 9 godina doneli su odluku da se razvedu. Oni već godinu dana ne žive zajedno, a Maja je život nastavila u Italiji. Proslavljena odbojkašica jednom… »
NJU je Dača voleo pre Nataše i Maje, rodila mu je Andreu: Moja prva supruga je prelepa

NJU je Dača voleo pre Nataše i Maje, rodila mu je Andreu: Moja prva supruga je prelepa

Hello pre 10 sati
Juče smo saznali da se Dača Ikodinović i Maja Ognjenović razvode posle devet godina braka zbog nesuglasica koje su postajale sve učestalije poslednjih godinu dana. Ništa nije ukazivalo na to da će se proslavljena odbojkašica i vaterpolista razići baš… »

Vesti dana »