Povezane vesti

"Bila sam i diler, imala sam i 3 devojke koje su radile za mene": Šok ispovest zadrugarke, Milosava otkrila čime se bavila i…

"Bila sam i diler, imala sam i 3 devojke koje su radile za mene": Šok ispovest zadrugarke, Milosava otkrila čime se bavila i…

Blic pre 29 dana
Veliki šef poslao je pismo za ukućane Bele kuće, te su dobili zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi. Majka Aleksandre Nikolić, Milosava Pravilović progovorila je o sebi i šokirala pojedinim detaljima. - Ja sam Milosava Pravilović, dolazim iz… »
"Bila sam diler, tri devojke su radile za mene" Učesnica Elite šokirala priznanjem: "Radilo se punom parom"

"Bila sam diler, tri devojke su radile za mene" Učesnica Elite šokirala priznanjem: "Radilo se punom parom"

Alo pre 28 dana
Javno otkrila čime se bavila. Milosava Pravilović, majka bivše tamičarke Elite Aleksandre Nikolić, progovorila je o sebi i šokirala pojedinim detaljima. Dobila je zadatak da se predstavi u pet minuta, kada je za crnim stolom otvorila dušu. - Moje ime je… »
Terza odlepio za cimerkom Pred svima priznao emocije: "Ona je jedina devojka iz kuće koja mi se sviđa"

Terza odlepio za cimerkom Pred svima priznao emocije: "Ona je jedina devojka iz kuće koja mi se sviđa"

Alo pre 28 dana
Lepi Mića dao je Borislavu Terziću Terzi koji je otkrio ko mu je simpatija. Veliki šef poslao je pismo za ukućane Bele kuće i dao im zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi. Ovonedeljni šef, Lepi Mića dao je Borislavu Terziću Terzi koji je otkrio… »
Sa 16 godina se bavila prostitucijom i ponovo ušla u rijaliti! Šokirala svojim priznanjem, evo zbog čega se gorko kaje

Sa 16 godina se bavila prostitucijom i ponovo ušla u rijaliti! Šokirala svojim priznanjem, evo zbog čega se gorko kaje

Alo pre 28 dana
Kako je istakla, odlučila je da okrene novi list. Učesnici su dobili zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi, a na red je došla i Mina Vrbaški. Kako je istakla, odlučila je da okrene novi list, ali ju je ipak stiglo gorko kajanje zbog ponašanja u… »
Terza izjavio ljubav Mini Vrbaški! Milica Veličković je prošlost, u lice joj rekao: "Jedina koja me zanima..."

Terza izjavio ljubav Mini Vrbaški! Milica Veličković je prošlost, u lice joj rekao: "Jedina koja me zanima..."

Telegraf pre 28 dana
Aktuelni učesnik "Elite 9", Borislav Terzić Terza, dobio je priliku da se ponovo predstavi publici i da u 5 minuta kaže nešto o sebi. Terza, koji je nedavno verio Milicu Veličković, pa potom raskinuo, iako su dobili dete, sada je pokazao simpatije prema… »
Terza se već zaljubio u eliti! Rijaliti igraču nije bilo dovoljno ljubavnih blamova, sada pred kamerama otvorio dušu i šokirao…

Terza se već zaljubio u eliti! Rijaliti igraču nije bilo dovoljno ljubavnih blamova, sada pred kamerama otvorio dušu i šokirao…

Kurir pre 28 dana
Veliki šef poslao je pismo za ukućane Bele kuće. Dobili su zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi. Ovonedeljni šef, Lepi Mića dao je reč Maji Marinković, a onda i Terzi koji je otkrio ko mu je simpatija. - Ja sam Maja Marinković, kraljica… »
"Imala sam 3 devojke koje su radile za mene, bila sam diler..." Ispovest zadrugarke ostavila sve bez teksta

"Imala sam 3 devojke koje su radile za mene, bila sam diler..." Ispovest zadrugarke ostavila sve bez teksta

Telegraf pre 28 dana
Majka bivše zadrugarka Aleksandre Nikolić, Milosava Pravilović, progovorila je o sebi i šokirala pojedinim detaljima. Dobila je zadatak da se predstavi u 5 minuta, kada je za crnim stolom otvorila dušu. - Ja sam Milosava Pravilović, dolazim iz jednog… »
Opa! Terza izjavio ljubav mini vrbaški Pred svima poručio: "Ona me jedina zanima"

Opa! Terza izjavio ljubav mini vrbaški Pred svima poručio: "Ona me jedina zanima"

Blic pre 28 dana
Veliki šef poslao je pismo za ukućane Bele kuće. Dobili su zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi. Ovonedeljni šef, Lepi Mića dao je reč Maji Marinković, a onda i Terzi koji je otkrio ko mu je simpatija. - Ja sam Maja Marinković, kraljica… »
"Bila sam diler, držali tezge, imala sam i 3 devojke koje su radile za mene" Šok ispovest Milosave: Otkrila čime se bavila i…

"Bila sam diler, držali tezge, imala sam i 3 devojke koje su radile za mene" Šok ispovest Milosave: Otkrila čime se bavila i…

Kurir pre 28 dana
Majka Aleksandre Nikolić, Milosava Pravilović, koja je novi stanovnik Elite 9, progovorila je o sebi i šokirala pojedinim detaljima. - Ja sam Milosava Pravilović, dolazim iz jednog mesta pored Subotice. Ja sam kolekcionar. Volim životinje. Neću da pričam… »
Terza bacio oko na Minu Vrbaški: Evo kako je ona reagovala na muvanje najvećeg preljubnika: "Misli da se je sprdam"

Terza bacio oko na Minu Vrbaški: Evo kako je ona reagovala na muvanje najvećeg preljubnika: "Misli da se je sprdam"

Blic pre 29 dana
Borislav Terzić Terza, postao je poznat tako što je u rijalitiju prevario svoju verenicu Milicu Veličković, sa Sofijom Janjićijević dok je ona još bila trudna. Terza je ušao u rijaliti "Zadruga 9 Elita", pa je pokušao da šarmira Minu Vrbaški, ali je… »

Vesti dana »