Povezane vesti

"Bila sam i diler, imala sam i 3 devojke koje su radile za mene": Šok ispovest zadrugarke, Milosava otkrila čime se bavila i…

"Bila sam i diler, imala sam i 3 devojke koje su radile za mene": Šok ispovest zadrugarke, Milosava otkrila čime se bavila i…

Blic pre 3 dana
Veliki šef poslao je pismo za ukućane Bele kuće, te su dobili zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi. Majka Aleksandre Nikolić, Milosava Pravilović progovorila je o sebi i šokirala pojedinim detaljima. - Ja sam Milosava Pravilović, dolazim iz… »
"Bila sam diler, tri devojke su radile za mene" Učesnica Elite šokirala priznanjem: "Radilo se punom parom"

"Bila sam diler, tri devojke su radile za mene" Učesnica Elite šokirala priznanjem: "Radilo se punom parom"

Alo pre 2 dana
Javno otkrila čime se bavila. Milosava Pravilović, majka bivše tamičarke Elite Aleksandre Nikolić, progovorila je o sebi i šokirala pojedinim detaljima. Dobila je zadatak da se predstavi u pet minuta, kada je za crnim stolom otvorila dušu. - Moje ime je… »
Sa 16 godina se bavila prostitucijom i ponovo ušla u rijaliti! Šokirala svojim priznanjem, evo zbog čega se gorko kaje

Sa 16 godina se bavila prostitucijom i ponovo ušla u rijaliti! Šokirala svojim priznanjem, evo zbog čega se gorko kaje

Alo pre 2 dana
Kako je istakla, odlučila je da okrene novi list. Učesnici su dobili zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi, a na red je došla i Mina Vrbaški. Kako je istakla, odlučila je da okrene novi list, ali ju je ipak stiglo gorko kajanje zbog ponašanja u… »
Terza odlepio za cimerkom Pred svima priznao emocije: "Ona je jedina devojka iz kuće koja mi se sviđa"

Terza odlepio za cimerkom Pred svima priznao emocije: "Ona je jedina devojka iz kuće koja mi se sviđa"

Alo pre 2 dana
Lepi Mića dao je Borislavu Terziću Terzi koji je otkrio ko mu je simpatija. Veliki šef poslao je pismo za ukućane Bele kuće i dao im zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi. Ovonedeljni šef, Lepi Mića dao je Borislavu Terziću Terzi koji je otkrio… »
Terza izjavio ljubav Mini Vrbaški! Milica Veličković je prošlost, u lice joj rekao: "Jedina koja me zanima..."

Terza izjavio ljubav Mini Vrbaški! Milica Veličković je prošlost, u lice joj rekao: "Jedina koja me zanima..."

Telegraf pre 2 dana
Aktuelni učesnik "Elite 9", Borislav Terzić Terza, dobio je priliku da se ponovo predstavi publici i da u 5 minuta kaže nešto o sebi. Terza, koji je nedavno verio Milicu Veličković, pa potom raskinuo, iako su dobili dete, sada je pokazao simpatije prema… »
Terza se već zaljubio u eliti! Rijaliti igraču nije bilo dovoljno ljubavnih blamova, sada pred kamerama otvorio dušu i šokirao…

Terza se već zaljubio u eliti! Rijaliti igraču nije bilo dovoljno ljubavnih blamova, sada pred kamerama otvorio dušu i šokirao…

Kurir pre 2 dana
Veliki šef poslao je pismo za ukućane Bele kuće. Dobili su zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi. Ovonedeljni šef, Lepi Mića dao je reč Maji Marinković, a onda i Terzi koji je otkrio ko mu je simpatija. - Ja sam Maja Marinković, kraljica… »
"Imala sam 3 devojke koje su radile za mene, bila sam diler..." Ispovest zadrugarke ostavila sve bez teksta

"Imala sam 3 devojke koje su radile za mene, bila sam diler..." Ispovest zadrugarke ostavila sve bez teksta

Telegraf pre 2 dana
Majka bivše zadrugarka Aleksandre Nikolić, Milosava Pravilović, progovorila je o sebi i šokirala pojedinim detaljima. Dobila je zadatak da se predstavi u 5 minuta, kada je za crnim stolom otvorila dušu. - Ja sam Milosava Pravilović, dolazim iz jednog… »
Opa! Terza izjavio ljubav mini vrbaški Pred svima poručio: "Ona me jedina zanima"

Opa! Terza izjavio ljubav mini vrbaški Pred svima poručio: "Ona me jedina zanima"

Blic pre 2 dana
Veliki šef poslao je pismo za ukućane Bele kuće. Dobili su zadatak da u pet minuta ispričaju nešto o sebi. Ovonedeljni šef, Lepi Mića dao je reč Maji Marinković, a onda i Terzi koji je otkrio ko mu je simpatija. - Ja sam Maja Marinković, kraljica… »
"Bila sam diler, držali tezge, imala sam i 3 devojke koje su radile za mene" Šok ispovest Milosave: Otkrila čime se bavila i…

"Bila sam diler, držali tezge, imala sam i 3 devojke koje su radile za mene" Šok ispovest Milosave: Otkrila čime se bavila i…

Kurir pre 2 dana
Majka Aleksandre Nikolić, Milosava Pravilović, koja je novi stanovnik Elite 9, progovorila je o sebi i šokirala pojedinim detaljima. - Ja sam Milosava Pravilović, dolazim iz jednog mesta pored Subotice. Ja sam kolekcionar. Volim životinje. Neću da pričam… »
Terza bacio oko na Minu Vrbaški: Evo kako je ona reagovala na muvanje najvećeg preljubnika: "Misli da se je sprdam"

Terza bacio oko na Minu Vrbaški: Evo kako je ona reagovala na muvanje najvećeg preljubnika: "Misli da se je sprdam"

Blic pre 3 dana
Borislav Terzić Terza, postao je poznat tako što je u rijalitiju prevario svoju verenicu Milicu Veličković, sa Sofijom Janjićijević dok je ona još bila trudna. Terza je ušao u rijaliti "Zadruga 9 Elita", pa je pokušao da šarmira Minu Vrbaški, ali je… »

Vesti dana »