Повезане вести
"Била сам и дилер, имала сам и 3 девојке које су радиле за мене": Шок исповест задругарке, Милосава открила чиме се бавила и…
Блиц 17.09.2025
Велики шеф послао је писмо за укућане Беле куће, те су добили задатак да у пет минута испричају нешто о себи. Мајка Александре Николић, Милосава Правиловић проговорила је о себи и шокирала појединим детаљима. - Ја сам Милосава… »
"Била сам дилер, три девојке су радиле за мене" Учесница Елите шокирала признањем: "Радило се пуном паром"
Ало 17.09.2025
Јавно открила чиме се бавила. Милосава Правиловић, мајка бивше тамичарке Елите Александре Николић, проговорила је о себи и шокирала појединим детаљима. Добила је задатак да се представи у пет минута, када је за црним столом… »
Са 16 година се бавила проституцијом и поново ушла у ријалити! Шокирала својим признањем, ево због чега се горко каје
Ало 17.09.2025
Како је истакла, одлучила је да окрене нови лист. Учесници су добили задатак да у пет минута испричају нешто о себи, а на ред је дошла и Мина Врбашки. Како је истакла, одлучила је да окрене нови лист, али ју је ипак стигло горко… »
Терза одлепио за цимерком Пред свима признао емоције: "Она је једина девојка из куће која ми се свиђа"
Ало 17.09.2025
Лепи Мића дао је Бориславу Терзићу Терзи који је открио ко му је симпатија. Велики шеф послао је писмо за укућане Беле куће и дао им задатак да у пет минута испричају нешто о себи. Овонедељни шеф, Лепи Мића дао је Бориславу… »
Терза изјавио љубав Мини Врбашки! Милица Величковић је прошлост, у лице јој рекао: "Једина која ме занима..."
Телеграф 17.09.2025
Актуелни учесник "Елите 9", Борислав Терзић Терза, добио је прилику да се поново представи публици и да у 5 минута каже нешто о себи. Терза, који је недавно верио Милицу Величковић, па потом раскинуо, иако су добили дете, сада је… »
Терза се већ заљубио у елити! Ријалити играчу није било довољно љубавних бламова, сада пред камерама отворио душу и шокирао…
Курир 17.09.2025
Велики шеф послао је писмо за укућане Беле куће. Добили су задатак да у пет минута испричају нешто о себи. Овонедељни шеф, Лепи Мића дао је реч Маји Маринковић, а онда и Терзи који је открио ко му је симпатија. - Ја сам Маја… »
"Имала сам 3 девојке које су радиле за мене, била сам дилер..." Исповест задругарке оставила све без текста
Телеграф 17.09.2025
Мајка бивше задругарка Александре Николић, Милосава Правиловић, проговорила је о себи и шокирала појединим детаљима. Добила је задатак да се представи у 5 минута, када је за црним столом отворила душу. - Ја сам Милосава… »
Опа! Терза изјавио љубав мини врбашки Пред свима поручио: "Она ме једина занима"
Блиц 17.09.2025
Велики шеф послао је писмо за укућане Беле куће. Добили су задатак да у пет минута испричају нешто о себи. Овонедељни шеф, Лепи Мића дао је реч Маји Маринковић, а онда и Терзи који је открио ко му је симпатија. - Ја сам Маја… »
"Била сам дилер, држали тезге, имала сам и 3 девојке које су радиле за мене" Шок исповест Милосаве: Открила чиме се бавила и…
Курир 17.09.2025
Мајка Александре Николић, Милосава Правиловић, која је нови становник Елите 9, проговорила је о себи и шокирала појединим детаљима. - Ја сам Милосава Правиловић, долазим из једног места поред Суботице. Ја сам колекционар. Волим… »
Терза бацио око на Мину Врбашки: Ево како је она реаговала на мување највећег прељубника: "Мисли да се је спрдам"
Блиц 16.09.2025
Борислав Терзић Терза, постао је познат тако што је у ријалитију преварио своју вереницу Милицу Величковић, са Софијом Јањићијевић док је она још била трудна. Терза је ушао у ријалити "Задруга 9 Елита", па је покушао да шармира… »
Вести дана »
Српска листа саопштила резултате избора на Косову: "Освојили смо свих 10 мандата предвиђених за Србе у Скупштини у Приштини"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
Дарков Торонто је хит, вратили се из мртвих и зауставили Карија, али какав је ово меч Скотија Барнса!
Спортске.нет пре 1 сатјош 2 повезане