Povezane vesti
Katarina Živković kupila vilu u Grčkoj! Pevačica nakon dve godine pregovora ostvarila san: Trudila sam se da "ubijem" cenu
Kurir 17.09.2025
Popularna pevačica Katarina Živković postala je vlasnica luksuzne kuće u Grčkoj. Ona se sada pohvalila da je konačno ostvarila svoj cilj, ali i da su pregovori s prethodnim vlasnicima dugo trajali. - Dve godine sam pregovarala oko te vile u Grčkoj… »
Kaća Živković kupila vilu u Grčkoj, tik pored mora! Pohvalila se luksuzom: "Trudila sam se da snizim cenu"
Telegraf 17.09.2025
Pevačica Katarina Živković postala je vlasnica luksuzne nekretnine u Grčkoj. Katarina Živković je na letovanju videla kuću u koju se odmah zaljubila. Kako je rekla, godinama je razmišljala kako da je kupi i konačno su joj se ostvarili planovi. - Dve… »
Ekskluzivno saznajemo! Katarina Živković kupila vilu u Grčkoj, za Alo! priznala da je jedva spustila cenu: ''Dve godine je…
Alo 17.09.2025
Ostvarila je još jedan svoj san! Popularna pevačica Katarina Živković ogolila je dušu u iskrenom i ekskluzivnom intervjuu za "Alo", u kojem je bez zadrške govorila o svim važnim aspektima svog života – karijeri, privatnosti, planovima za budućnost i… »
Vesti dana »
Posle hladnog jutra, lep je dan pred nama: Evo šta prognozira RHMZ za utorak
Dnevnik pre 53 minutajoš 17 povezanih
Kreni-Promeni: Šapić napao našu odbornicu; Šapić: Pokušali da me napadnu
RTV pre 3 minutajoš 11 povezanih
Uživo Rat u Ukrajini: Eksplozije odjekuju Kijevom, Putin naredio povećanje broja ruskih vojnika
Euronews pre 18 minutajoš 3 povezane
Prva žena koju će država Tenesi pogubiti u 200 godina: Ko je Krista Pajk i koji je zločin počinila
BBC News pre 38 minutajoš 3 povezane
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 7 satijoš 2 povezane