Povezane vesti

"Trudila sam se da snizim cenu": Katarina Živković kupila luksuznu vilu u Grčkoj, pregovori trajali dve godine

"Trudila sam se da snizim cenu": Katarina Živković kupila luksuznu vilu u Grčkoj, pregovori trajali dve godine

Mondo pre 28 dana
Pevačica Katarina Živković postala je vlasnica luksuzne nekretnine u Grčkoj. Katarina Živković je na letovanju videla kuću u koju se odmah zaljubila. Kako je rekla, godinama je razmišljala kako da je kupi i konačno su joj se ostvarili planovi. "Dve… »
Katarina Živković kupila vilu u Grčkoj! Pevačica nakon dve godine pregovora ostvarila san: Trudila sam se da "ubijem" cenu

Katarina Živković kupila vilu u Grčkoj! Pevačica nakon dve godine pregovora ostvarila san: Trudila sam se da "ubijem" cenu

Kurir pre 28 dana
Popularna pevačica Katarina Živković postala je vlasnica luksuzne kuće u Grčkoj. Ona se sada pohvalila da je konačno ostvarila svoj cilj, ali i da su pregovori s prethodnim vlasnicima dugo trajali. - Dve godine sam pregovarala oko te vile u Grčkoj… »
Ostvarenje sna: Katarina Živković pored stana u Zemunu ponosna vlasnica vile na luks lokaciji

Ostvarenje sna: Katarina Živković pored stana u Zemunu ponosna vlasnica vile na luks lokaciji

Story pre 28 dana
Katarina Živković kupila je kuću u Grčkoj, a proces kupovine trajao je oko dve godine. Kako kaže pevačica, tokom godišnjeg odmora pre dve godine videla je kuću u koju se zaljubila i dve godine uložila je u to da sebi ostvari san i kupi kuću na moru. -… »
Katarina Živković kupila vilu u Grčkoj: Pevačica postala vlasnica luksuzne nekretnine: ''Trudila sam se da snizim cenu"

Katarina Živković kupila vilu u Grčkoj: Pevačica postala vlasnica luksuzne nekretnine: ''Trudila sam se da snizim cenu"

Blic pre 28 dana
Pevačica Katarina Živković postala je vlasnica luksuzne nekretnine u Grčkoj. Katarina Živković je na letovanju videla kuću u koju se odmah zaljubila. Kako je rekla, godinama je razmišljala kako da je kupi i konačno su joj se ostvarili planovi. - Dve… »
Kaća Živković kupila vilu u Grčkoj, tik pored mora! Pohvalila se luksuzom: "Trudila sam se da snizim cenu"

Kaća Živković kupila vilu u Grčkoj, tik pored mora! Pohvalila se luksuzom: "Trudila sam se da snizim cenu"

Telegraf pre 28 dana
Pevačica Katarina Živković postala je vlasnica luksuzne nekretnine u Grčkoj. Katarina Živković je na letovanju videla kuću u koju se odmah zaljubila. Kako je rekla, godinama je razmišljala kako da je kupi i konačno su joj se ostvarili planovi. - Dve… »
Ekskluzivno saznajemo! Katarina Živković kupila vilu u Grčkoj, za Alo! priznala da je jedva spustila cenu: ''Dve godine je…

Ekskluzivno saznajemo! Katarina Živković kupila vilu u Grčkoj, za Alo! priznala da je jedva spustila cenu: ''Dve godine je…

Alo pre 28 dana
Ostvarila je još jedan svoj san! Popularna pevačica Katarina Živković ogolila je dušu u iskrenom i ekskluzivnom intervjuu za "Alo", u kojem je bez zadrške govorila o svim važnim aspektima svog života – karijeri, privatnosti, planovima za budućnost i… »

Vesti dana »