Повезане вести
Ведрана Рудан о Арманију и шанерима
Озон пресс пре 26 минута
Ведрана Рудан већ дуже време води борбу са опаком болешћу, а сада је објавила колумну у којој говори о сахрани и смрти. На свом блогу Рудан.инфо често пише колумне на најразличитије теме, а сада је, по мишљењу многих, отворила… »
Ведрана Рудан: “Не пада ми на памет да у рају шетам Арманија!”
Вести онлине пре 3 сата
Хрватска књижевница Ведрана Рудан, позната по свом бритком језику и неспутаној критици друштва и политике, отворила је душу у писму у којем се, осим о борби са тешком болешћу, осврнула и на своје последње жеље. Рудан је кроз… »
„Не пада ми на памет да у рају шетам Арманија“: Ведрана Рудан открила у чему жели да буде сахрањена и ко ће наследити…
Нова пре 3 сата
Хрватска списатељица Ведрана Рудан, која се већ неко време суочава са тешком болешћу, у најновијој колумни дотакла се теме смрти и сахране. На свом блогу Рудан.инфо, где редовно објављује текстове о најразличитијим животним… »
Ведрана Рудан о сахрани: "Не пада ми на памет да у рају шетам Арманија, сакое и одело оставићу унуци"
Блиц пре 6 сати
Хрватска књижевница Ведрана Рудан води борбу са опаком болешћу, а сада је објавила колумну у којој говори о сахрани и смрти. Наиме, хрватска књижевница на свом блогу Рудан.инфо често пише колумне на најразличитије теме, те је… »
Ведрана Рудан проговорила о сахрани Болно признање растужило јавност: "То ћу оставити унуци"
Ало пре 6 сати
На свом блогу често пише колумне на најразличитије теме, а сада је, по мишљењу многих, отворила једну од најболнијих. Ведрана Рудан већ дуже време води борбу са опаком болешћу, а сада је објавила колумну у којој говори о… »
Ведрана Рудан се огласила из болнице: "Пред лопова Светог Петра нећу ..."
Б92 пре 9 сати
Хрватска списатељица Ведрана Рудан огласила се из болнице. Списатељица Ведрана Рудан се већ дуже бори са изузетно ретком врста рака, већину времена проводи у болници, одакле се врло често оглашава разним поводима. Овај пут се… »
"Удала сам се са зујалицом на задњици" Ведрана Рудан чула да су Шанери из Чачка дали читуљу за Арманија, па открила детаље…
Курир пре 11 сати
На својој званичној веб страници, хрватска књижевница Ведрана Рудан објавила је нову колумну под називом „Армани моје младости“, инспирисану одласком познатог модног креатора, али и сопственим сец́ањима пробуђеним некрологом… »
Вести дана »

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 22 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 3 сатајош 18 повезаних