Povezane vesti

Vedrana Rudan o Armaniju i šanerima

Vedrana Rudan o Armaniju i šanerima

Ozon press pre 20 dana
Vedrana Rudan već duže vreme vodi borbu sa opakom bolešću, a sada je objavila kolumnu u kojoj govori o sahrani i smrti. Na svom blogu Rudan.info često piše kolumne na najrazličitije teme, a sada je, po mišljenju mnogih, otvorila jednu od najbolnijih… »
Vedrana Rudan: “Ne pada mi na pamet da u raju šetam Armanija!”

Vedrana Rudan: “Ne pada mi na pamet da u raju šetam Armanija!”

Vesti online pre 20 dana
Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata po svom britkom jeziku i nesputanoj kritici društva i politike, otvorila je dušu u pismu u kojem se, osim o borbi sa teškom bolešću, osvrnula i na svoje poslednje želje. Rudan je kroz lične anegdote… »
„Ne pada mi na pamet da u raju šetam Armanija“: Vedrana Rudan otkrila u čemu želi da bude sahranjena i ko će naslediti…

„Ne pada mi na pamet da u raju šetam Armanija“: Vedrana Rudan otkrila u čemu želi da bude sahranjena i ko će naslediti…

Nova pre 20 dana
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan, koja se već neko vreme suočava sa teškom bolešću, u najnovijoj kolumni dotakla se teme smrti i sahrane. Na svom blogu Rudan.info, gde redovno objavljuje tekstove o najrazličitijim životnim pitanjima, ovoga puta… »
Vedrana Rudan o sahrani: "Ne pada mi na pamet da u raju šetam Armanija, sakoe i odelo ostaviću unuci"

Vedrana Rudan o sahrani: "Ne pada mi na pamet da u raju šetam Armanija, sakoe i odelo ostaviću unuci"

Blic pre 21 dana
Hrvatska književnica Vedrana Rudan vodi borbu sa opakom bolešću, a sada je objavila kolumnu u kojoj govori o sahrani i smrti. Naime, hrvatska književnica na svom blogu Rudan.info često piše kolumne na najrazličitije teme, te je sada govorila na temu… »
Vedrana Rudan progovorila o sahrani Bolno priznanje rastužilo javnost: "To ću ostaviti unuci"

Vedrana Rudan progovorila o sahrani Bolno priznanje rastužilo javnost: "To ću ostaviti unuci"

Alo pre 21 dana
Na svom blogu često piše kolumne na najrazličitije teme, a sada je, po mišljenju mnogih, otvorila jednu od najbolnijih. Vedrana Rudan već duže vreme vodi borbu sa opakom bolešću, a sada je objavila kolumnu u kojoj govori o sahrani i smrti. Na svom blogu… »
Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice: "Pred lopova Svetog Petra neću ..."

Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice: "Pred lopova Svetog Petra neću ..."

B92 pre 21 dana
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan oglasila se iz bolnice. Spisateljica Vedrana Rudan se već duže bori sa izuzetno retkom vrsta raka, većinu vremena provodi u bolnici, odakle se vrlo često oglašava raznim povodima. Ovaj put se dotakla smrti Đorđa… »
"Udala sam se sa zujalicom na zadnjici" Vedrana Rudan čula da su Šaneri iz Čačka dali čitulju za Armanija, pa otkrila detalje…

"Udala sam se sa zujalicom na zadnjici" Vedrana Rudan čula da su Šaneri iz Čačka dali čitulju za Armanija, pa otkrila detalje…

Kurir pre 21 dana
Na svojoj zvaničnoj veb stranici, hrvatska književnica Vedrana Rudan objavila je novu kolumnu pod nazivom „Armani moje mladosti“, inspirisanu odlaskom poznatog modnog kreatora, ali i sopstvenim sećanjima probuđenim nekrologom. Sve je počelo, piše Rudan… »

Vesti dana »