Povezane vesti

Rada Manojlović potvrdila: Udajem se!

Rada Manojlović potvrdila: Udajem se!

Story pre 28 dana
Pevačica Rada Manojlović konačno je potvrdila da je ponovo zaljubljena i da planira da stane na ludi kamen. Nakon raskida sa Vladimirom Rankovićem u martu ove godine, Rada je neko vreme emotivni život držala daleko od očiju javnosti, ali sada je priznala… »
Rada Manojlović progovorila o ljubavi: “Sve bih trpela samo da me neko voli!”

Rada Manojlović progovorila o ljubavi: “Sve bih trpela samo da me neko voli!”

Vesti online pre 28 dana
Poslednjih meseci, pevačica Rada Manojlović bila je fokusirana na svoju karijeru i nastupe, a o njenom emotivnom životu nije se mnogo znalo, posebno nakon što je u martu raskinula vezu sa Vladimirom Rankovićem. Iako su spekulacije o njenom ljubavnom… »
Rada Manojlović Ima novog dečka: Svadba sledeće godine, ako ga ubedim! Ovo zahteva u vezi

Rada Manojlović Ima novog dečka: Svadba sledeće godine, ako ga ubedim! Ovo zahteva u vezi

Kurir pre 28 dana
Pevačica Rada Manojlović ima novog dečka o kom još ne želi mnogo da govori javno, ali priznaje da u vezi nije zahtevna i da bi trpela sve samo da je neko voli. Poslednjih meseci pevačica je bila fokusirana na posao i nastupe, a o njenom emotivnom životu… »
Udaje se Rada Manojlović! Ima novog dečka, progovorila o svadbi! Krenulo joj: "Samo da me neko voli!"

Udaje se Rada Manojlović! Ima novog dečka, progovorila o svadbi! Krenulo joj: "Samo da me neko voli!"

Telegraf pre 28 dana
Pevačica Rada Manojlović ima novog dečka o kom još ne želi mnogo da govori javno, ali priznaje da u vezi nije zahtevna i da bi trpela sve samo da je neko voli. Poslednjih meseci pevačica je bila fokusirana na posao i nastupe, a o njenom emotivnom životu… »

Vesti dana »