Povezane vesti
Holanđanin svuda putuje sam i kaže da su ovo najsigurnija mesta u Evropi – na spisku se našla i Srbija, evo na kojoj poziciji…
Nova pre 29 dana
Luk Patrik objasnio je da su veliki istočnoevropski gradovi „neverovatno bezbedni, čisti i ljubazni prema putnicima“. Holandski kreator putopisnog sadržaja Luk Patrik putuje sam i posetio je gotovo svaku evropsku zemlju. Otkrio je gde se osećao… »
Putuje sam, a ovih deset zemalja smatra najsigurnijim u Evropi: Srbija se našla na listi
N1 Info pre 29 dana
Holandski kreator putopisnog sadržaja Luk Patrik Hoogmoed putuje sam i posetio je gotovo svaku evropsku zemlju. Otkrio je gde se osećao najsigurnije. Za solo putnika, istočna Evropa pokazala se kao jedna od najboljih lokacija, prenosi Magazin.hr. „Ovo je… »
Vesti dana »

(Video) Muškarac ubijen na igralištu Telo mladića pronađeno u lokvi krvi policija savladala naoružanog ubicu
Dnevnik pre 21 minutajoš 11 povezanih

Naoblačenje sa kišom sa juga Srbije stiže u ostale delove, temperature do 17 stepeni
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih

Saša Obradović o potrazi za pojačanjem: Ne bih pošto-poto, ali...
Sputnik pre 21 minutajoš 9 povezanih

Veliki plan Ukrajine propao u "5 do: 12"?! Pada prelomna odluka, pogledajte šta je Orban kasno noćas objavio
Blic pre 6 minutajoš 6 povezanih

Optužen Trampov bivši savetnik: Džon Bolton se tereti za prenos tajnih podataka: Objavio knjigu o radu u Beloj kući
Blic pre 8 satijoš 7 povezanih