Povezane vesti
Asmin otvorio dušu o svemu u "eliti": Staniji neće biti dobro: "Mina Vrbaški me vraća u život"
Blic pre 28 dana
Voditelji Bora Santana i Filip Đukić u emisiji ''Radio Amnezija'' ugostili su Asmina Durdžića, koji je progovorio o odnosu sa Minom Vrbaški, ali i Luki Vujoviću. - Kako si se snašao ovde i kako ti se dopada? - upitao je Bora. - Super mi je, malo studiram… »
Filipa Đukića boli jezik nakon što je razmenjivao strasti sa Miljanom Kulić! Otkrili detalje: "Sve me boli"
Telegraf pre 27 dana
Filip Đukić i Miljana Kulić ponovo su izazvali pažnju svojim ponašanjem na žurki, kada su se strastveno ljubili. Sada je Filip u emisiji "Radio Amnezija" otkrio detalje njihovog odnosa i posledice koje su proizašle nakon razmene strasti. - Miljana kako… »
Miljana Kulić imala vrelu akciju sa voditeljem Odmah se pokajao i priznao da ga peče ovaj deo tela!
Alo pre 27 dana
Kulićeva se nakon žurke opustila sa cimerom. Voditelji Bora Santana i Filip Đukić u emisiji ''Radio Amnezija'' koju će voditi ove cele sezone, odlučili su da im danas naredni gost bude Miljana Kulić. - Miljana kako se osećaš? - upitao je Filip. - Super… »
Filip Đukić imao strastvenu noć sa Miljanom! Pala ozbiljna akcija pa se odmah pokajao: Priznao da ga peče ovaj deo tela...
Kurir pre 27 dana
Voditelji Bora Santana i Filip Đukić u emisiji '' Radio Amnezija'' koju će voditi ove cele sezone, odlučili su da im danas naredni gost bude Miljana Kulić. - Miljana kako se osećaš? - upitao je Filip. - Super, ali ne planiram da se družim već da budem… »
"Ona me vraća me u život ovde" Asmin Durdžić priznao sve o odnosu sa cimerkom, čeka se Stanijina reakcija
Alo pre 28 dana
Nije krio da mu najviše prija na imanju. Voditelji Bora Santana i Filip Đukić u emisiji ''Radio Amnezija'' koju će voditi ove cele sezone, odlučili su da im danas prvi gost bude Asmin Durdžić koji je progovorio o odnosu sa Minom Vrbaški. - Kako si se… »
Vesti dana »

‘U neverici smo’: Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
Južne vesti pre 25 minutajoš 49 povezanih

Znate ko je ali ovo ne znate o njoj Ursula fon der Lajen iza sebe ima bogato ispunjen život godinu je proživela pod lažnim imenom, danas majka sedmoro dece i najmoćnija žena EU
Dnevnik pre 49 minutajoš 50 povezanih

„Redefinisati odnose Moskve i Damaska“: Sirijski predsednik s Putinom u Moskvi
Danas pre 2 satajoš 32 povezane

Transrodna osoba A. K. osumnjičena za ucenu Vujadina Savića: Mladen Mijatović otkrio detalje slučaja, umešala se i Karleuša
Svet & Skandal pre 1 satjoš 39 povezanih

Dolazak Ursule fon der Lajen u Beograd – Afirmacija evropskog puta Srbije
Kurir pre 25 minutajoš 87 povezanih