Повезане вести

Филипа Ђукића боли језик након што је размењивао страсти са Миљаном Кулић! Открили детаље: "Све ме боли"

Филипа Ђукића боли језик након што је размењивао страсти са Миљаном Кулић! Открили детаље: "Све ме боли"

Телеграф пре 40 минута
Филип Ђукић и Миљана Кулић поново су изазвали пажњу својим понашањем на журки, када су се страствено љубили. Сада је Филип у емисији "Радио Амнезија" открио детаље њиховог односа и последице које су произашле након размене… »
Миљана Кулић имала врелу акцију са водитељем Одмах се покајао и признао да га пече овај део тела!

Миљана Кулић имала врелу акцију са водитељем Одмах се покајао и признао да га пече овај део тела!

Ало пре 1 сат
Кулићева се након журке опустила са цимером. Водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић у емисији ''Радио Амнезија'' коју ће водити ове целе сезоне, одлучили су да им данас наредни гост буде Миљана Кулић. - Миљана како се осећаш? -… »
Филип Ђукић имао страствену ноћ са Миљаном! Пала озбиљна акција па се одмах покајао: Признао да га пече овај део тела...

Филип Ђукић имао страствену ноћ са Миљаном! Пала озбиљна акција па се одмах покајао: Признао да га пече овај део тела...

Курир пре 2 сата
Водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић у емисији '' Радио Амнезија'' коју ће водити ове целе сезоне, одлучили су да им данас наредни гост буде Миљана Кулић. - Миљана како се осећаш? - упитао је Филип. - Супер, али не планирам да… »
"Она ме враћа ме у живот овде" Асмин Дурџић признао све о односу са цимерком, чека се Станијина реакција

"Она ме враћа ме у живот овде" Асмин Дурџић признао све о односу са цимерком, чека се Станијина реакција

Ало пре 4 сати
Није крио да му највише прија на имању. Водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић у емисији ''Радио Амнезија'' коју ће водити ове целе сезоне, одлучили су да им данас први гост буде Асмин Дурџић који је проговорио о односу са Мином… »
Асмин отворио душу о свему у "елити": Станији неће бити добро: "Мина Врбашки ме враћа у живот"

Асмин отворио душу о свему у "елити": Станији неће бити добро: "Мина Врбашки ме враћа у живот"

Блиц пре 4 сати
Водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић у емисији ''Радио Амнезија'' угостили су Асмина Дурџића, који је проговорио о односу са Мином Врбашки, али и Луки Вујовићу. - Како си се снашао овде и како ти се допада? - упитао је Бора. -… »

Вести дана »