Povezane vesti
Asmin otvorio dušu o svemu u "eliti": Staniji neće biti dobro: "Mina Vrbaški me vraća u život"
Blic 17.09.2025
Voditelji Bora Santana i Filip Đukić u emisiji ''Radio Amnezija'' ugostili su Asmina Durdžića, koji je progovorio o odnosu sa Minom Vrbaški, ali i Luki Vujoviću. - Kako si se snašao ovde i kako ti se dopada? - upitao je Bora. - Super mi je, malo studiram… »
Filipa Đukića boli jezik nakon što je razmenjivao strasti sa Miljanom Kulić! Otkrili detalje: "Sve me boli"
Telegraf 17.09.2025
Filip Đukić i Miljana Kulić ponovo su izazvali pažnju svojim ponašanjem na žurki, kada su se strastveno ljubili. Sada je Filip u emisiji "Radio Amnezija" otkrio detalje njihovog odnosa i posledice koje su proizašle nakon razmene strasti. - Miljana kako… »
Miljana Kulić imala vrelu akciju sa voditeljem Odmah se pokajao i priznao da ga peče ovaj deo tela!
Alo 17.09.2025
Kulićeva se nakon žurke opustila sa cimerom. Voditelji Bora Santana i Filip Đukić u emisiji ''Radio Amnezija'' koju će voditi ove cele sezone, odlučili su da im danas naredni gost bude Miljana Kulić. - Miljana kako se osećaš? - upitao je Filip. - Super… »
Vesti dana »
(Foto) Tramp dočekao Sija u SAD: Vašington i Peking produžili trgovinsko primirje do januara 2027. godine
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 35 povezanih
CLS o urušavanju dela gradilišta: Neophodna momentalna ostavka beogradske sekretarke za inspekciju
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Prognoza vremena za četvrtak 24. septembar 2026: Pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana
Sud naložio Trampovoj administraciji da vrati novinarima pristup Beloj kući
RTS pre 31 minutajoš 15 povezanih
„Orlovi“ večeras dočekuju Grčku: Protiv debitanta na početku Lige nacija
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih