Povezane vesti
Dijaspora dočekala crno-bele - Parker: Posebno sam radostan, mama mi je odavde
Sportski žurnal 17.09.2025
Partizan sutra (11.30) otvara turnir „Pavlos Janakopulos” u Melburnu protiv Panatinaikosa. Motiv više da se pokaže u Australiji imaće Džabari Parker – novajlija u ekipi iz Humske. - Biće neverovatno iskustvo. Posebno se radujem, mama mi je iz ovog dela… »
Džabari Parker pred turnir u Australiji emotivan: Evo i zašto!
Hot sport 17.09.2025
On će imati motiv više! Partizan se u okviru priprema za novu sezonu sprema na put u Australiju. Oni će tamo igrati ‘Pavlos Janakopulos’ turnir, koji su pre nekoliko meseci dogovorili sa Panatinaikosom. Novajlija ‘crno-belih’, Džabari Parker kaže da za… »
Vesti dana »
Raste broj mrtvih u Indoneziji! Urušile se zgrade i kuće, ljudi u panici bežali ka brdima, scene su jezive: "Odjednom je počelo da se trese" (video)
Kurir pre 33 minutajoš 44 povezane
Pogledajte najjeziviji snimak iz srca požara! Ovako izgleda pakao na zemlji - vatrogasce opkolio plamen, horor scene iz Omiša (video)
Kurir pre 3 minutajoš 16 povezanih
AMSS: Jak intenzitet saobraćaja na svim glavnim putevima, još jedna velika smena turista
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 11 povezanih
Sunčano i toplo vreme, u košavskom području jak vetar: Temperatura do 34 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 11 povezanih
Lompar: Potpuno saglasje studenata i opozicije nije moguće, stranke sačuvale režim
Beta pre 18 minutajoš 7 povezanih