Повезане вести

Тихомир Станић: Ова власт је истрошила своје време и мора да оде

Правда пре 3 сата
Глумац Тихомир Станић рекао је на скупу испред Централног затвора да га је „довела лична савест“. „Мислим да сам дужан да станем увек као подршка, ако то ишта значи уопште било коме ко је у оваквој позицији. Ово што смо видели… »
Тихомир Станић на скупу испред ЦЗ: Довела ме је лична савест

Тихомир Станић на скупу испред ЦЗ: Довела ме је лична савест

Н1 Инфо пре 4 сати
Глумац Тихомир Станић рекао је за Н1 на скупу испред Централног затвора да га је "довела лична савест". "Мислим да сам дужан да станем увек као подршка, ако то ишта значи уопште било коме ко је у оваквој позицији. Ово што смо… »
Тихомир Станић на скупу испред ЦЗ-а: Младића везаног довели на очеву сахрану, то је прекомерна употреба силе

Тихомир Станић на скупу испред ЦЗ-а: Младића везаног довели на очеву сахрану, то је прекомерна употреба силе

Нова пре 4 сати
Глумац Тихомир Станић рекао је за Н1 на скупу испред Централног затвора да га је "довела лична савест". „Мислим да сам дужан да станем увек као подршка, ако то ишта значи уопште било коме ко је у оваквој позицији. Ово што смо… »

Данас пре 4 сати
Глумац Тихомир Станић рекао је за Н1 на скупу испред Централног затвора да га је „довела лична савест“. „Мислим да сам дужан да станем увек као подршка, ако то ишта значи уопште било коме ко је у оваквој позицији. Ово што смо… »

Вести дана »