Povezane vesti

Dobrić: Leto kakvo nismo očekivali

Dobrić: Leto kakvo nismo očekivali

Sportski žurnal pre 2 sata
“Najveća čast što sam kapiten Zvezde, hoćemo da napravimo iskorak u Evroligi”. Ognjen Dobrić izjavio je da je za njega najveća čast to što je postao kapiten Crevne zvezde i dodao da su ambicije kluba u predstojećoj sezoni osvajanje domaćih trofeja i… »
Dobrić o debaklu Srbiju i novom timu zvezde: Leto kakvo nismo očekivali, želimo iskorak u Evroligi...

Dobrić o debaklu Srbiju i novom timu zvezde: Leto kakvo nismo očekivali, želimo iskorak u Evroligi...

Kurir pre 3 sata
Ekipa Crvene zvezde polako se kompletira tokom priprema za narednu sezonu, a timu Janisa Sferopulosa priključio se i novi kapiten Ognjen Dobrić koji je nakon Eurobasketa dobio par dana odmora. Dobrić je preživeo seču domaćih igrača u Crvenoj zvezdi… »
Dobrić nije umoran od košarke: "Mnogo mi se sviđa što su nam došli ratnici"

Dobrić nije umoran od košarke: "Mnogo mi se sviđa što su nam došli ratnici"

Sportske.net pre 4 sati
Ognjen Dobrić je ove sezone kapiten Crvene zvezde, timu se priključio posle produženog odmora nakon Evrobasketa i sada je spreman za sve izazove nove sezone. A izazova će biti mnogo. Promenjena je donekle koncepcija, nije sada da se tim oslanja na ono… »
Kapiten Zvezde o debaklu Srbije i novom timu: "Nadam se da će biti kako su oni zamislili"

Kapiten Zvezde o debaklu Srbije i novom timu: "Nadam se da će biti kako su oni zamislili"

B92 pre 4 sati
Ognjen Dobrić, novi kapiten košarkaša Crvene zvezde, osvrnuo se na leto sa reprezentacijom Srbije i nove izazove u klupskom dresu. Dobrić je preživeo seču domaćih igrača u Crvenoj zvezdi između sezona, a ujedno je i postao novi kapiten odlaskom Miloša… »

Vesti dana »